Sve više automobila iz Švice

eto, malo se raspitaj za pravilo novih auta i tehnicki pregled..pa onda mozemo pricati sto se tice tvoje izjave da nema muljanja sa km..:ok:
Pa pazi ako je kao kod mene da je prvi tehnički posle 4g a garancija je 3 ili 4g uz uslov da ih odrzavas u servisu onda je muljanje smanjene na podnosljiv nivo
. Jasno je meni kad imas Arape Ruse Albance da muljanja mora biti ali ne na nacin da vrati 300k km bez posledica

Poslednja izmena:
to sto ti polazis od ideje da su na zapadu svi posteni, a na balkanu svi lazu kradu varaju, prosto zajebi..na zapadu se takodje vraca km, zbog ti zakonskih rupa vezano za tehnicki..ja kupim novo auto i kod mene nakon 3 god ide na tehnicki, tek tad mu se upise km..a do tada mogu da radim sta god hocu i ti nakon 3 godine moras kontaktirati milana tarota da ti kaze tacnu kilometrazu..:mrgreen:

to sto ti polazis od ideje da su na zapadu svi posteni, a na balkanu svi lazu kradu varaju, prosto zajebi..na zapadu se takodje vraca km, zbog ti zakonskih rupa vezano za tehnicki..ja kupim novo auto i kod mene nakon 3 god ide na tehnicki, tek tad mu se upise km..a do tada mogu da radim sta god hocu i ti nakon 3 godine moras kontaktirati milana tarota da ti kaze tacnu kilometrazu..:mrgreen:
Nisu daleko od toga ali postoje mehanizmi zastite potrošača.. . Ne upisuju se km samo na tehničkom.. ,kad kupis novo auto onda imas I garanciju koju zelis da zadrzis .. Uslov je da ides na servise i godišnje pregleda gde se isti tako upisuju km ..

Znas kako ja mogu da vratim koliko hoću km to nije kaznjivo ali ako prodam to auto a nisam rekao kupcu da je vraćena kilometraža e onda to postoje kaznjivo ..

@Dule 021

Na Daciji sa 300k km ispadaju zice iz vozacevog sedista, sediste je raspadnuto, sve zivo lupka i krcka, Jedino motor radi kako treba :D

@igi192

U Svajcarskoj se vozi pas sporo, jedino kad izadju iz CH voze malo brze. Cak su i na semaforu kilavi. U Nemackoj sam mozda prosek na semaforu, u Svajcarskoj ubedljivo najbrzi.

@Mario
Imas samo jedan problem a to je da nemas pojma o uvozu i o kolima.
Lupetas eto da bi nesto lupio a mislis da je kupac bolid jer veruje prodavcu i sto i ne pogleda papire.
E pa malo si se zaebao jer danasnji kupac itekako zna neke stvari i osnovno je da pregleda papire od automobila.
Vozila iz CH su za tvoju informaciju najbolje odrzavana vozila a sto se tice korozije mogu da je imaju a i ne moraju jer sve zavisi koji su brend i iz kog dela CH. Isto vazi i za Italiju jer sam sever i oblast Bolzano obecavaju koroziju a svi misle ako je iz Italije da nema korozije.
Sve u svemu-sedi 1.
@botr
Nisu oni videli Daciu sa kilometrima jer kao sto si i napisao motor radi kako treba ali sve ostalo je rasklimano i u raspadu. Evo jednog Sandera 2010 iz CH pa vidite kako im je dobra limarija i sve sto je od metala.
20210914_125519.jpg
20210914_125533.jpg

Poslednja izmena:
Svi automobili iz švajcarske su tako truli jer se soli i sipa hemija. Isto je u austriji i na severu italije. Ko je lud kupuje polovnu kršinu iz švajcarske.

Ako su truli odozdo onda su sigurno iz švice ali postoji tu još otpada iz austrije i italije. Garant se muljA!

Back