bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 29.538
Nikako. Samo poostriti iste i jasnije definisatiTrebalo bi malo da spuste svoje kriterijume.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako. Samo poostriti iste i jasnije definisatiTrebalo bi malo da spuste svoje kriterijume.![]()
Hwala poonoApsolutno, ti stojis na prvom mestu![]()
Samo ih ti podrzavaj pa ce jos vise da bude neudatih i neozenjenih.Nikako. Samo poostriti iste i jasnije definisati![]()
A sta da radim?Samo ih ti podrzavaj pa ce jos vise da bude neudatih i neozenjenih.![]()
U pravu si. Treba težiti kvalitetu, a ne kvantitetu.I netreba da bude sledećih generacija
I ovo dosad nam je mlogo,i previše
netreba ničemu težiti jer ćemo svi ionako umreti,ništa nema smisla i svako ''teženje'' bilo čemu je besmislenoU pravu si. Treba težiti kvalitetu, a ne kvantitetu.![]()
I ne težim ničemu. Mene život ,,nosi,,!netreba ničemu težiti jer ćemo svi ionako umreti,ništa nema smisla i svako ''teženje'' bilo čemu je besmisleno![]()
to je jedino ispravno,racionalno i prosvetljenoI ne težim ničemu. Mene život ,,nosi,,!![]()
Da, ali valjda sama donosiš odluke. Nemoj sve prepuštati drugima.I ne težim ničemu. Mene život ,,nosi,,!![]()
Vrlo sam ograničena u donošenju bilo kakvih značajnijih odluka u zemlji u kojoj živim.Da, ali valjda sama donosiš odluke. Nemoj sve prepuštati drugima.
Ima u meri u kojoj se izboriš za to.nedonosi,niko ih nedonosi jer tzv ''odluke'' i nepostoje,nema slobodne volje![]()
NemaIma u meri u kojoj se izboriš za to.
Kao meni jedna djevojka koja je kazala kako je ona imala 5 ozbiljnih veza a ja ni jednu ozbiljnu što je bila i I istina. Samo ja ne shvaćam kako se ona i zašto se ponosi činjenicom da joj je propao odnos s barem petero muškaracaU pravu si. Treba težiti kvalitetu, a ne kvantitetu.![]()
U pravu si. Imati 5 ozbiljnih, a neuspješnih veza nije nešto za pohvaliti se. S druge strane u ljubavi nema pravila.Kao meni jedna djevojka koja je kazala kako je ona imala 5 ozbiljnih veza a ja ni jednu ozbiljnu što je bila i I istina. Samo ja ne shvaćam kako se ona i zašto se ponosi činjenicom da joj je propao odnos s barem petero muškaracaČak i ne mislim na promiskuitet nego na činjenicu kako ništa nije naučila iz svih tih veza I sve upropastila. Sad je ona već u 40- etima i solo je, ja sam još stariji od nje i u vezi sam i to u ozbiljnoj, zapravo prvoj ozbiljnoj, ali u vezi. Nije uspjeh sam po sebi biti u vezi, uspjeh je biti u sretnoj vezi.
Koja su? Nabroj.
Da voliš i poštuješ tu osobuKoja su? Nabroj.
Pa hajde kada si navalio!Da voliš i poštuješ tu osobu
Da je neguješ i dojiš
Da je neudaraš pesnicom u glawu
Eto tosu tri glawna,ima ih ukupno 14,dali te zanima i ostatak
Nemogu mrzime,dostatie owoPa hajde kada si navalio!
Dobro, razumeli smo, same i neudate treba da imaju mačke. Mislim da najčešće i jeste tako, bar ove koje znam.Još jedna stvar koje rade solo ljudi alii ne samo solo je nabavka psa. Mislim lipo je imati psa ali i to je velika obaveza. Pišem o tome jer danas mnogi rezoniraju da im je lakše s psom nego s djetetom vlastite vrste. Ne želim ulaziti u nikakve dublje rasprave nego opet ukazati na činjenicu da danas ljudi toliko bježe od obaveza a na kraju sami sebi nabiju obaveze. Kao da je mala stvar imati psa, prvo te mora prihvatiti, moraš ga naučiti vršiti nuždu izvan stana, šetati ga dva ili tri puta dnevno po svakom vremenu. Psi su nerijetko vrlo uznemireni kada ostanu sami. Psi mogu unerediti stan, u biti slični su djeci ali danas se daje prednost psima.