suave
Domaćin
- Poruka
- 3.888
Žene i muškarci doživljavaju iste stvari na različit način
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga ti podrazumevaš pod nacistom?Рехабилитација нациста широм света вођена је сложеним међусобним деловањем историјског ревизионизма, геополитичких интереса, економске нестабилности и ерозије историјског сећања. Ови фактори, често испреплетени, доприносе нормализацији, па чак и слављењу појединаца и група повезаних са нацистичком идеологијом.
Koga ti podrazumevaš pod nacistom?
Šta radi taj? Kako se ponaša? Šta priča?
https://iask.ai/q/global-rise-of-Nazi-rehabilitation-reasons-i9nhtn8
АИ нуди широк спектар одговора
Савремени трендови и геополитичке промене
Модерно је бити Наци ?
Политичке мотивације и ерозија историјског памћења
Некадашљи савезници постају непријатељи ?
Економска нестабилност и пораст екстремизма
исторуја се понавља или ј епонављају ?
Улога колективне кривице и одговорности
Па ретко који потомак је одушевљен чињеницом да му је предак покушао да влада свима и спречен у томе
Рехабилитација нациста широм света вођена је сложеним међусобним деловањем историјског ревизионизма, геополитичких интереса, економске нестабилности и ерозије историјског сећања. Ови фактори, често испреплетени, доприносе нормализацији, па чак и слављењу појединаца и група повезаних са нацистичком идеологијом.
Паметна је ова АИ
Ми смо први почели, рехабилитацијом несрећног Милана Недића.
Милан Недић није рехабилитован, нити ће.Ми смо први почели, рехабилитацијом несрећног Милана Недића.
Pa i ti si kvisling,ako njega optuzujes za to,s tim sto je on donekle i stitio taj narodДобро, није био нациста.
Само Квислинг.
Разумем зашто, али квислинг је квислинг.
Pa i ti si kvisling,ako njega optuzujes za to,s tim sto je on donekle i stitio taj narod
Нисам знао да је враћена имовина његовим наследницима, знам да је текао судски поступак и да су одбијени.Недић није судски рехабилитован, нити је могао бити јер није ни осуђен. Одлука о његовој "рехабилитацији" се односи само на његову имовину која је била конфискована и која је враћена наследницима. Имајући у виду да је та имовина стечена пре рата.
Da, ipak imovina nije dodeljena naslednicima. Zavelo me je to što su antifa aktivisti posle odluke suda zbog nečega bili nezadovoljni pa sam ukliknuo da je bila pozitivna po tužioca. Zapravo odluka po zahtevu za rehabilitaciju i nije potpuno nepovoljna, to su te pravničke zavrzlame. Jer rehabilitacija nije postignuta, ali kada se pročita obrazloženje kaže da ga nije ni moguće rehabilitovati kada nije bio osuđen, pa čak nije ni došlo do sudskog postupka.Нисам знао да је враћена имовина његовим наследницима, знам да је текао судски поступак и да су одбијени.
https://www.politika.rs/sr/clanak/428089/sud-odbio-rehabilitaciju-milana-nedica