Sveće

88Oqjl.gif

Odavno razmišljam o svecama kao simbolu svih životnih etapa. Istina, nisu one baš toliko bitne u našim životima
ali su prisutne od onih prvih najradosnijih trenutaka kada gasimo prvu svećicu na rođendanskoj torti do sveća
u rukama mladenaca,radovanju slavskoj i novogodišnjim svećicama na jelki i nezaboravnoj romantičnoj večeri uz sveće.
Sveća je neizbežni pratilac našeg života od radosnog dolaska na ovaj svet do tužnog odlaska i svega onog između....
Ako imate i želite da postavite sliku sa svećom ili nekim događajem okačite je ovde...

14wgmt5.jpg

mmyjo9.jpg

4ordy07.jpg

Šta je ovo Tigre,nestalo struje ha...pa navalili po svijecama....salim se naravno...u stvari bas si u pravu kad kazes da svijece imaju svoju simboliku....pogotovo kad nestane struje,ups,opet se zezam...oprosti,evo sad ozbiljno....cudno je to kako nas te svijece prate kroz cijeli zivot,a eto nikad,bas nikad nisam razmisljala o tome...cudno,ali zato si ti tu da nas podsjetis na sve čudnovate i manje čudnovate stvari što kroz zivot nas prate...pozz

Jao bre Tigre.......ja sam tražila i tražila i nisam našla ništa što je originalno.......zato, evo ovo moje, nadam se da nisam promašila temu.....ipak ima rodjendanskih svećica :)

Veoma interesantno i romanticno :ok:...Mada nas svece ponekad prate i u ruznim dogadjajima...ali necemo o njima...Pridruzicu se iako ovde ima onih koje bih i ja postavila...Evo, npr....
e33467da9f78cb846e8698b.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
candel.jpg
angels_144.gif
halloween_candles_flames_0.gif
halloween_candles_flames_25.gif

“Кандила и свеће изображавају вечну Светлост, као и светлост којом сијају праведници”, - каже свети Софроније, Патријарх Јерусалимски VII век​

Dragi Tigre,sta sve tebi nece pasti napamet,stvarno si sjajan...Izabrao si opet lepu temu,jer u svecama ima puno simbolike i to na razne nacine....
Evo da se pridruzim,ja bih nesto ovako....

3f55215356f9acfef03c14574666244c_1.jpg

Slike sveća su prelepe.
Uvek sam se osećala nelagodno pred svećama!
One mi demonstriraju snažnu lepotu, miris , toplinu i potrebu, koja jajko brzo nestane. Prolaznost njenog oblika i lepote podseća me na prolaznost života i lepotu mladosti ! U to ime

candle_art.gif

tigre , ali stvarno imas divne ideje , sad si me podsetio na fil koji ima temu da svako od nas ima svoju svecu,,,,,,,,, jos jednom zao mi je sto nekacim slike ,ali moracu sto pre........

Back