Svedok prevare?

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovorio:sad2: morao sam :sad2:)

Evo živ nisam šta su to uradili?
Možda mu je gledala da nema ekceme po rukama...

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)

Mozda su u svingerskoj vezi, tako da, bolje da ne pricas nista.

A rod u stilu 'zet od sestricine' se u mom selu zove 'e za njih me pa tek zabole'...

Jos pa sestri da kazes, lol, pa roditelji blage veze nemaju o svojoj deci, a kada su takve stvari u pitanju (sustinske zivotne tipa koga krese njihovo dete , a ne neke nebitne tehnicke tipa gde i sta radi), tek ih pa tada zabole patka (mislim roditelje). Sta bi pa njoj pricao uopste? Sta tipa, ti joj kazes da muz njene cerke krese neku, i ona ode kod nje da joj to kaze, sva onako bitna i kao zabrinuta, i cerka joj odgovori- Ma daj bre ne smaraj, pa i ja imam klinca jebaca vec godinu dana. Mislim stvarno...
- - - - - - - - - -

A cim taj zet muva doktorku, znaci da bas i nije neki na poziciji; jer ti na naj pozicijama po klinikama i bolnicama se obicno kresu sa medicinskim sestrama, a ne sa doktorkama, jer doktorka zna tako smori i ubije u pojam, da to nije normalno.

Ja i ne znam koji je njemu krac pa muva doktorku. Lekar muva lekarku, pa da li je bre on normalna osoba? To sto mislis da muva doktorku ti je mozda pokazatelj da si se malo zeznuo, i da pricaju nesto sasvim deseto.

A i generalno, ****** ih svaleracija sa kolegama i koleginicama.

Poslednja izmena:
A sta ako zena zna da je vara muz i ti ispades debil? :lol:

Ja sam jednom rekla, najboljoj drugarici. I izgubila drugaricu. Od tada, ni majci rodjenoj ne bih rekla. Zivota mi. Jbte se. Radite sa svojim zivotima sta hocete

Nisam bio u situaciji ali ako se postavim u poziciju prevarene strane svakako bih volio znati za to i nacin na koji bih saznao nije toliko ni bitan ako je vec posredan a ne radi se o priznanju.

(i on je dr)

ne znam jer se nisam naso u tako nekoj situaciji
al bi im se u svakom slucaju kulturno javio i dao do znanja da mi je drago da su tako bliskointimni

Ili recimo brate Indžoje, možda je ovo još i najbolji predlog koji ću ti dati - da zamoliš nekoga da kaže tvojoj sestri, nekoga ko ima hrabrosti za to. Možeš i nekoga sa foruma. Eto orhideu, zašto da ne. Može preko fejsa da je obavesti tipa ''ti mene ne znaš al ja tebe znam i ne znam što pričaju da si bezveze na ovim slikama, al ja sam došla ti kažem da te muž vara, pošto su svi kukavice tamo gde sam to čula''.
:lol:
zasto?

jel ti dugujes nesto muzu ili sestricini...?

ja bi lepo snimila ili slikala oboje sa fotoaparatom...

i iskreno da sam ti sestricina i da saznam da mi nisi reko pa odhebala bi te iz svog zivota...

po meni ti imas moralnu obavezu prema njoj a ne njemu ,cak i ako ti ona ne poveruje(al ko sto rekoh ako on tu cesto bleji moz dokaz da imas u vidu slika i snimka) i to ugrozi vase odnose ti valjda treba da uradis ono sto smatras da je isparvno za nju(a ona neka odluci sta ce sa tom istinom)..

msm ne znam dal bi se tako ponasao da saznas da ti tako cerku varaju,dal bi cutao???

*nadam se da ovo nije izmisljena tema....

Pazi, moralnu obavezu? A kada ispadnem grbav ko će imati obavezu prema meni?

Ako si u baš dobrim odnosima sa sestričinom, onda popričaj sa zetom... reci mu da se priča po čaršiji da švrlja i da se malo uozbilji... da je ok to, ako je zahebancija, ali da rasturi to na vrijeme... ako nisi posebno blizak sa sestričinom ćuti, gledaj svoj posao... i takve stvari se nikako ženi ne govore!

prevareni skoro uvek moze da otkrije prevaru

ali uglavnom laze sebe lazno uveren u svoje kvalitete pa ne priznaje da je prevaren

komotnije im je tako pa zanemaruje sve znake prevare pa i one bas ocite.

Ili recimo brate Indžoje, možda je ovo još i najbolji predlog koji ću ti dati - da zamoliš nekoga da kaže tvojoj sestri, nekoga ko ima hrabrosti za to. Možeš i nekoga sa foruma. Eto orhideu, zašto da ne. Može preko fejsa da je obavesti tipa ''ti mene ne znaš al ja tebe znam i ne znam što pričaju da si bezveze na ovim slikama, al ja sam došla ti kažem da te muž vara, pošto su svi kukavice tamo gde sam to čula''.

kakva zaljubljena zena, vise od 15 godina su zajedno

Btw, to prvo dete ima tek dve godine, jedva su ga dobili, ne znam koji je problem bio, ali izgleda da je sada lakše uspelo.
Ugl, nije da štitim zeta, on je ona mutava bucmasta faca, sa malo progorenim loncem na vrh glave, celi život na dlanu jer su mu i roditelji iste profesije. I sada se zbog zvanja, polozaja ili čega već, ne sigurno zbog fizike, zakačila mala cirka 30, realno boljeg izgleda od moje sestre, vidi se da mu imponuje i prija njen pogled.
A žena, pa zgodna žena može okupati na suvo svakog muškarca, kamo li ne ovakvog bekana:(

Ove što imaju manje od 30 godova, a ne bi rekle-ne priliči njihovim godinama, kvarne su
Ove što imaju 30+ a rekle bi, ne priliči njihovim godinama, kvarne su
:lol:
Pašu mi obe kategorije:malav:
ako ispadnes grbav eto divne inspiracije za novu temu.recimo ispao sam grbav,gde da potrazim utehu...
Ti se zaebavas, al ajde reci, ne mogu reći a i Kami je delimično u pravu, iako to nije suština njegovog posta: on mi je niko i i nista a ona sestra.
Mada, da mi je i najrodjenija ne bih direktno rekao, našao bih način.

(i on je dr)

e kad si rekao zeni, ne brini
doci ce informacija tamo gde treba
ja ne bih rekla
ko sam ja da komentraisem neciji zivot..niti nekome drzim svecu, niti znam na koji nacin je neko uredio odnose u svom braku
ne zovu se za dzabe to intimni odnosi

pa ja ti rekla jos na pocetkukroz pricu saznaj da li bi ona nekome rekla ili ne,tj da li zeli da zna ili ne
Evo Dive misli da je ovo sa ženom dobar potez, mada sumnjam. Ona vidja tu moju sestru u jednom salonu često al ne verujem da bi bilo šta rekla.

ja bi prvo porazgovarao s njim pa ako se ne uozbilji rekao bih joj. to ko će da se ljuti na mene ne mogu reći da me previše interesuje
Možda, moraću da se strpim još jedno dva puta da ga nafatam, pa kao usput da pitam "Ko je mala, dobra je, je l može broj" kroz šalu :malav:
e kad si rekao zeni, ne brini
doci ce informacija tamo gde treba
ja ne bih rekla
ko sam ja da komentraisem neciji zivot..niti nekome drzim svecu, niti znam na koji nacin je neko uredio odnose u svom braku
ne zovu se za dzabe to intimni odnosi

Pa jest, ali napadose me ove curice sa foruma da sam nemoralan:(

Gledaj svoga posla.

Jednom me tako jedan pitao za neku
ja rek'o - ma pusti, q...va
I bila. Nije parkirao samo ko nije hteo.
Al' je on posle oženio.
I bila odlična supruga, valjda se isćefila.

Od tada ko me pita samo kažem:
"Ma super je"
Uostalom, on će da je vodi kući, neću ja.

Poslednja izmena:
Evo Dive misli da je ovo sa ženom dobar potez, mada sumnjam. Ona vidja tu moju sestru u jednom salonu često al ne verujem da bi bilo šta rekla.

Možda, moraću da se strpim još jedno dva puta da ga nafatam, pa kao usput da pitam "Ko je mala, dobra je, je l može broj" kroz šalu :malav:

ne misli dive da je to dobar potez
zene bi na guzu progovorile :)

Moze lako da desi da nakon toga zet tebe brze-bolje ocinkari kako trazis cave sa strane... jednim udarcem dve muve, ko ce ti posle verovati, neces vise biti validan svedok, gubis na verodostojnosti kao prokazani element, a i zastitice covek svoj rejon kad te eliminise iz takmicenja, ebg batice niko ne voli drukare i konkurenciju... :malav:

Moze lako da desi da nakon toga zet tebe brze-bolje ocinkari kako trazis cave sa strane... jednim udarcem dve muve, ko ce ti posle verovati, neces vise biti validan svedok, gubis na verodostojnosti kao prokazani element, a i zastitice covek svoj rejon kad te eliminise iz takmicenja, ebg batice niko ne voli drukare i konkurenciju... :malav:

:think: Daco, svaka ti je ka u Njegoša
Ne petljam se :(

Back