Све врсте пејзажа

fmkk8n.jpg

Nek se ne naljute ostali,nebo ch ima najbolje fotke.

HVALA, od srca HVALA !!!
..........
Pre par sat sam ovu i jos nekoliko fotki snimio,
... fotoaparat moram jos bolje da upoznam, tehnicke mogucnosti za odredjene situacije,
... sad, polako studiram, bez nervoze, mozda nesto i zapamtim, ... potrebna je vezba
... svi znamo da ima nekih tezih ili neobicnih situacija,
... ovo je fotografisan izlazak Sunca, ali je bilo mnogo oblacno i nigde zrak da probije
... fotografija nije obradjena,... nisam zadovoljan,... situacija ce biti ponovo, ,,isprobana,,
...

HVALA, od srca HVALA !!!
..........
Pre par sat sam ovu i jos nekoliko fotki snimio,
... fotoaparat moram jos bolje da upoznam, tehnicke mogucnosti za odredjene situacije,
... sad, polako studiram, bez nervoze, mozda nesto i zapamtim, ... potrebna je vezba
... svi znamo da ima nekih tezih ili neobicnih situacija,
... ovo je fotografisan izlazak Sunca, ali je bilo mnogo oblacno i nigde zrak da probije
... fotografija nije obradjena,... nisam zadovoljan,... situacija ce biti ponovo, ,,isprobana,,
...
Koji je to foto aparat u pitanju? neki profesionalan ,malo više skuplji ? ili slike i dodatno obradjuješ?
A vidi se da imaš,što se kaže oko za fotografisanje-što je najbitnije.

Oba foto-aparata sam poceo da koristim u septembru prosle godine,....malim sam se castio, a veliki su mi cerke poklonile !!!
SAMSUNG WB 150 F,... 14 MP , pun HD, w-lan, optimiran ton, ima mogucnost potpunog manuelnog podesavanja
... izvanredne fotke daje, uvek je na malom stativu od 10cm, uvek u dzepu,
.. vec je dvaput brutalno padao na beton, ne pokazuje ni ogrebotinu..bio je oko 200 €

NIKON 3200 D 18 - 105 VR, C-MOS senzor u XD formatu, 24 MP,... Full HD,
... imam i veliki stativ, koji obavezno bude pri ruci
... strogo sam mu zabranio i da pomisli da padne ,... IZVANREDNE fotografije daje, cena je oko 800 €

... mobilni telefoni su mi oduvek bili slabe tehnike i kvaliteta i nikad nisam gubio vreme i zivce s njima....
... sad su malo bolji za fotkanje, ali ja odavno svoje mobilce poklanjam bratancima i bratanicama u Srbiji

... Fotografija je moj mali hobi i pocelo je sa CANON A 1 ,... 1979. god,... onda smo c-b fotke sami radili....
....ko voli fotografiju foto-aparat uvek nosi u ruci,dobrovoljno, kao sto neko mora da nosi naocare, silom prilika
... digitalni foto-aparat imam vec 10 godina,... 4-5 komaTa jos su kod mene, ali su postali istorijski eksponati

.... ko voli fotografiju mora ,,brzo da poteze,, i ne sme da dozvoli da ga neko ,,ometa, u akciji, setnji,... pas, dete, devojka, muz,....
... fotografije odavno ne pregledam ,,na licu mesta,,... to samo trosi bateriju,...
... fotografije koje nisu ,,uspele,, ne brisem sa hard-diska,... samo ih premestim u folder koji cu tek pozljivije da pregledam,
... posle par godina i najgora fotka je pravo blago,... dogadjaj, mesto, osoba,... veliki i lep podsetnik,.... to dobro zapamtite !!!

Back