Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
hvala cickava 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Покојна баба Анка Обадова из Србобрана је имала исти тип хаварије... сад нема више никаквих проблема.Umnjak mi ponovo izbija. Aaaaaaaaa... onaj isti resio malo da me zaebava.
Boli u 3pm!
Vec cetiri godine mi izbija taj zub a tek viri. Hoce li izbijati do kraja zivota ako nastavi ovim tempom?!
Boli me i taj krajnik, s te strane.
Ubija!!!!
Ракија бре.Nisi mi pomogO nista.
Daj neki narodni lek, nesto sem panadola sto smem probati da ovaj bol prestane.
Ili me utesi da traje dan dva
Ракија бре.
Мућкаш у устима док не утрне и пљуцнеш.
mozda nema mesta da izraste. idi da snimis vilicu, pa ako treba da ides na "operaciju" da ih izvade. Mojoj supruzi je tako bilo. Inace i nema neke velike koristi od njih, a i brzo se kvare. Ja ih imam (imam sve zube dobre), ali mislim da ih realno i ne koristim nikad.
Mazi kalgel![]()
Имам једног примерка од 8 банки што ми подарио пола генетике и не фали му ни очина иако је с браћом и сестрама пио чај од макових чаура док је био мали дрекавац.Jesi siguran da je kompatibilno sa dojenjem?
Sta ako se nalizem... pa mi mala zapeva
- - - - - - - - - -
Ma ima mesta.
Ludi zubar mi izvadio moju sedmicu da bi ovaj imao mesta da izbije
- - - - - - - - - -
Calgel... idem da vidim imam li
espumisan mora da se daje po 25 kapi tj 1 ml pre ili u toku svakog obroka da bi delovao
mojoj starijoj je pomogao bas bas
a mladjoj jok
mladju je spasio enterokind
- - - - - - - - - -
i sto cicak kaze, mozda je u skoku beba...to sam i ja prvo pomislila kad sam citala tvoj post
- - - - - - - - - -
mani se dude i turaj siku par dana dok ne prodje
- - - - - - - - - -
ocu reci, izdrzi dok ne prodje
- - - - - - - - - -
meni danas dan katastrofa
em nenaspavana,em nadrndana, jos mi svi staju na muku,tacno bi ih sve poslala da ne kazem gde
Не, али кад сам био матурант пробао сам вино да пијем кафеном кашикицом, али није имало неко нарочито дејство.Poznavalac stvari, da li ste nekada probali onaj glupi fazon da polizete jednu casicu rakije iz tanjira? Kazu da se na taj nacin ljudi napiju od jedne casice, iz razloga sto preko jezika najbolje apsorbuju alkohol. MIslim da ce dobar deo alkohola uci u krvotok ako se bude dugo muckala rakija u ustima.
S druge strane, koliko ce to smetati bebacu je relativna stvar. Mali deo alkohola predje u mleko, tako da moze beba eventualno malo da se umiri, nista strasno se nece desiti. Koleginica iz kancelarije mazala klincu belim vinom desni dok su izbijali zubici (kao sto su nama roditelji radili), malo preterala, pa se mali smejuljio pola noci u krevecu![]()
Аномалија због Чернобиља, јавља ми се, ти си ту негде с датумом рођења?!?stavi cilibarsku ogrlicu oko vrata
taman da vidimo jel deluju ta sr.anja
- - - - - - - - - -
ja nemam osmice...nit mi rastu
kako to?
Не, али кад сам био матурант пробао сам вино да пијем кафеном кашикицом, али није имало неко нарочито дејство.
Jesi siguran da je kompatibilno sa dojenjem?
Sta ako se nalizem... pa mi mala zapeva
- - - - - - - - - -
Ma ima mesta.
Ludi zubar mi izvadio moju sedmicu da bi ovaj imao mesta da izbije
- - - - - - - - - -
Calgel... idem da vidim imam li
stavi cilibarsku ogrlicu oko vrata
taman da vidimo jel deluju ta sr.anja
- - - - - - - - - -
ja nemam osmice...nit mi rastu
kako to?
Аномалија због Чернобиља, јавља ми се, ти си ту негде с датумом рођења?!?![]()
Па да, таман те ,,ухватио" с годину дана!
ja sam 85to
sta jel proslo? ako mislis na jadno raspolozenje i zombi mod jok
mislim da me vata ono sr.anje ko posle prvog porodjaja
al sam se bar pomirila sa svima okolo
ako nista drugo
idem sad da se tusnem i isperem ovo trnje iz ociju pa po Irinu
nesanica je na snazi opet![]()
Sile ne daj se.sta jel proslo? ako mislis na jadno raspolozenje i zombi mod jok
mislim da me vata ono sr.anje ko posle prvog porodjaja
al sam se bar pomirila sa svima okolo
ako nista drugo
idem sad da se tusnem i isperem ovo trnje iz ociju pa po Irinu