tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.572
pa verovatno smatraju da plocice nisu dovoljno dobro oribane : ))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da, garant brise dzogerom, sram je bilo, da je sad vidi macka vracarka : )
jeste, ayo, kulira onako kako bih ja volela da kuliram : )
Da, sad smo saznali da Samanta nije prava forumašica - ne briše pod klečećki
Nego, tara, jel ti to Ayo na avataru?
JaAyo!
Mislim, da nema mačaka podovi bi bili prljavi![]()
Brisem kako da ne sa sve rukavicama i cetkom![]()
i u minicu kratkom![]()
i ja volim ayo, otkrila sam je pre nekoliko meseci i to onu pesmi down on my knees i skinula oba albuma i super je baš baš
Ja sam isto otkinula kad sam je otkrila, pa sam skinula jedan album, a favorit mi je ''Life is real''...
Tara hajde molim te daj mi link za taj sajt ili mi napisi imena nekih proizvodjaca te hrane. Ja mozda mogu da nadjem za Mimi. Sutra idemo kod veta a tamo sam videla da imaju neke cudne vrste sa Novog Zelanda. Pa da pogledam ako ima nesto bolje da joj uzmem.nasla sam na nekom sajtu da je u zapadnoj evropi i americi hrana koja je nama vrhunskog kvalitete, rc i hills rangirana malo bolje od wiskas, friskis i tih gluposti
ocenjivali su hranu od 1 do 6 i 1 poen imaju ove krs hrane, a 2 poena eventulano 3 hills i rc, hrane koje imaju od 4 do 6 poena kod nas nisu ni stigle
i ja volim ayo, otkrila sam je pre nekoliko meseci i to onu pesmi down on my knees i skinula oba albuma i super je baš baš
![]()
![]()
a moji imaju jako cudan obicaj i ne razumem zasto to rade
a to je da uzmu sundjer sa kojim peremo sudove iz lavaboa
i ostave ga na podu u trpezariji![]()
ne znam, mislim da je isto super premijum hrana, kao i ona brit, češka, koja se meni za sada pokazala ok, mace je fino jedu, ima skoro isti sastav kao rc, pa verujem da je i ta treiner nešto slično tome
o bože, gaša je upravo pao sa stepenica(što mu se nikada do sada nije desilo), jer je ceo dan unezveren, ne znam šta mu se dešava,pokušavam to da povežem sa vetrom, jer smo u potkorvlju, na konjarniku i tu vetar duva baš jako i užasno jako se čuje, sve lupka, pada sneg sa krova,a mačke reaguju na te zvuke, pa mi je onda to jedino logično
zenice mu se prošire i sav nema mira
to se deilo i pre desatk dana, kada smo psolednji dan išli kod veta a li ne mogu da se setim da li je bilo vetra, to mi je nekako jedino logično
ovo ima logike, jer mu se ista stvar desila pre sedam osam dana, iz čista mira je bio takav i sutradan sve normalnoPa ne znam da li je od udarca...znaju dezorjentisani da budu i od toksina u krvi.. Jetra ih pročišćava na svakih 5-6 dana "naveliko" (po priči mog bivšeg veta) i ako je još opterećen onom uremijom, možda upravo "prerađuje" neki zaostatak. Onda su mogući i blaži neurološki simptomi, tipa ljuljanje i sl.. i to se sredi za 24h ako sve ide svojim tokom.
E sad, ne znam koliko sam dobila stručno objašnjenje...