aja63
Ističe se
- Poruka
- 2.290
pa znate kad bi kitty ovo dozvolila da joj se radi - juce! x)))
sinoc nisam mogla da je smirim da bih je samo magicnom krpom malo obrisala, krenula da je grize i zakacila kandzice za nju, jedva sam iscupala krpu iz njenih sapa :S
Reci mi molim te, zar ti se ne čini da je to suviše bučno, moje mačkoline se trzaju i na tiše zvuke, a kamo li na ovo, verovatno bi me iskidale da probam.

udla i patuljasti šnaucer
Umalo se nisam onesvestila kad je uletela u jednom skoku kroz prozor, i tačno ispred mojih nogu dostavila sirotog vrapca!
Jao ljudi, smučilo mi se ! Nisam znala kako da reagujem, pa sam počela da vrištim kao kakva ludača, ne znam je li vrapčić živ ili mrtav, kako da ga izbacim iz kuće, gadi mi se i da pogledam a ne da ga dohvatim nečim i iznesem vani... A ova moja zverčica sva ponosna...
Ali sad je kasno, jer je to bilo pre neki dan, a ptičicu sam ubacila u kesu a kesu u smeće. Nisam znala šta ću drugo...
Kako je mene Debela razočarano pogledala kad mi je pobegao miš kog mi je spustila pred noge da vežbam lov!
Morala je da šalje Mirka po njega. Ali tako razočarano lice, malo je pobrkala lončiće, donosila ih je tih dana intenzivno Mirku, Marinku i Blondi da vežbaju hvatanje pa je jednog dala i meni. Rezime izlazećih mačaka: Debela i Marinko magistrirali (pregaženi na putu magistralnog karaktera), Blondi usvojena pa se od nesuđenih vlasnika preselila kod njihovih komšija koji su je verovatno bolje hranili (i kod nas je jela na tri mesta) a samo je Mirko ostao. I Blondina sestra bliznakinja koja nikad nije htela da izlazi iz komšijskog dvorišta, gde je rođena.