latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Jel ti oticalo to kad te ujede? I jesi li ti morala u zavod za epidemiologiju? Nije ona mene malo gricnula iz miloste, pocepala mi je dlan, bukvalno..Mene moj sijamac grize iz ljubavi. Nikad ne grebe, ali grize samo one koje voli. Desava se da ga mazim, podju mu bale od miline, i onda me krvnicki ujede za ruku. Najvise voli da me ujede za nogu kad spavam, zato vise ne spava sa mnom u krevetu.
Ni sama vise ne znam koliko puta sam primala antibiotike za ovih 13 godina.
Latisa, za dezinfekciju je odlican aktivni kiseonik. Uvek ga imam u kuci.
Poslednja izmena:

Mene je macka ujela kada sam je na silu hranila spricom a ona nije dala, zagrizla mi je onaj jastucic kod korena palca i onda povukla, bukvalno mi je razderala dlan, svi su mislili da je neka posekotina, nije licilo na ujed. Samo sam oprala vodom i sapunom i drzala papirnu maramicu preko da skuplja krv, nije mi se inficirala rana. Tebi mozda nije dovoljno krvarila, pa su zaostale bakterije unutra. Ja sam pustila da krvari neko vreme da bi se rana iscistila iznutra.
) voli da se igra. Često me ujeda, ali kad vidi golu kožu vrlo je pažljiv. Zagrize, ali zapravo samo drži ruku zubima i kandžama. Šake su mi O.K., ali ne shvata da se i ispod rukava nalazi moja koža i da me to boli. Tačno sam primetila da delove tela ispod odeće mnogo jače zagrize.
Ovaj forum bi bio siromašnije mesto da nije tako.
A Mirko je jako grub, verujem da je to neka igra dominacije, baš me je juče izgrebao i izujedao, sve kao u igri.