Svećenik nosi traku sa svastikom

Ali Poljaci su najgori, zar ne? Koliko su samo oni Jevreja pobili...:evil:

:roll:

Mnogo vise, brojcano..........ali, niko nije bio tako temeljit , kao srpski izdajnici , u pripomaganju nemcima da pobiju svoje komsije jevreje........zato , ponavljam.......niko sem srbije i estonije nije uspeo da potpuno iskoreni svoje sugradjane jevreje........

Cak i u Poljskoj , gde ih je stradalo najvise, su Poljaci krili i cuvali svoje komsije, pa ih je zato procentualno mnogo vise prezivelo.........Gestapo je u srbiji morao da ukine "vrucu liniju " koja je sluzila za "prijavi svog komsiju jevreja" jer jednostavno , od silnih poziva nisu mogli da odrade sve prijave.................

Mnogo vise, brojcano..........ali, niko nije bio tako temeljit , kao srpski izdajnici , u pripomaganju nemcima da pobiju svoje komsije jevreje........zato , ponavljam.......niko sem srbije i estonije nije uspeo da potpuno iskoreni svoje sugradjane jevreje........

Cak i u Poljskoj , gde ih je stradalo najvise, su Poljaci krili i cuvali svoje komsije, pa ih je zato procentualno mnogo vise prezivelo.........Gestapo je u srbiji morao da ukine "vrucu liniju " koja je sluzila za "prijavi svog komsiju jevreja" jer jednostavno , od silnih poziva nisu mogli da odrade sve prijave.................

Znali su Švabe šta rade. Oni su plaćali svakome ko je cinkao Židova! Naravno da je odaziv bio ogroman! :mrgreen:

Znali su Švabe šta rade. Oni su plaćali svakome ko je cinkao Židova! Naravno da je odaziv bio ogroman! :mrgreen:

Ne, nisi u pravu........uopste nije postojala nagrada u Beogradu od strane nacista za prijavljivanje jevreja........jednostavno, neki su to radili onako , iz hobija.......po staroj dobroj :" da komisiji crkne krava".............:think:

Nemci su bili zaprepasteni tako masovnim odazivom akcije "prijavi svoga komsiju jevreja".......zato su skoro svi jevreji ovde zbrisani sa lica zemlje........najvise su , uspeli da prezive u juznim delovima srbije.........u Beogradu su masakrirani.........

Netacno.......ubijali su nemci uz ogromnu pomoc ljoticevih i nedicevih zandarma.....i uz veliki entuzijazam nekih srba da prijave komsiju jevreja...........:roll:

Tako je. Srbi su imali u zadatku logistiku za Banjicu i Sajmište gdje je skončalo i najviše Židova. To će reći, ogrjev i hranu.
Međutim, često i prečesto se događalo da hrane jednostavno za Židove nije bilo, kao ni drva! Tako su mnogi oboljeli i pomrli upravo iz razloga neishranjenosti i pothlađenosti.
E sad, jel to ubojstvo ili nije, na svakom je da prosudi po svojoj savjesti.

Da se nadovežem na ovo...

A i konstantno izvodiš neke svoje zaključke...koji su uvijek protiv Srba.

Zakljucke izvedi sama..........ja sam ti dao istorijske cinjenice da su ovde jevreji potpuno istrebljeni............a da li je to u korist srba ili nije........to nije moj problem........:roll:

Ja ti dajem samo cinjenice, a ti zakljuci .........

Zakljucke izvedi sama..........ja sam ti dao istorijske cinjenice da su ovde jevreji potpuno istrebljeni............a da li je to u korist srba ili nije........to nije moj problem........:roll:

Ja ti dajem samo cinjenice, a ti zakljuci .........

Znam i ja činjenice, ali ovdje komentarišem tvoj zaključak...koji je nekako...uvijek isti...Srbi najgori.

A ovako se danas odnosimo prema zrtvama nacistickih zlocina..........

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=04&dd=22&nav_category=64&nav_id=356765

Bruka........nikad kraja blamazi.........:roll:

Stratište kao izletište

Zbog neprimerenog odnosa posetilaca prema ovom memorijalnom kompleksu, u Centru za razvoj dokumentarnog filma pokrenuli su akciju edukacije o ovom spomen-parku, u kojem se naši sugrađani odmaraju ili zabavljaju na mestu jedne od najvećih masovnih grobnica u Srbiji.

Poslednja izmena:
svecenik.jpg

I smatra da to ne bi trebalo smetati ili zabrinjavati i njegovu pastvu na sjeveru Italije, u gradu Vigevano.

“Ponosan sam zbog mojih radikalno desnih uvjerenja. Ali, ljudi ne bi trebali biti zabrinuti zbog moje politike, njih treba brinuti samo jesam li dobar svećenik”, riječi su kojima je nastojao objasniti svoj relativno neuobičajen način iskazivanja političkih uvjerenja.

http://jutarnji.hr/svijet/clanak/art-2009,4,28,,161203.jl

Stvarno je papa Benedikt XVI potpuno izgubio kompas kad dozvoljava ovakve stvari! :thumbdown::thumbdown:

Pa sta ? Zamisli lik nosi svastiku ! Pa kako sme kad je to zabranjeno ? Pa zabranjeno je i krasti i ubijati pa se ljudi ...

SVakako ne bi trebalo zabranjivati oblcenje majci ili nekog odevnog predmeta koji ima naslikanu svastiku . To se kosi sa mojim pravom na slobodu . Nikoga necu ugroziti mojim odevanjem .

Sto se tice pape . Covek radi svoj posao . Vi pacenici verujte u boga i nase malene sarene pricice i dajte pare . Davajte parice , da vam se oproste grehovi . Slicne fore i fazone . Nema papa sa tim nista .

vatikan bre oce lepo da zivi , da nemoraju nista da rade . Za Vatikan rade vernici , namagarceni , pokradeni , ali oni jos uvek rade i daju parice za crkvu . Naravno cela ta struktura iza crkve i Pape koja zivi na tudjem sloju uvek zeli jos i tezi da se poveca - pa samim tim mora jos neka zemlja da se pokatolici , pa i ona da daje za crkvu i za Boga ( kako cesto to ide ) . Ako ako , vernike uvek treba yebbati .

Sto se tice same svastike - mnogo je lepa . To je drevni simbol Indije ( njegovi koreni nisu nacisticki ) . Zabole me qurraccc za svakog jevrejina , nosicu je kad god pozelim . A jevreji imaju kompleks vise vrednosti - pa nek ih lece njhovi psihijatri .

Ne misliš da su tvoji zaključci uvijek na štetu Srba?
Uostalom, možda kroz zayebanciju, ali si rekao da Srbi ništa pametno ne umiju da urade...ili opet...lažem...?:roll:

Ne mislim da su moji zakljucci na stetu srba.......naprotiv........

Ja kao srbin, imam pravo da kritikujem sve sto ne valja u mom narodu, a toga ima, priznaces.........gomila.....u svim oblastima zivota..

Napokon , da nije tako, ne bi bili u ovako ocajnoj situaciji, kao parije evrope ........

I nije tacno da ne umeju nista pametno da urade, ali je tacno da umeju mogo toga toliko glupog da urade, da se i to pametno, cega naravno ima......izgubi u cunamiju gluposti:think:

. Zabole me qurraccc za svakog jevrejina , nosicu je kad god pozelim . A jevreji imaju kompleks vise vrednosti - pa nek ih lece njhovi psihijatri . [/B]

sto se mene tice, mozes svastiku da istetoviras na celo i na boolju.........ali , sresce te neki licanin , kome su pod tom svastikom poklali pre 60 godina negde u lici celu porodicu, pa ce da ti je nabije tamo gde nije bas svetlo.........:D

Back