sve mozete do detalja saznati o vasem zivotu iz astrologije i tarota

sanja011:
Biljo pliz pliz pliz, mene interesuje ostvarenje neke ozbiljnije veze u ovoj ili iducoj godini
posto mi se na tom polju nista ne desava vec dugo. Rodjena sam 30.04.1980. u
20:40 u Beogradu. Pozdrav i veliko hvala. :-)

NESTRPLJIVA SANJA...

JESEN KONKRETNO OKTOBAR IOVE GODINE TI DONOSI LJUBAV,STABILNU VEZU I BICES SRETNA U TOJ VEZI.VISOK SVETLO SMEDJ KORPULENTAN MLADIC.NECE BITI RODOM IZ BG.

Bliss:
....Hvalaaaaaaaa :) ...zbunilo me doduse malo ono skorpijice...posto sam strelac-jarac...ukoliko budes imala vremena...mada kapiram da si jako zauzeta... ...hvala punoooooooo...pozz... :)
SKORPIJSKE CRTE IMAS,JER TI JE SUNCE U TVOM NATALU U STRELCU NA SAMOM POCETKU,I IMAS KARAKTERISTIKE I JEDNOG I DRUGOG ZNAKA...
ZA ONE KOJI PRATE ASTROLOGIJU -DO 4 STEPENI SE UZIMA U OBZIR...

astrobilja:
SKORPIJSKE CRTE IMAS,JER TI JE SUNCE U TVOM NATALU U STRELCU NA SAMOM POCETKU,I IMAS KARAKTERISTIKE I JEDNOG I DRUGOG ZNAKA...
ZA ONE KOJI PRATE ASTROLOGIJU -DO 4 STEPENI SE UZIMA U OBZIR...

... :D :D :D ..hvalaaaaaaaaa...dosta stvari mi se sad jasnije...
...u dugoj vezi sam sa deckom koji je skorpija -strelac...i odlicno se slazemo...pa mi je zaista bila misterija....kako?....mada smo oboje pretpostavljali da imam neke skorpijske crte...hvala puno jos jednom...pozdrav.... :)

sve je vec zauzeto:
uh vidim da je guzva ovde kod tebe, ali ako bi mogla nesto uopsteno da mi kazes o desavanjima u narednih godinu dana ili bar do kraja godine. posao(fakultet) i ljubav me zanimaju preciznije.

moji podaci su: 07.08.1984. 15 minuta pre ponoci, Beograd

pa kad budes imala vremena...

pozz

evo samo da se ponovim, blize ocima blize srcu. ;)
devojke, stanite u red.. :lol:

Back