Sve svoje sa sobom nosim ili gde su mi ključevi?

ludopileglodjekosku

Buduća legenda
Poruka
27.557
U večitoj borbi da u torbi veličine omanjeg kofera pronađem ključeve, novčanik, telefon ili kesicu sa bombonama, pitam se da li i druge žene poput mene vode uzaludni rat sa "previše prtljaga" na "malo prostora". Pokušala sam da se odreknem viška stvari,o da. Ali između labela i kutijice sa vizit-kartama, šta odabrati? Ili kako ostaviti kišobran (onaj mini,lako sklopljiv) kod kuće? Po Marfijevom zakonu, garant bi ljuljnuo ne pljusak već cunami.

Dakle, drage moje, kad bi ste ovog momenta izručile tašnu na sto, šta bi iz nje ispalo?

Iz moje sve osim aligatora.:)

novchanik
naochare za vid u futroli
futrola za naochare za sunce(:dash:)
vlazne maramice, papirne maramice
hemijska olovka
kljuchevi
jedna manja torbica sa 2 pregrade za telefone, moze se nazvati dupla futrola:lol:
neseser u kom su:
zvake
labelo
sjaj za usne
usb flash
gumica za kosu
shnalica neka koju po pravilu trazim danima
ogledalce
neki mini parfemchic
moz josh stvari da stane po potrebi:lol: mislim da sam juche izvadila midnjushe...

e sad u zavisnosti gde sam se uputila u tashni se mogu naci i
flashica sa vodom
knjiga
kishobran
notes...juche sam imala i suknju :lol:

edit:e da i lepeza :lol:

Kljucevi, maramice, neseser sa karminom, labelom, olovkom za oci, veeeliki novcanik, rodjendanski (poklon od drage prijateljice inace bih ga proslijedila nekome isto za poklon, volim male novcanike na preklop=, tu su mi viztke nekih saradnike koje mi ne trebaju, svi brojevi su mi u mobilnom kojeg pod obavezno trazim dva tri minuta u tasni kada zazvoni. Neuredna tasna, kakva tasna, takva zena.

Kljucevi, maramice, neseser sa karminom, labelom, olovkom za oci, veeeliki novcanik, rodjendanski (poklon od drage prijateljice inace bih ga proslijedila nekome isto za poklon, volim male novcanike na preklop=, tu su mi viztke nekih saradnike koje mi ne trebaju, svi brojevi su mi u mobilnom kojeg pod obavezno trazim dva tri minuta u tasni kada zazvoni. Neuredna tasna, kakva tasna, takva zena.
+1 :rumenka: (ja tad i psujem onog ko me zove kad je ne mogu da iskopam telefon)

Paaaaa.... evo gledam u tasnu

Novcanik za pare i jos jedan mali za kartice
dezodorans..jedan ili dva zavisno od torbe
naocare za sunce
kisobran
mali neseser sa lekicima za svaki slucaj (prava baba)
jos jedan mini neseser sa snalicamaza kosu i bar dva para rezervnih mindjusa
kutija sa raznim flasterima...ako me nazuljaju sandale...ebiga, naticu mi noge
vlazne i obicne maramice
knjiga
dva ceslja za kosu,
jedna snala za kosu
mp3 plejer
mobilni
lepeza
olovka za usta, sjaj i ogledalce, zimi nosim neseser sa osnovnom sminkom

Nadje se cesto rezervna majica, ves, fotoaparat..ili sta god po potrebi.
I konacno sam naucila da mobilni i povlasticu gurnem u zasebnu pregradu da ih ne jurim...za kljuceve tek treba da naucim :lol:

Khm, khm...vreme je da izbacim po nesto...definitivno :think:

Novčanik
Cigarete
Upaljač
Rezervni upaljač
Možda još jedan rezervni upaljač
Futrola za naočare, jedna za dva komada, tj unutra staju i ove za sunce i obične, znači jedne unutra, druge na nosu (ura za Medu praktičara!)
Ključevi od kuće
Ključevi od kola
Lična, vozačka, saobraćajna, etui za vizitke.
USB komada 2
Telefon
Labelo
Mini neseser za karmin, olovku za usta i mini ogledalce.
Silni neki papirići, fiskalni računi, tuđe vizitke, omoti od žvaka, nem ni ja pojma šta sve ne

Moja mantra pred izlazak iz kuće je novčanik-telefon-naočare (ovo poslednje sa sve pipanjem po faci), sve ostalo mogu nekako da rešim.

edit: imam i ja hanzaplaste, maramice i kišobrane nevr

moja torba je prava sport bili torba.....

ima ama bas svega sto ste navodili
+ tri velike dodatne kese da se nadje + jedna platnena torba na preklapanje pa ispadne ko novcanik
to sve treba da kad slucajno naletim u nekoj mesari na koske imam da ponesem
kartice za oba automobila *glupost, jer mi treba naravno samo jedna ali da ne trazim drugu kad menjam auto
parfem nije mini , kad izvucem onu euforiju od 100 ml mogu i kao ladno oruzije da je koristim

kisobran nemam

cesto imam i neku knjigu da dok nesto i negde cekam ne dangubim - literatura naravno najlaksa na svetu

e imam jos nesto sto je neuobicajeno povodac za pse, a zasto ne znam ni ja....izvadim ga ali se volsebno sam materijalizuje u torbi
olovaka mali milion, a u poslednje vreme zaticem i podrezac....

ma ima garant i od popa levo uvo.....

moja torba je prava sport bili torba.....

ima ama bas svega sto ste navodili
+ tri velike dodatne kese da se nadje + jedna platnena torba na preklapanje pa ispadne ko novcanik
to sve treba da kad slucajno naletim u nekoj mesari na koske imam da ponesem
kartice za oba automobila *glupost, jer mi treba naravno samo jedna ali da ne trazim drugu kad menjam auto
parfem nije mini , kad izvucem onu euforiju od 100 ml mogu i kao ladno oruzije da je koristim

kisobran nemam

cesto imam i neku knjigu da dok nesto i negde cekam ne dangubim - literatura naravno najlaksa na svetu

e imam jos nesto sto je neuobicajeno povodac za pse, a zasto ne znam ni ja....izvadim ga ali se volsebno sam materijalizuje u torbi
olovaka mali milion, a u poslednje vreme zaticem i podrezac..
ma ima garant i od popa levo uvo.....
Ovaj povodac za pse me nešto buni..A.. ne šta će tu..... to znam....nego..... što ga baš svaki dan nosiš...Ti si ovisnik ..kako mi se čini...

Hmmm.....
Novcanik
manji novcanik za sicu
3 mobilna :rumenka:
foto aparat
futrola za naocare za sunce(koje su mi na glavi)
kljucevi
Aerolin pumpica
Pantenol oriblete(blister) ili Tantum verde lozenge
zvake(2-3 pakovanja razlicitih)
vlazne maramice
papirne maramice
slusalice za mob
knjiga-ponekad
neseser sa sminkom(labelo,maskara,mini parfem,puder sa ogledalcem)
bar 1 kesa(nikad se ne zna da li ce mi zatrebati)
gumica za kosu
snala za kosu
mini pakovanja secera(imala sam par epizoda sa zamalo onesvescivanjem od vrucine ovde,pa me to na brzinu povrati)
flasa sa vodom(0,5l ili 0,75l zavisi od velicine tasne)
Kad sam u Srbiji onda i lk,vozacka i saobracajna,kljucevi od auta
Mislim da bi to bilo to :manikir:

U večitoj borbi da u torbi veličine omanjeg kofera pronađem ključeve, novčanik, telefon ili kesicu sa bombonama, pitam se da li i druge žene poput mene vode uzaludni rat sa "previše prtljaga" na "malo prostora". Pokušala sam da se odreknem viška stvari,o da. Ali između labela i kutijice sa vizit-kartama, šta odabrati? Ili kako ostaviti kišobran (onaj mini,lako sklopljiv) kod kuće? Po Marfijevom zakonu, garant bi ljuljnuo ne pljusak već cunami.

Dakle, drage moje, kad bi ste ovog momenta izručile tašnu na sto, šta bi iz nje ispalo?

Iz moje sve osim aligatora.:)

Pored tih ,,sitnica'' , jedno 20 praznih kutija od cigareta...

Novčanik...nemam.
Ali zato mi lična karta, članska karta za 3 biblioteke, i novac stoje u pregradi sa strane.
Kutija sa vizit-kartama.
Neseser sa šminkom.
Maramice (obične, vlažne ne koristim).
Kutijica za uloške (dnevne i obične).
Još jedan neseser za "prvu pomoć" (lekovi za migrenu, stomak, protiv mučnine, za zub, andoli, hanzaplast, vitamini i zdravstvena knjižica).
Mobilni...komada jedan-
Rokovnik.
Adresar.
Ključevi.
Fisherman's friend bombone.
Kišobran.
Knjiga. Trenutno "Istorija drame".

Back