Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ova moja ako nocas nije dobila bruh od arlaukanja... nece nikad...
Onda ona place, suze idu, sva se zarumeni...
Ako se ne smiri, vodicu je kod dr...

Mada mm sve pripisuje zubima... prozivaju me da sam panicar cim pomenem dr...

ako imas sumnje vodi je kod lekara, neka drugi pricaju sta hoce, bolje da si panicar nego da ti je dete zanemareno a ako nisi zadovoljna kako jede probaj da joj ponudis kasicu vise puta na dan, 2-3 puta, ne mora odjednom 100 ml....moj malisan nece da jede ako nema upaljen komp sa pesmicama ili sa masom i medvedom....super on izgleda, super jede ali nema sanse da jede gledajuci u zid....i tako od momenta kad je seo u hranilicu, pre toga je to bilo u ljulji gledajuci u tv, samo je tako hteo...

Cicak, kako je malena|?

Joj...
Nocas opet sisanje u nedogled...
Juce sam opet ponudila kasicu, oko 19h, malo je pojela pa se iskakila, prvi put onako kasasto.
Do sad je sve kakila bebeci onako tecno...
Zaspala oko 20h. I sve super. Ali od 2 do 3 sisanje pa opet od 5:30h do 6:20 I nece da spava nakon toga vec vriska.
Sad je pojela skoro celu teglicu od 125g bundeve

ja sam se nocas smorila
ovde u kuci je ko u frizideru
I bebi bilo zima pa je kukala...pa dok sam provalila da je to.....pa prebacuj irinu u drugi krevet kod mm pa bebu kod mene...znaci dva cebeta I jorgan....dugirukavi I donji deo
I celu noc je kukala I lepila se za mene...a ako je odmaknem ona se budi
veceras je oblacim ko da je minus pa da vidimo
nismo valjda dzabe vukli ogradicu da bi ona spavala u njoj
pa je pila mleko u 1 pa u 6
a voda u 6 ladna iako je u termosubila
pa se opet oladila.....ja je pokrila a ona ledena cela....smrzla se
preselo mi
evo sve tri slinimo I kijamo
jos u petak kolju ovcu ovde I nisumi rekli jer su znali da ne bi dolazila I sad mi dodje da odem kuci lepo

ja sam se nocas smorila
ovde u kuci je ko u frizideru
I bebi bilo zima pa je kukala...pa dok sam provalila da je to.....pa prebacuj irinu u drugi krevet kod mm pa bebu kod mene...znaci dva cebeta I jorgan....dugirukavi I donji deo
I celu noc je kukala I lepila se za mene...a ako je odmaknem ona se budi
veceras je oblacim ko da je minus pa da vidimo
nismo valjda dzabe vukli ogradicu da bi ona spavala u njoj
pa je pila mleko u 1 pa u 6
a voda u 6 ladna iako je u termosubila
pa se opet oladila.....ja je pokrila a ona ledena cela....smrzla se
preselo mi
evo sve tri slinimo I kijamo
jos u petak kolju ovcu ovde I nisumi rekli jer su znali da ne bi dolazila I sad mi dodje da odem kuci lepo
На тим висинама овчетина је лековита.
А и да ти реЧем нема кОјмака испод 1.000 метара надморске висине.

Ako sam nekad, dok su mi Mic i Kića bili mali, zakukala da mi je teško, to da se briše iz zapisnika, odmah!

Ovo dvoje me urnisaše , onako blizanački, po fazonu - gde ja stadoh, ti produži. :roll:
Presvučem jedno, podojim, dodam dohranu, nosam da uspavljujem... na kraju uspavam... i jedva da odahnem... dugo se budi... i ajd Jovo nanovo. Ponovim postupak sa drugim gemelusom, tek što spustim, d'izvinete, dupe na stolicu, kreće onaj prvi da plače.... ogladnelo dete, prošlo sat i po, dva... :dash:
Ona plače visoko, piskavo, ako ne bude operska diva sutra ništa nije uradila. A on... dernja se, bre, kao planinski magarac sa zuboboljom :mrgreen:

Još malo ovako i ima, na pragu jeseni, da izvedem lastu... ali ne u šetnju, nego sa terase, pa pravo u babine ruže... :sad2:

ja to ne jedem
a I zao mi je
sad razmisljam gde da pobegnem sa Irinom taj dan posto znam daako vidi obesenu ovcu ima da dozivi to stresno
I ti se od svega uhvatio jagnjetine a ja kukam da me dete zeza :)
Добро бре ти... мада ипак се преиспитај, али за њих је то пуно боље месо него оно из БГ продавница.
Барем знаш да је без адитива, антибиотика, хормона... и то се рачуна, итекако.

- - - - - - - - - -

Ako sam nekad, dok su mi Mic i Kića bili mali, zakukala da mi je teško, to da se briše iz zapisnika, odmah!

Ovo dvoje me urnisaše , onako blizanački, po fazonu - gde ja stadoh, ti produži. :roll:
Presvučem jedno, podojim, dodam dohranu, nosam da uspavljujem... na kraju uspavam... i jedva da odahnem... dugo se budi... i ajd Jovo nanovo. Ponovim postupak sa drugim gemelusom, tek što spustim, d'izvinete, dupe na stolicu, kreće onaj prvi da plače.... ogladnelo dete, prošlo sat i po, dva... :dash:
Ona plače visoko, piskavo, ako ne bude operska diva sutra ništa nije uradila. A on... dernja se, bre, kao planinski magarac sa zuboboljom :mrgreen:

Još malo ovako i ima, na pragu jeseni, da izvedem lastu... ali ne u šetnju, nego sa terase, pa pravo u babine ruže... :sad2:
Непроцењиво!!!:hahaha:

Добро бре ти... мада ипак се преиспитај, али за њих је то пуно боље месо него оно из БГ продавница.
Барем знаш да је без адитива, антибиотика, хормона... и то се рачуна, итекако.

I to, a Bogme i to sto su danas svi nesto postali borci za prava zivotinja i svima je to grozno itd.
Brate mili, ja sam odrastao uz zvuk svinje koju kolju. Kad dodje sezona pogotovo... u Sremu
tako bilo. Licno nisam nikad klao, niti osecao potrebu za tim (ni svinju ni coveka :mrgreen: ). Sta znam...nekako mi to glupo da se ljudi gade na priklanu zivotinju...pogotovo ako si mesozder nekako je licemerno.

I to, a Bogme i to sto su danas svi nesto postali borci za prava zivotinja i svima je to grozno itd.
Brate mili, ja sam odrastao uz zvuk svinje koju kolju. Kad dodje sezona pogotovo... u Sremu
tako bilo. Licno nisam nikad klao, niti osecao potrebu za tim (ni svinju ni coveka :mrgreen: ). Sta znam...nekako mi to glupo da se ljudi gade na priklanu zivotinju...pogotovo ako si mesozder nekako je licemerno.
Па пази мој матори је вет(сада у пензији) и завршио је факс и почео да ради у доба док је било забрањено клање подмлатка(у ствари тада и у скоро целој Европи, дакле ништа телад, прасад, јагњад, јарад), тако да смо ми у кући јели само месо одраслих животиња, а та навика је остала и до данас.
А и зли АраБ што је за вечеру јео фуруну леба белА и подебела овна, док га болани Дојчил копљем није прикуцао на солунску капију!:mrgreen:

Vragana, ČIčak, Jeksi, i sve ostale koje ste se porodile cr-om, imam jedno pitanje, ako može...
da li vam se dešavalo da vam konci izlaze... hmmm, kako da kažem.... iznutra i da samo vidite konac na ulošku?
Lepo vidim sivo, dugačko nekad pola, nekad santimetar i po. Konac bre, jasno se vidi da je konac. Na ulošku. Već 5,6 ih je tako izašlo.
Nisam do sada čula da su nekoj unutrašnji konci tako izlazili... :think:

Vragana, ČIčak, Jeksi, i sve ostale koje ste se porodile cr-om, imam jedno pitanje, ako može...
da li vam se dešavalo da vam konci izlaze... hmmm, kako da kažem.... iznutra i da samo vidite konac na ulošku?
Lepo vidim sivo, dugačko nekad pola, nekad santimetar i po. Konac bre, jasno se vidi da je konac. Na ulošku. Već 5,6 ih je tako izašlo.

meni nije
zar nisi sivena onim koncima sto se apsorbiraju?
mada ti si imala i reakciju na konce?
ovo moras docu nekog pitat

edit - evo nasla zena ima slicnu situaciju
imas i fotku na prvoj strani

Ok so I spoke to my ob. Totally normal. They are stitches but the kind this dissolves. He said I'm probably ovulating so my cervix is open and when I did some heavy lifting Sunday and Monday they broke loose and migrated south. Side note, when I got there I said "I have some discharge with bright blue specks" he said "glitter discharge? How exciting!"

http://community.babycenter.com/pos..._c_section_coming_out_of_vagina_tmi_pic?cpg=3

Poslednja izmena:

jok
nije mi nista izlazilo
ni prvi put, ni sada
ne znam sta ti je to :(

meni nije
zar nisi sivena onim koncima sto se apsorbiraju?
mada ti si imala i reakciju na konce?
ovo moras docu nekog pitat

edit - evo nasla zena ima slicnu situaciju
imas i fotku na prvoj strani

Ok so I spoke to my ob. Totally normal. They are stitches but the kind this dissolves. He said I'm probably ovulating so my cervix is open and when I did some heavy lifting Sunday and Monday they broke loose and migrated south. Side note, when I got there I said "I have some discharge with bright blue specks" he said "glitter discharge? How exciting!"

http://community.babycenter.com/pos..._c_section_coming_out_of_vagina_tmi_pic?cpg=3

Ja nisam imala carski ali sam kao sivena tim apsorbujucim, i ispadali su...

Nije ni meni ispadalo.
Trazila danas po celom ns pojas za fakin bruh I nema nigde.
Moracu da porucujem iz bg-a. Ako I tamo nadjem. Ko da trazim svemirski brod bog te mazo :roll:
Neki mi kazu da uzmem pojas za bebe, ali ni toga nema. Neki savetuju da sasijem sama.

Sasula sam u ovu malu 'rane danas samo tako.
Nisam tako planirala I nisam pristalica naglog uvodjenja hrane nikako ali uradih to.
Sad ako mi se obije o glavu pa joj napravim problem, kukacu.

- - - - - - - - - -

Ata, moram ti priznanje odati. Svaka cast!
Skidam kapu.

Nije ni meni ispadalo.
Trazila danas po celom ns pojas za fakin bruh I nema nigde.
Moracu da porucujem iz bg-a. Ako I tamo nadjem. Ko da trazim svemirski brod bog te mazo :roll:
Neki mi kazu da uzmem pojas za bebe, ali ni toga nema. Neki savetuju da sasijem sama.

Sasula sam u ovu malu 'rane danas samo tako.
Nisam tako planirala I nisam pristalica naglog uvodjenja hrane nikako ali uradih to.
Sad ako mi se obije o glavu pa joj napravim problem, kukacu.

- - - - - - - - - -

Ata, moram ti priznanje odati. Svaka cast!
Skidam kapu.

ja sam I Irini i Tamari davala od prvog momenta onoliko koliko su htele.....nikad po kasicicu I tako to.....nakrkam ih i sve kul.....

evo obucene su lepo al je I toplija kuca jer sam otvorila prozore da udje toplota...neko zatvori da ne udju bube a ja dodjem I otvorim
nocas sam skakavca jurila po sobi.....nek udje sta oce samo da nije pauk

za pet dana punimo 16 nedelja
dugi smo 66 cm i teski 7550 grama
sto bi znacilo da smo prestali ludovati s kilazom, al smo sasvim ok

inace, malo me smorila doktorica
prvo, kaze radije daj relaksit klizmu nego glicerinski cepic
(koji btw nema ovdje vec su mi napravili u apoteci doma pa sam ponijela)
reko zasto - pa za bebe je bas...al reko to ej ogromno nesto...
kaze ona - stvarno, nisam vidjela...
missim, da je tvoje dupe u pitanju vidjela bi :confused:
drugo, kao nosite joj siroki povoj...reko s kukovima je sve ok, mada vjezbice jos radimo...
pa siroki je prevencija...bla, bla...e, mani nas se s prevencijom
od koje su svi osim nas odustali...
inace je ok doca, al ovo je bas bilo :P

ne nije nista izlazilo do lohije ali jako dugo, skoro 6 nedelja...smorila sam se nacisto od ulozaka....

Back