SVE O PLANETAMA - VENERA,NEPTUN,MARS i ostale planete

• Začetnik teme Začetnik teme Tijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
beba_toronto:
mene pitas?
ja sam miss racica u podznaku riba:))

a to je Merkur u Lavu...ako je to bilo meni namenjeno:)))))
ta pricljivost mislim:)
TI si sve drugo - mislim - VODJA,AUTORITET,PRVA PO DOBRIM DELIMA,RAZUMEVANJU,PODRSCI,INTELIGENCIJI,SNALAZLJIVOSTI,KOMBINACIJI,
mogla bi ja do sutra ovako-ali moras biti i za SEBE...Ti razmenjujes iskustva ljudi-...volela bi nekada biti ti...????????????????????????????????

beba_toronto:
planete

earth.gif
earth2.gif
jupiter.gif
mars.gif
mercury.gif
moon.gif
pluto.gif
quaoar.gif
saturn.gif
venus.gif
Ima li mozda neka karakter po planetama -ako znas pisi...

Drage moje nada uvek postoji,verujte i biće bolje.
Sve potiče iz glave,pa i najteže bolesti.I...budite sigurne da postoje i teže situacije.
Navešću vam samo jedan slučaj:čovek oboleo od karcinoma izlečio se gledajući komedije i crtane filmove.Smeh sve leči.Nada uvek postoji,za sve one koji veruju i koji vole.
NADAJTE SE,VERUJTE I VOLITE i sve će biti u redu.U zdravlje.

drbob:
Drage moje nada uvek postoji,verujte i biće bolje.
Sve potiče iz glave,pa i najteže bolesti.I...budite sigurne da postoje i teže situacije.
Navešću vam samo jedan slučaj:čovek oboleo od karcinoma izlečio se gledajući komedije i crtane filmove.Smeh sve leči.Nada uvek postoji,za sve one koji veruju i koji vole.
NADAJTE SE,VERUJTE I VOLITE i sve će biti u redu.U zdravlje.

ZIV BIO...smej se i onda kada ti se place...NADA;VERA; i LJUBAV poslednje umiru...
:D :D :D :D :D :D :D :D

Schveca:
A venera u Devici??? Niko mi nista nije odgovorio...
Smrc ....smrc.......
Psiho.... Pomagaj...

Uticaj Venere

Venera u Ovnu često označava rani brak ili brzoplet i nesrećan brak, posebno u prvoj polovini života. Venera u Biku, označava da samo brak iz ljubavi može biti srećan. U Blizancima - brak iz računa. U Raku - nesrećan porodični život. U Lavu - ran brak i srećan porodični život. U Devici - kasni brak ili brak sa preprekama.

U Vagi - često srećan porodični život. U Škorpiji - nesrećan porodični život. U Strelcu - dupli brak, udovištvo. U Jarcu - kasni brak sa preprekama. U Vodoliji - nekoliko brakova od kojih je srećan samo poslednji. U Ribama - nesrećan porodični život.

Venera u konjunkciji, kvadratu, ili opoziciji sa Saturnom, Uranom, Neptunom, Plutonom, ili Južnim čvorom nagoveštava razvod ili udovištvo, rastanke iz raznih razloga.

Venera u prvoj kući daje brak zbog jakog materinskog instinkta. U drugoj kući donosi ženama često neuspešan brak. U trećoj kući, brak sa čovekom druge nacionalnosti - strancem.

U četvrtoj kući posle razvoda ili udovištva obavezno drugi brak. U petoj kući brakovi su rani i brzopleti. U šestoj kući Venera daje brak iz računa.

U sedmoj kući ovde je dijapazon braka veliki od srećnog do nesrećnog, od kasnog do neplodnog, od raznih prepreka do gubitaka dece. U osmoj kući razvod, udovištvo. U devetoj kući brak sa čovekom druge nacionalnosti - strancem.

U desetoj kući brak vezan sa profesijom, obavezama i poslom. U jedanaestoj kući pod uslovom da je Venera dobro aspektovana, brak je srećan. U dvanaestoj kući sve zavisi od aspekata Venere sa drugim planetama i od drugih elemenata horoskopa.

beba_toronto:
Uticaj Venere

Venera u Ovnu često označava rani brak ili brzoplet i nesrećan brak, posebno u prvoj polovini života. Venera u Biku, označava da samo brak iz ljubavi može biti srećan. U Blizancima - brak iz računa. U Raku - nesrećan porodični život. U Lavu - ran brak i srećan porodični život. U Devici - kasni brak ili brak sa preprekama.

U Vagi - često srećan porodični život. U Škorpiji - nesrećan porodični život. U Strelcu - dupli brak, udovištvo. U Jarcu - kasni brak sa preprekama. U Vodoliji - nekoliko brakova od kojih je srećan samo poslednji. U Ribama - nesrećan porodični život.

Venera u konjunkciji, kvadratu, ili opoziciji sa Saturnom, Uranom, Neptunom, Plutonom, ili Južnim čvorom nagoveštava razvod ili udovištvo, rastanke iz raznih razloga.

Venera u prvoj kući daje brak zbog jakog materinskog instinkta. U drugoj kući donosi ženama često neuspešan brak. U trećoj kući, brak sa čovekom druge nacionalnosti - strancem.

U četvrtoj kući posle razvoda ili udovištva obavezno drugi brak. U petoj kući brakovi su rani i brzopleti. U šestoj kući Venera daje brak iz računa.

U sedmoj kući ovde je dijapazon braka veliki od srećnog do nesrećnog, od kasnog do neplodnog, od raznih prepreka do gubitaka dece. U osmoj kući razvod, udovištvo. U devetoj kući brak sa čovekom druge nacionalnosti - strancem.

U desetoj kući brak vezan sa profesijom, obavezama i poslom. U jedanaestoj kući pod uslovom da je Venera dobro aspektovana, brak je srećan. U dvanaestoj kući sve zavisi od aspekata Venere sa drugim planetama i od drugih elemenata horoskopa.

Nisam se udala iz racuna i nisam bila nesretna,a Venera je u RAKU
na 0 stepenu u 6.kuci.
Mozda aspekti imaju veze sa tim-sta mislis Bebo?
Sunce conjukcija Venera
Venera conjukcija Mars
Merkur conjukcija Venera
Venera sextile Jupiter
Venera square Uran

beba_toronto:
Uticaj Venere

na 0 stepenu u 6.kuci.
Sunce conjukcija Venera
Venera conjukcija Mars
Merkur conjukcija Venera
Venera sextile Jupiter
Venera square Uran

beba_toronto:
Uticaj Venere

na 0 stepenu u 6.kuci.
Sunce conjukcija Venera
Venera conjukcija Mars
Merkur conjukcija Venera
Venera sextile Jupiter
Venera square Uran

MISIJA:
na 0 stepenu u 6.kuci.
Sunce conjukcija Venera
Venera conjukcija Mars
Merkur conjukcija Venera
Venera sextile Jupiter
Venera square Uran

pa da, drugi aspekti imaju veze s tim, gleda se cela karta ne samo jedan deo:)
ja imam veneru u blizancima, prvi put sam se udala iz "racuna" , ne materijalnog vec da pobegnem od kuce od tate i mame:) ali naravno da sam ocekivala da ce finansijski brinuti o meni, mada se to nije desilo, ispalo je da sam ja finansijski brinula o njemu ceo brak:)
i nije bilo iz ljubavi
drugi put sam se udala iz racuna i iz ljubavi, jer sam bila jako bolesna i trebao mi je neko da brine o meni, ali sam ga volela, ali posto se ispostavilo da je on vise bio predator koji je iskoristio moju bolest da bude sa mnom i da tako iskoristi mene za neke njegove ciljeve , pokvarene...i uspeo je....

beba_toronto:
pa da, drugi aspekti imaju veze s tim, gleda se cela karta ne samo jedan deo:)
ja imam veneru u blizancima, prvi put sam se udala iz "racuna" , ne materijalnog vec da pobegnem od kuce od tate i mame:) ali naravno da sam ocekivala da ce finansijski brinuti o meni, mada se to nije desilo, ispalo je da sam ja finansijski brinula o njemu ceo brak:)
i nije bilo iz ljubavi
drugi put sam se udala iz racuna i iz ljubavi, jer sam bila jako bolesna i trebao mi je neko da brine o meni, ali sam ga volela, ali posto se ispostavilo da je on vise bio predator koji je iskoristio moju bolest da bude sa mnom i da tako iskoristi mene za neke njegove ciljeve , pokvarene...i uspeo je....

BEBO izvini ali danas mi je komp poludeo!
Desilo se da izbacuje poruke iste za redom a onda blokira i tako naizmenicno...
Stvarno mi je zao nisam htela da te maltretiram sa odgovorima...laku noc
za lep san-cmok...molicu se za TEBE i TVOJE ZDRAVLJE...

MISIJA:
BEBO izvini ali danas mi je komp poludeo!
Desilo se da izbacuje poruke iste za redom a onda blokira i tako naizmenicno...
Stvarno mi je zao nisam htela da te maltretiram sa odgovorima...laku noc
za lep san-cmok...molicu se za TEBE i TVOJE ZDRAVLJE...

Ma nema veze, nemoj da se izvinjavas....ukapirala sam da je nesto poludelo i da nije tvoja krivica:)
cmoka;)
a sto se brakova iz racuna tice...pa svaki JESTE
iz ovog il onog racuna:)

Psihologue:
Ocekujem da pisete o planetama ..

Planete su lepe
a neke su "ruzne"
neke su srecne a neke tuzne
neke su dobre
a neke teske
i ko stare bake
prave teske greske