Све врсте пејзажа

1.Savin kuk i Međed desno, Durmitor
2.Jezero pod Jezerskim vrhom na Lovćenu
3.Njeguši, Njeguško polje na Lovćenu

Prilozi

• 1_Durmitor.jpg
    1_Durmitor.jpg
    34,4 KB · Pregleda: 12
  • 2_jezero.jpg
    2_jezero.jpg
    34,3 KB · Pregleda: 15
  • 3_Njegusi.jpg
    3_Njegusi.jpg
    59,8 KB · Pregleda: 13
Djole, moram da se ne slozim sa tobom... jer kada bi isao vertikalno onda bi se izgubila poenta ova dva stara alasa... jerbo, oni pecaju u vodi a ne na nebu... a cini mi se da je poenta bila da se prikazu njih dvojica sami u sred nicega ali zabavljaju se jer pecaju...

...e sad, ako je to pravilo... OK... ali... onda to pravilo oduzima na poenti...

:)

OOO da Djole , brate mili , treba seci na brdu , da nema nebo . Cisto zbog koncepta . Mislim da nebo u ovom slucaju rasplinjava pricu , Tu si u pravu. A da ima nebo, e onda ( po meni ) horizontalni kadar . Naravno , to menja ravnotezu , atmosferu , filozofiju i motiv fotke .
Btv. smatram da je ovakva vrsata rasprava veoma korisna za sve .;)

Pa , ono , zbog toga i jesam izabrao vertikalan kadar , jer se uklapa u koncept ,. Ali me bas raduje sto vam se moja fotka dopada , jer da nije tako, niko nista ne bi reko o njoj .

S druge strane , predlog da se fotka malo secne ozgo je prihvacen , i zaista izgleda jos bolje . Ima jos nesto. Malo mi je planula voda iznad njih , ali na srecu , uklapa se u oste svetlo na fotografiji .

Poslednja izmena:

Back