sve u svoje vreme.....

Ja ne. Nekako ne mislim da ću toliko ostariti. Želim dete/decu zato što ih obožavam i mislim da ću umeti lepo da ih vaspitam. Naravno, ima vremena. Ne žurim.
(I mislim da je preterano misliti da ti neko želi zlo. )

Tvoji razlozi zbog čega želiš da postaneš majka su simpatični i vredni hvale. :ok: I bilo bi lepo kad bi ostarila kraj njih, sa unučićima, verujem da će i oni biti na baku. :)

(Ovo poslednje je došlo kao posledica nekih ružnih iskustava na forumu. :rumenko:)

Momentalno sam tuzna gledajuci svoju prijateljicu koja nema ni momka a kamoli porodicu...do nedavno se dobro drzala ali ju je sad sustigla teska depresija....ne zna sta ce, nista na vidiku...a godine se samo gomilaju....

Moje pitanje je: da li ste shvatanja da se pitanje braka/ljubavi/dece treba resavati kad je za to vreme ili mislite da i u kasnijim godinama imate jednake sanse, kao i kad ste bili mladji, da ostvarite ljubav i osnujete porodicu????....

u kasnijim godinama u braku...deda/baba svojoj deci...

nego...daj opis i foto prijateljice na pp :mrgreen:

:) naravno da su ljudima potrebe razlicite....samo je rec o tome, da coveku vreme klizi niz ruke...kaze sebi da ima vremena, ne uzbudjuje se....ali, evo tog mog primera....opichile su je godine i sad je vec frka....i sad je problem....37 je a nista na vidiku, roditelji su joj stari i pritiskaju je....a dete se ne radja sa 45....

Naravno.Ali da li ona zeli dete zato sto oseca potrebu za tim ili zato sto je roditelji pritiskaju? Neozbiljno.
Pogresno razmisljanje kako god okrenes.Ono sto zelis uradis.Ako se neckas treba se preispitati da li to zaista zelis.Ne verujem u bilo sta sto se postavi kao moranje da ce ispasti dobro.Dete nije moranje.Dete nastaje iz zelje.I dete se ne radja zbog roditelja...
Uzasno je stresno ako se na taj nacin razmislja...nepotrebno.

Momentalno sam tuzna gledajuci svoju prijateljicu koja nema ni momka a kamoli porodicu...do nedavno se dobro drzala ali ju je sad sustigla teska depresija....ne zna sta ce, nista na vidiku...a godine se samo gomilaju....

Moje pitanje je: da li ste shvatanja da se pitanje braka/ljubavi/dece treba resavati kad je za to vreme ili mislite da i u kasnijim godinama imate jednake sanse, kao i kad ste bili mladji, da ostvarite ljubav i osnujete porodicu????....

Mislim da svaka dob ma svoje chari i da trebamo biti svesni iskoristiti maximalno pozitivno svaki trenutak..i da se nista ne treba raditi posto poto na mishice..kao vreme je..ode voz..stani pani

ne nego cu da budem mama kad usvojim dete, jer necu moci da imam svoje kad udjem u menopauzu ili cu imati svoje, al ce izgledati k'o da sam mu baba, a tata ce mu biti nepoznati davalac sperme od 20 god, jer moj buduci muz nece hteti da pije vijagru, jer ce imati problema sa srcem, pa ce mu doktor zabraniti, jer loshe utiche

Meni je sad pravo vreme, ono... perfect time... za bebu...
teddysmiley2.gif

Back