Све врсте пејзажа

Sanovnik ... previše, u suštini nepotrebnog, nerealnog blura oko kravica ... i nedovoljno preciznog. Nedovršena rečenice ... na prvoj fotografiji je potpuno nepotreban ovaj fantastičan preplet grana i grančica na desnoj strani .. čitavih 5 -6 cm. A na drugoj fotografiji je nebo isto nepotrebno kada je već tako bezlično, znači tu gornji krop od 2. cm. i izgleda baš fino. A evo od mene jedan ... PAD ... U GRAD . :)
paddddddddddd.jpg

Sanovnik ... previše, u suštini nepotrebnog, nerealnog blura oko kravica ... i nedovoljno preciznog. Nedovršena rečenice ... na prvoj fotografiji je potpuno nepotreban ovaj fantastičan preplet grana i grančica na desnoj strani .. čitavih 5 -6 cm. A na drugoj fotografiji je nebo isto nepotrebno kada je već tako bezlično, znači tu gornji krop od 2. cm. i izgleda baš fino. A evo od mene jedan ... PAD ... U GRAD . :)
paddddddddddd.jpg

Prisk . Zahvaljujem na komentaru . U pravu ste ,mogao je manji bliur . Ja ga ocas stavim i ocas oscistim , pa sam se zaneo .

Fotografija je zaista carobna . ( Vasa , naravno )

@nedovrshena rechenica, nije loshe... mozda bi trebalo malo da se pozabavish sa "levelima" i sa bojom... ima dosta sive i plave... to se obichno deshava kada se aparat podesi na full automaticu... vecina aparata ima opciju "cloudy" te je najbolje podesiti na tu opciju kada se slika po oblachnom ili delimichno oblachnom vremenu...

hvala ...creatrix... , mozda cu se pozabaviti tim levelima i bojama kada naucim kako to da radim : )
ali pre neki dan na toj plazi bilo je skoro tacno kao na fotografiji, nestvarno skoro plavetnilo neba, brzi, niski oblaci, sunce i kisa, metalno sivo more na trenutke...

Poslednja izmena od moderatora:

Back