EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
isto bi reagovao kao ti
i ja bih morala sa nekim da podelim, verovatno bih rekla muzu i vama, ali akterima ljubavne drame ne bih. jednom sam tako pogresila i sigurno necu vise

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isto bi reagovao kao ti
i ja bih morala sa nekim da podelim, verovatno bih rekla muzu i vama, ali akterima ljubavne drame ne bih. jednom sam tako pogresila i sigurno necu vise
Mozda taj uopste ne zmuri, vec jednostavno ne zna pa i ako sumnja mozda nije siguran. Hipoteticki dakle ti se ne bi ljutila da te decko ili muz godinama vara a da to npr tvoja najbolja prijateljica sa kojom se redovno druzis zna i ne zeli da ti kaze vec precutkuje. Naravno iz te prevare mogu proizaci i posledice, koje ce uticati na prekid braka, mozda ta devojka i zatrudni itd
Na kraju da si saznala na vreme nesto se moglo i preduprediti, na vreme prekinuti ovako cesto bude kasno....
U svakom slucaju sledstveno tvojoj logici ti bi bila zahvalna prijateljici sto ti nije rekla.
Zaista postoji i ta mogućnost da neko ne vidi i ne naslućuje baš ništa, a voleo bi da sazna.Samo mislim da su to zaista mali brojevi slučajeva, ne vredi rizikovati proveru da li si ih dobro ocenio, ili ne.
Poznajem jedan bračni par gde je on stalno varao..Četvoro dece su im već odrasli, oni su i dalje zajedno. Lepo se slažu, deluju kao skladan par. Za moj pojam ona je pasivna i naivna, on je drugačiji. Ako je njima dobro tako, zašto bi se iko tu umešao? Nikada ništa loše nije rekao o svojoj ženi, ali ni o ljubavnicama.![]()
Zaista postoji i ta mogućnost da neko ne vidi i ne naslućuje baš ništa, a voleo bi da sazna.Samo mislim da su to zaista mali brojevi slučajeva, ne vredi rizikovati proveru da li si ih dobro ocenio, ili ne.
Poznajem jedan bračni par gde je on stalno varao..Četvoro dece su im već odrasli, oni su i dalje zajedno. Lepo se slažu, deluju kao skladan par. Za moj pojam ona je pasivna i naivna, on je drugačiji. Ako je njima dobro tako, zašto bi se iko tu umešao? Nikada ništa loše nije rekao o svojoj ženi, ali ni o ljubavnicama.![]()
svidja mi se sto si puna razumijevanja za nas muskarcice <3
svidja mi se sto si puna razumijevanja za nas muskarcice <3
Briga ih jer su ljubomorni, oni bi isto, a muda labava. Eto, receno je.Ne kapiram sto nekog briga ko koga krese..
otkud zna da njegova rodjica nema nekog isto.
otvorite temu o fufama![]()
ili jednostavno da se potuccaju samo..Briga ih jer su ljubomorni, oni bi isto, a muda labava. Eto, receno je.
Pa radije zabadaju nos u tudje zivote.
Pustite ljude da se vole, normalno je da se neko ko je 10 godina u braku pre ili kasnije zaljubiska.
Briga ih jer su ljubomorni, oni bi isto, a muda labava. Eto, receno je.
Pa radije zabadaju nos u tudje zivote.
Pustite ljude da se vole, normalno je da se neko ko je 10 godina u braku pre ili kasnije zaljubiska.
A zasto bi bilo abnormalno? Jer pop koji venca kaze da se ne sme?Zasto bi to bilo normalno?
Zasto bi to bilo normalno?
Zato sto jeste. Evo ja kao zrela, pametna i puna vrline osoba, ne mogu da izdrzim dva meseca, a da se ne zaljubim. I kako onda? Moj zmu ce morati imati razumevanja za to.
Kako li je tek onima gorim od mene...![]()
Sirimo ljubav, a ne mrznju.
Polne bolesti, a ne ebolu.
Vazno je biti slobodan!
A zasto bi bilo abnormalno? Jer pop koji venca kaze da se ne sme?
Onda nema drugeKazu 10 zapovesti
nego jesi se setio ducenjujes zeta m![]()
Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali
Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovoriomorao sam
)