SVE RUSKE IZDAJE SRBIJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeljcinova majka je katolkinja,nikada nije ni bio istinski prijatelj Srbije...

- - - - - - - - - -

SVI ZLOČINI ZAPADA NAD SRPSKIM NARODOM U POSLEDNJIH 100 GODINA???

Kakve su to bre vise teorije zavere, u kojima izvlacite iz naftalina neke teorije o majkama katolkinjama i iluminatima?

Pa Jeljcin je bio celog zivota pijan kao majka (ne njegova katolkinja nego ona proverbijalna), a narocito nakon sto je ubio ne zna ni sam koliko ljudi prilikom gusenja najmanje tri puca, rastakanja SSSR-a, i kad je postao svestan sta je uradio sa ruskom ekonomijom i narodom.

Covek je bio non stop u delirijum tremensu. Narocito za vreme drugog mandata kad je pio lekove za Parkinsona, koji uz kap alkohola dovode do teskih poremecaja svesti.

Pricamo o coveku koji nije mogao 4 sata da izadje iz aviona u Irskoj jer je mesao lelove i vodku pa se onesvestio.

On je prosto bio jedan nesrecnik koji je nekim cudom zavrsio na mestu vodje zemlje, a onda su se svi potrudili da on tu i ostane da bi sto vise pokrali.

Vidi se jak uticaj Dejana Lučića ovde ..:lol:

Ma kakav Lučić,trebao si potamniti ovo ispod SVI ZLOČINI ZAPADA NAD SRPSKIM NARODOM U POSLEDNJIH 100 GODINA??? pa da pričamo dalje,a što se tiče Ljeljcina majka mu je bila katolkinja,to nije teorija zavjere,to je istorijska činjenica.Meni vrlo bitna,najveće zločine nad Srbima su radili ti isti katolici pod palicom Vatikana,i ptice na grani znaju kako je Ljeljcin došao na vlast i ko ga je doveo,Zapadne diplomate su se šprdale što je Rusija gladna...Sve prije i poslije Ljeljcina Rusija je bila i ostala najveći prijatelj Srbije u svijetu!

Ma kakav Lučić,trebao si potamniti ovo ispod SVI ZLOČINI ZAPADA NAD SRPSKIM NARODOM U POSLEDNJIH 100 GODINA??? pa da pričamo dalje,a što se tiče Ljeljcina majka mu je bila katolkinja,to nije teorija zavjere,to je istorijska činjenica.Meni vrlo bitna,ajveće zločine nad Srbima su radili ti isti katolici pod palicom Vatikana,i ptice na grani znaju kako je Ljeljcin došao na vlast i ko ga je doveo,Zapadne diplomate su se šprdale što je Rusija gladna...Sve prije i poslije Ljeljcina Rusija je bila i ostala najveći prijatelj Srbije u svijetu!

Ova cinjenica se i moze smatrati istinitom kada se uzme u obzir da je Rusija jedna od retkih zemalja protiv kojih Srbija nije ratovala.Kada se zna koliko i sa kim sve smo mi ratovali to je za njih veliki uspeh.

Kakve su to bre vise teorije zavere, u kojima izvlacite iz naftalina neke teorije o majkama katolkinjama i iluminatima?

Pa Jeljcin je bio celog zivota pijan kao majka (ne njegova katolkinja nego ona proverbijalna), a narocito nakon sto je ubio ne zna ni sam koliko ljudi prilikom gusenja najmanje tri puca, rastakanja SSSR-a, i kad je postao svestan sta je uradio sa ruskom ekonomijom i narodom.

Covek je bio non stop u delirijum tremensu. Narocito za vreme drugog mandata kad je pio lekove za Parkinsona, koji uz kap alkohola dovode do teskih poremecaja svesti.

Pricamo o coveku koji nije mogao 4 sata da izadje iz aviona u Irskoj jer je mesao lelove i vodku pa se onesvestio.

On je prosto bio jedan nesrecnik koji je nekim cudom zavrsio na mestu vodje zemlje, a onda su se svi potrudili da on tu i ostane da bi sto vise pokrali.
Ne budi naivan,nekim čudom se ne postaje državnik najveće zemlje na svijetu...

Znači majka mu je katolkinja i ona ga je indoktrinirala da mrzi sve što je srpsko,prilično bezvezna teza ..

Ko je to rekao?Samo bio je lapo/lapo i nije nešto posebno gotivio Srbe što se posle i pokazalo tačnim,Ameri su ga obožavali...što je pišao po vlastitoj državi,za vreme njegove ere Rusija je posuđivala keš od MMF-a i gladovala.Tolika zemlja sa takvim zalihama i bogatstvom,totalni debilizam...

Ne razumem zašto se svi držite te nesrećne 1999.Svako ko iole zna išta o geopolitici zna da je ' 90.-ih svet bio unipolaran,dok danas to nije.Posle dugo vremena,svet je multipolaran.Videćemo šta će to da donese.Šta god da bude,biće bolje nego ' 90.-ih.Nezgodno je kada nema ravnoteže u svetu.Mi smo to osetili na svojim leđima.Zato bi i svaki normalan državljanin Srbije trebao da navija da se planeta koliko-toliko uravnoteži.

Слоши ми се кад о руским ''издајама'' почну да говоре прозападњачки угузи.
Само духовно ЕУтаназирана сплачина од мозга може да прогута ову глупост од текста.

Причитао сам први пасос, и одмах ми је све било јасно, Руси су се због Наполеона повлачили из Москве, коју су претворили у спаљено згариште, а овај дебил очекује да бране Србе од Турака, даље нећу ни да тумачим.

Сврха постојања и Руске империје, и СССР и РФ, није остваривање ускогрудих и себичних интереса малих балканских народа, већ њихово сопствено самоодржање и опстанак. иако су се искључиво због руске помоћи ослободили, док су с друге стране Француска и Англосаксонци подржавали Османлијску империју и продужили је читав један век живота на Балкану и уназадили нас све, а за Германе смо били само успутни плен за њихов продор на Исток.

Ne razumem zašto se svi držite te nesrećne 1999.Svako ko iole zna išta o geopolitici zna da je ' 90.-ih svet bio unipolaran,dok danas to nije.Posle dugo vremena,svet je multipolaran.Videćemo šta će to da donese.Šta god da bude,biće bolje nego ' 90.-ih.Nezgodno je kada nema ravnoteže u svetu.Mi smo to osetili na svojim leđima.Zato bi i svaki normalan državljanin Srbije trebao da navija da se planeta koliko-toliko uravnoteži.

Ebiga nažalost mi smo osjetili tu moć na svojoj koži,samo da doživim da šiptarima vratimo milo za drago i ja sam zadovoljan,mogu u vječni počinak.Do Tirane ako bude sreće...

Ma kakav Lučić,trebao si potamniti ovo ispod SVI ZLOČINI ZAPADA NAD SRPSKIM NARODOM U POSLEDNJIH 100 GODINA??? pa da pričamo dalje,a što se tiče Ljeljcina majka mu je bila katolkinja,to nije teorija zavjere,to je istorijska činjenica.Meni vrlo bitna,najveće zločine nad Srbima su radili ti isti katolici pod palicom Vatikana,i ptice na grani znaju kako je Ljeljcin došao na vlast i ko ga je doveo,Zapadne diplomate su se šprdale što je Rusija gladna...Sve prije i poslije Ljeljcina Rusija je bila i ostala najveći prijatelj Srbije u svijetu!

Pa nama pre i posle bombardovanja i nije trebala pomoc. Vec samo tada ,te 1999 godine mogli su samo da budu protiv ,niko nije trazio da ratuju ali ne .uterase nam onu stvar. Sad nas kao vole ali ako im damo NIS i kupujemo gas po 500 $ koji prodaju Nemcima za 300$. Imamo sporazum o bezcarinskoj trgovini ali ne treba im nista od nas pa izvozimo 150miliona$ jabuka i to je sve. Daj ljudi svaka njima cast ali gledajmo malo sebe

Pa da.Nema to veze sa religijom.Eto na primer Bugari koji se tako uvek predtavljaju kao neka nasa vajna pravoslavna braca a ne samo da nam nisu prijatelji nego su vecito kroz istoriju samo cekali da nam zaguraju onu stvar kad im se ukaze prva prilika.

Srpsko-Bugarski odnosi nisu baš tako crno-bijeli,ima tu svega i dobrih momenata ne računajući noviju istoriju...

1978782_637384449660025_1082401328_n.jpg

Evo jedan tekst iz vecerasnjeg Telegrafa,par ljudi je ovde nesto pisalo o tome ali su ih ispljuvali ,evo jedan novinar je sakupio cinjenice i objavio ih link http://www.telegraf.rs/zanimljivost...o-stvarno-braca-ili-im-sluzimo-kao-kusur-foto.
Nisu oni nas nikad izdali, nego su pre svega vodili racuna o svojim interesima, sto je sasvim normalno. Jedino nije normalno sto su neki ovde ocekivali da ce oni zrtvovati svoje interese zbog nas. Nema sanse. Problem je dakle ovde. Medju drzavama nema bratstva, samo interesi.

Pa da.Nema to veze sa religijom.Eto na primer Bugari koji se tako uvek predtavljaju kao neka nasa vajna pravoslavna braca a ne samo da nam nisu prijatelji nego su vecito kroz istoriju samo cekali da nam zaguraju onu stvar kad im se ukaze prva prilika.

Србија је напала Бугарску 1885, када је извршено уједињење Бугарске са Источном Румелијом, а није ни испоштовала договор о подели Македоније после Балканских ратова.
То свакако не оправдава бугарска зверства по Србији, али није баш све потпуно црно-бело.

Ma može i Srbija bez plina ali tranzit je uvjek isplativ,pa zašto je onda Mesić išao u Moskvu da moli za krak?I dobio zeleno svjetlo koliko se sjećam,samo što će krak ići iz gle čuda Srbije...

Pa da, dobili smo neki frclek, kakve veze ima što ide iz Srbije?
Hoćemo ratovati pa ćete nam zatvoriti plin? :)

Srbija koristi isključivo ruski plin (uz ono nešto domaće proizvodnje).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back