SVE

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

SVE

Radim.....muzika svira
naporan je ovaj dan
maksimalnu koncentraciju traži
uz mnogo prekida i vraćanja „gde sam ono stala“
ljudi...mnoštvo obaveza...telefoni...mejlovi...rok...
prekidam rad i smešim se
tebi u meni
i svemu što si mi
i svemu što znam da sam ti
puna od svih ovih mnogo godina
muzika svira.....na putu za nigde
sklopljeno oko i damar u donjem stomaku
smešim se...ženi u sebi
smešim se.....tebi u meni...:heart:

attachment.php

PS Dobar dančić.....samo da zapišem osećaj i obidjem krug u pauzi pa letim dalje jer dan jeste zahtevan :metla::lol:

"Ja čudno prenem ko da si tuna i sva duša moja zamiriše tobom".:heart:
Čudna koincidencija podudarnosti sa samo malo kraćim stažom.:zcepanje::rotf:

Poslednja izmena:
bobuljka;bt235440:
"Ja čudno prenem ko da si tuna i sva duša moja zamiriše tobom".:heart:
Čudna koincidencija podudarnosti sa samo malo kraćim stažom.:zcepanje::rotf:

prepoznavanje trajanja..:zag:..ko ne zna, ne mož ni da veruje da taka tehnologija postoji....devojče :zcepanje:

lijepo je kad vidiš ženu u sebi...a još je ljepše osjećati tu ženu u sebi.. i vjerojatno će me neki i napasti...ali zar nije najljepše osječati ženu kroz ljubav koju nam netko nesebično daje...kad je tako jako osjećamo i kad ta osoba nije kraj nas....

iamblond;bt235454:
lijepo je kad vidiš ženu u sebi...a još je ljepše osjećati tu ženu u sebi.. i vjerojatno će me neki i napasti...ali zar nije najljepše osječati ženu kroz ljubav koju nam netko nesebično daje...kad je tako jako osjećamo i kad ta osoba nije kraj nas....

Ja te sigurno neću napasti, pre će mene napasti :lol:
Jeste dušo, prelepo je. I sve je to od ljubavi, baš takve, nesebične....samo takva i traje koliko i mi i može preživeti i voleti sve naše promene koje su neminovne..samo takva ljubav može da prati.

MPMcB;bt235463:
OJHAAAAAAAAAAA!!

Miriše Jorgovan ponovo !
i ponovo radi bioskop

Gde su ti bre, one žirafice?

Živa ti meni Generacijo!

hahahha pa živa sam žena :worth:....negovao me pa preživeh (videti sliku)....:lol:
pa tu su bre.....već u 2-3 bloga djipaju :rotf:

Stipane.....ova fotografija je....prelepa i ....prosto se prepoznajem....hvala od :heart:
sačuvaću je ......idealna je za korice knjigice....ostah bez reči.....zamisli :lol:

Poslednja izmena:

Back