Све врсте пејзажа

Pogled ka Crnom Jezeru.....septembar ove godine

VRHMM2257mnv.jpg

Ma brate, ova slika je sa Savinog kuka, evo sad sam uporedjivao moje slike sa ovom i to je to.

Ma brate, ova slika je sa Savinog kuka, evo sad sam uporedjivao moje slike sa ovom i to je to.

da li je moguće da sam toliko napravio gresku i omasio ceo put...
Vrh je u karti upisan kao Mali Međed kolju sad ne mogu da pronađem...ali bas ću je danas naći i fotografisaću deo i staviti tu da uporedimo. Ako se ispostavi da ovo nije Mali Međed...ništa, sledeće godine pravimo poprvaku i vodimo Kockicu sa nama.

prosle godine jedna devojka se udavila u velikom jezeru...uzas! a i nekako je lepse Malo jez.
Celo jezero je kao levak. Cula sam price da su pre nekoliko god dolazili ronioci iz Bg i nteli
su da provere koliko je duboko malo jez...kazu da je dole strasno...nisu stigli do dna...

prosle godine jedna devojka se udavila u velikom jezeru...uzas! a i nekako je lepse Malo jez.
Celo jezero je kao levak. Cula sam price da su pre nekoliko god dolazili ronioci iz Bg i nteli
su da provere koliko je duboko malo jez...kazu da je dole strasno...nisu stigli do dna...

pa napisah gore kockice....50 metara i tačno tako...ide kao levak...hvata me jeza..ja se ne bojim ni visine ali DUBINE da....

e sad možda taj levak ide još...ko će ga znati....:eek:

Ja sam tamo redovan svake godine :)
Nego, jel su ove slike sa silaska od one prve slike?
To je ono sto me buni, jer je Savin kuk prilicno laganeze, a dodatno me buni sto je slika sa vrha identicna pogledu sa SK.....:think:

DA Svabov...ovo je silazak sa istog...ja ti kažem gde sam bio...ali postujem i tvoje misljenje...ma SAZNAĆEMO....Gore smo bili ja i dvoje AUSTRALIJANACA...e čekaj, sad cu da ti stavim i sliku jednu sa samog vrha da vidis je li ti poznato nešto...jedan simbol

Back