SVE O PLANETAMA - VENERA,NEPTUN,MARS i ostale planete

• Začetnik teme Začetnik teme Tijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
drbob:
Venera u Blizancima

Vi ste tipičan primer ‚‚leptirića‚‚,prevedeno na rečnik erotike i emocija.Nestalni ste i ne volite čvrste veze.Privlače vas avantura i nova poznanstva.Skloni ste da žrtvujete sigurnost u ime novina,čak i kada time činite veliku glupost.Vaša seksualna aktivnost više se odvija u vašoj mašti nego u stvarnosti.Ili,ako pripadate suprotnom tipu,svakako spadate u promiskuitetne osobe.Rado se upuštate u avanture na putovanjima i sa strancima.Osoba koja želi da vas zadrži za sebe,ne sme nikako da vas ograničava.
poprilicno netacno!

Milica kamilica:

Mady, pazljivo sam procitala tvoje redove, slazem se sa ovim napisanim na pocetku, ali mi nije jasno (jer sam dupli bik sa venerom u ribama) zasto bi dupli bik sa venerom u ribama tresnuo takvu jednu recenicu "otkricu ti jednu tajnu".. Tu recenicu svi smo culi verovatno hiljadu puta u zivotu, narocito dok smo bili deca... Pa zar onda ima toliko puno duplih bikova sa venerom u ribama????
S druge strane, ja tajne ako i imam (zbog venere u ribama), bas zbog strpljivog, bandoglavog bika (a bika ako stavite i na muke, nema sanse da bi vam odao neku tajnu, bilo svoju, ili neku koja mu je poverena), ne odajem ih tako lako, a narocito ne tom i takvom recenicom...

Nikad u zivotu nisam izgovorila recenicu "Otkricu ti jednu tajnu....."
i kad razmislim niko mi nikad u zivotu to nije rekao:)
Inace nisam ni bik niti imam veneru u ribama...ali mi je ASC na 18s riba, a Venera na 5s Blizanaca

Mady:
cinjenica je da venera u ribama jako voli sve sto je skriveno i tajno. u prilog tome jos jedna recenica devojke koja je zvala astrocentar i, nakon svojih podataka, zelela da ostavi podatke svog mladica koji je rodjen u znaku riba - nije imala samo cas rodjenja, tacnije - pitala ga je za vreme rodjenja na sta je on je odgovorio "ah, to ce zauvek ostati misterija... " (navodno, majka tvrdi jedno, u krstenici je upisano nesto sasvim drugo, i nema nacina da budu sigurni).

nije pitanje ko kakav zivot zivi vec kako percepira stvari oko sebe. venerom volimo, ako je ta venera u ribama volimo sve sto je u simbolici riba - makar to u tvom slucaju bilo i ĆUTANJE. mozda je i ovaj mladic svoje vreme rodjenja radije prećutao, da bi sacuvao tajnu o sebi.

a nije rekao ni jedan ni drugi podatak ????
jel u tome poenta?

Pitam jer, u krstenicu mog sina su namerno upisali 2:55 am, kao u fazonu "zaokruzicemo"...a meni to tada nije bilo bitno, nisam se toliko zanimala za astrologiju u to doba...ali sam zapamtila oglasavanje tacnog vremena na radiju, tacno u vreme u koje se rodio, bio je ukljucen radio i u tom trenutku kad mi je sin rodjen, voditelj emisije je izjavio "tacno je 2 sata i 56 minuta" [koincidencija?:))]
i to sam zapamtila....
sin mi je rodjen u beogradu
a kad mi je rodjena cerka ovde u torontu 12 godina kasnije, u krstenicu su upisali tacno vreme, u sat i minut 18:37.....
nadam se da i u Srbiji sad tako rade, da ne zaokruzuju vise i da ne upisuju vremena bezveze po secanju, a nekada ih valjda nisu ni upisivali:)

DjuraMornar:
Sta pricas bre Bebo?????????Ti imas dvoje dece?? A izgledas ko Alba??:)))))Bravo ,bravo!!!;)

jao moja djuro pusti to sad...
komplimentiraj me za jedno 5 godina kad ozdravim:((
sad sam u nikakvom stanju i to toliko nikakvom da ce mi trebati najmanje 2 godine, a ja dajem sebi 5, da se ne nadam prerano....
sad mi nije bitno kako izgledam, sad cak i da mi neko da kompliment jos mi je gore:(((

Back