SiIent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.200
Što jes' jes'...W.A.S.P.:probaj na podforumu romantika, ovde su ti sve frikovi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što jes' jes'...W.A.S.P.:probaj na podforumu romantika, ovde su ti sve frikovi
pa tako nekakoMushmula:Ajde, mani se patetike, sve ti je to gubljenje vremena. Posalji mu mail sabajle, radi reda i za svaki slucaj, a onda trk kod komsije na porciju pravog sexa. Mislis da on to ne radi?![]()
I ne zovi ga telefonom, skupa investicija koja se ne isplati.
A webcam, tek to ti je glupost, sem ako ne zelis da licno procenis kakva ti je suparnica. :wink:
Pokloni? Pa posalji mu svoje tjega, ima da se odusevi.![]()
kako toj osobi da pokazhemo?just_somebody:Zamislite da je neko koga volite vishe od zivota(dechko, devojka, mama, tata, brat, sestra, drug, drugarica ili neko dgugi...) daleko od vas, u drugom gradu, drzavi, pa i kontinentu mozda... Kako osobi ko ja vam je tako daleko da pokazete koliko je volite, koliko vam je potrebna? Shta je najludje, najsladje najlepshe shto biste uradili ili shto ste mozda uradili da pokazete nekome ko nije pored vas svoju ljubav? Zna li neko i dalje shta znachi romantika, a da nije sex? pishite................
nemlada_i_neukusna:Navika je chudo. Naviknesh se i na kuche, i na mache ..
Chitam ovo i sve mi neshto nije to 'ono' .. da li ste se bash dozivljavali kao muzjak i zenka, ili kao brat i sestra, pa se dechko uplashio incestuoznosti vasheg odnosa, kada je posle sexa proredio boravak u vasem stanu .. razmishljam .. mozda ti njega i volish, ali on tebe ne dozivljava kao zen(k)u. I to, kad ste se prvi put kresnuli, bilo je pod dejstvom maligana, takoreci polusvesno, pa iza toga kuliranje .. joj, bre, ne razumem se ja u ovakve odnose ..
joj nemoj tako.... shta god da mi se desi, kolko god komplikovano bilo ljubav me ipak pokrece... shta bih da je nema?Pipi Langstrumpf:Mrzim ljubav.![]()
wowjust_somebody:Ma opushteno svaki savet je dobrodoshao, samo nije to bash tako, jer mi imamo neshto vishe od veze... Mi smo prvo bili njabolji drugovi... Ono stalno zajedno, ista shkola, posle kad smo krenuli na fax iznajmili stan... Spavali smo u istom krevetu milion puta i imala samo osecaj kako ga volim nenormnlo ali samo sam zelela da spavamo pored njega u njegovom zagrljaju... Provodili smo zajedno 20 od 24 chasa... I to veche kada mi je rekao da putuje, plakali smo zajedno, imala sam osecaj kao da treba da ode jedan deo mene... Napili smo se onako klinachki kao da je to reshenje i to veche smo prvi put spavali... Ujutru samo-dobro jutro medo... Tako me je budio svako jutru... Oboje smo se ponashali kao da se nishta nije desilo, sad kad razmishljam bili smo kukavice oboje... Tih mesec dana neshto se promenilo... on je sve vishe bio negde... Chak nije svako veche spavao u nashoj "gajbi" tako smo je zvali... A ja nisam imala hrabrosti da ga pitam shta mu je... I poslednje njegovo veche rekao je da ide na vecheru kod svojih,spakovao je stvari i rekao da ce tamo spavati, kao odatle mu je blizi aerodrom, nije me zvao da idem sa njim... A ranije sam na svakoj njihovoj porodichnoj vecheri bila i ja... Ostala sam sama i plakala, osecala sam da ga gubim... A onda se pojavio, poljubio me i to veche smo proveli zajedno... Nismo spavali samo smo se ljubili, lezali jedno pored i drhtali ne znam od chega, svanulo je ja mislim za pola sata... tako mi se chinilo... Otishao je... Chujemo se svaki dan, svaki jutro me zove da chujem to-dobro jutro medo... Ne mora nasha veze da uspe ali ja necu da izgubim najboljeg prijatelja...
Izvinite svi zbog ovog emotivnog praznjenja, ali i ja sam osoba trenutka a u ovom trenutku sam pozelela da izbacim to iz sebe... Sorry josh jednom!!!
Šta se izvinjavaš? Prelepo je što si ovo podelila sa nama. Volim iskrene, nežne i duboke osobe. Meni uskoro očekuje nešto tako. Devojka će mi otići prvo na 3 nedelje, pa na 2 meseca. Ne znam kako će sve to uopšte da ispadne. Kako ću se ja osećati... Znam da će mi prokleto mnogo nedostajati. Ne plašim se da će me prevariti, znam je. Ni ja nisam mislio da ću misliti na druge devojke sve dok mi ona to nije pomenula, i od tad mi se neke čudne misli motaju po glavi. Znam da je volim, znam da ne želim drugu, ali ko zna kako ću ja biti ta dva meseca, da li ću moći da je posetim? Da li će mi biti potreban neko da bude kraj mene... A što je najgore ne verujem da bih o tome ikad mislio da me ona to nije pitala. Verovatno se osećam nepravedno optuženim, pa kad sam već optužen, imam pravo i da mislim o tome. Ja u nju nikad nisam sumnjao i zato mi je skroz bezveze.just_somebody:Otishao je... Chujemo se svaki dan, svaki jutro me zove da chujem to-dobro jutro medo... Ne mora nasha veze da uspe ali ja necu da izgubim najboljeg prijatelja...
Izvinite svi zbog ovog emotivnog praznjenja, ali i ja sam osoba trenutka a u ovom trenutku sam pozelela da izbacim to iz sebe... Sorry josh jednom!!!
E dala si mi vrh ideju... Reshila sam da kupim kutiju lizalica, poshto je on OBOZAVAO lizalice, kada je prestao da pushi nije ih vadio iz usta, i za svaku cu da zakachim po jedan papiric na kome cu da napishem neshto... Hvala ti puno, alya!!!alya:Al smo obeshrabrili devojku....moze, da uspe veza na daljinu, samo ako partneri to zele....i imaju zajednicki cilj...a to je brak....
A kako, da ga iznenadis? Najbolje je da se vidite....nek dodje on kod tebe kad bude mogao..a do tad ti planiraj cime ces da ga iznenadis....misli ispisuj, osecanja ispisi na razne papirice, uvij ih i stavi u neku kutijicu ili nesto sl...pa mu to pokloni kad se vidite...i najbitnije sve to pokazi...
Ma nista mi ne pada na pamet....ako se setim neceg a da nije ofucano i milion puta vidjeno....javlljam...
just_somebody:E dala si mi vrh ideju... Reshila sam da kupim kutiju lizalica, poshto je on OBOZAVAO lizalice, kada je prestao da pushi nije ih vadio iz usta, i za svaku cu da zakachim po jedan papiric na kome cu da napishem neshto... Hvala ti puno, alya!!!