mr.malik
Zainteresovan član
- Poruka
- 489
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako se igra sa tim iso?provalila sam gde mi se nalazi i isprobavala ali volela bih da znam tacno kako se ponasa jedan iskusniji fotograf s timbravo malik, baš mi se sviđa, treba je videti u većem formatu, s obzirom da je fotografisano u kontra setlo, odlična...
linda ova sa listom je sasvim dobra, skoro savršen histogram, malo je kadar tesan, ali bože moj...sa ovom brzinom fotografisanja(1/14") zadovoljavajuća je oštrina... vidim da je iso 1600, a šum je zanemarljiv, što je veoma interesantno, mada trebalo bi videti 100% crop, očigledno ti je iso namešten na automatsko, što bi trebalo da isključiš i da sama biraš vrednost iso-a, da ti ne bi upropastio fotografije snimljene u lošim svetlosnim uslovima...
a ove ljigave mališane si odlično uhvatila, nemam šta reći...tipično ponašanje svako mužijaka, obleće, a ne prilazi...
i da dobro nam došla, ponovo...

e a jesi bio na Sedlu-to je vrh u sklopu Durmitora... tamo je tek uzivancija.
ima jedno Modro jezero -lepo je.
kad budes ponovo bio na Durmitoru ,ako hoces,pitaj mestane da ti objasne gde je Sedlo...
veruj mi izbezumices se koliko je lepo....
Ta planina je cudo...
mislila sam da imam sliku da ti pokazem da vidis ali nemam...***...
Ladno si se peo na Medjeda...blago tebi...ja sam mu se divila odozdo,od jezera.
kad budes isao vidi da bude lepo vreme,ja sam bila predvece.
sunce zalazi,planine crvene od sunca...dozivljaj(za onog ko voli prirodu)...

Tek sad primetih....
Nije to Medjed, to je Savin kuk, Pajce je izgleda napravio lapsus![]()
Da da, ucinilo mi se zbog polozaja Crnog jezera.ne....Mali Međed je ovo....

svaka ti cast....
mene nikad ne bi pustili da se popnem na vrh...inace meni tamo zive baba i deda,tako da sam u
neku ruku ogranicena da istrazim sve...
kod njih je opste pravilo da im `leto` traje samo u avgustu...ako i tad...imaju dosta hladnih meseci.
Jeste se kupali u Crnom jezeru...ja jesam i osecaj je koliko lep toliko i jeziv...