Све врсте пејзажа

^^'fala druze takodje, i Ti imas lepih radova...A ja sam za ovo sinoc, kazem Ti, dosao iz grada, video maflu napolju, i kontam :uuu ovo je za fotkanje dushu dalo" i kao lood izasao sa sve stativom u "po noci"...:) Ali to Ti je-dobre fotke se dobijaju uz malo zrtve, kao i znanja kad fotkati, kvalitet svetla, atmosfera itd...Iako sam, bdw iamo dilemu oko obrade ikolora-kako sto vernije preneti ono kako jeste bilo... I zezao me fler na kit objektivu, zbog UV filtera(kasno sam skontao pa skinuo kasnije tek ***)...a dobar deo je radjen 50-icom 1,8 koja je brutalno staklo za male novce-ostro ko zilet...jedino sto samja malo vec prerastao Nikon D70s...bice dogodine upgrade na D90/D300/D7000...ili neki D8000 :)

IMG_0293r-1.jpg

^^ bravo eto vidis da si resio :) ...Bdw kod pregorekih delova tj pre-exponiranih najgore je tj.najteze za spasti kad Ti "upadne"direktno svetlo, sunce...kad Sunce nije iza tebe ili sa strane vec je ispred Tebe, direkt ili pod nekim uglom...Ili kad imas neki predmet(metalni deokrova)pa refleksiju sunca, tu isto MORA da pregori...

Back