Sve može, ako nema Tome- Радикално лудило!

Да ли Радикали намерно саботирају смену Демократа?

• Ukupno glasova
    26
  • Anketa je zatvorena .
Николић одбија ТВ дуеле годинама. Тадићу је само једном изашао на црту, углавном су их интервјуисали једног па другог. Чак и тај један пут када су били у емисији заједно се јасно видело колико је Тома глупљи, необавештенији и неспособнији као политичар. Од тада не памтим да је са неким био на дуелу, чак изврдава и када га Поп Лазићка зове јер "није његов ниво".

:ok: Upravo i veruj mi da sam se tada naježila na samu pomisao da neko takav može da se nazove predsednikom Srbije.:sad2:

To je bila i poslednja karika da se Tadić izglasa za predsednika jer je i on sa svim svojim manama , tada bio jedino rešenje za ovu zemlju i nije bilo spora za koga će ljudi , čak i oni koji su se dvoumili, glasati.

Добро, ајд нека ти буде ....

Најбоље ће се то показати када се врати, ако се врати. Мени се нешто чини да половина ових функционера неће смети да га сачека него ће се посакривати у мишје рупе, заједно са Томом и Ацом. Вероватно си упућен да ове жене третирају страначку касу као своју личну и да се иживљавају над Јадранком Шешељ и њеном децом који немају неке приходе, да оне одређују колико ће им новца дати и када ће им дати, да штекају сваки динар кад жени треба да се уплати да иде код супруга у Хаг итд. Мислим да је и Шешељ дубоко свестан да је оставио странку дебилима и да има много среће што се добро бранио и што немају шта да му нађу као основ за кривицу. Он максимално може да добије 7 година за откривање идентитета оних сведока, шест је већ одлежао што значи да ће брзо кући. А онда ће морати да почне од нуле ...

Anketa je smesna kad se zna ko je najdraza Tadiceva shtaka.

Ne, pogrešno si se izrazio...:)

Nisu naprdnjaci Tadićeva najdraža stranka i ko ceni preletače i izdajnike bez skrupula i bilo kakvog morala ?:thumbdown:

Oni su samo štaka , poštapalica koja se koristi po potrebi...isto kao papirna maramica...upotrebiš je i baciš u đubre gde joj je i mesto ::lol:

Најбоље ће се то показати када се врати, ако се врати. Мени се нешто чини да половина ових функционера неће смети да га сачека него ће се посакривати у мишје рупе, заједно са Томом и Ацом. Вероватно си упућен да ове жене третирају страначку касу као своју личну и да се иживљавају над Јадранком Шешељ и њеном децом који немају неке приходе, да оне одређују колико ће им новца дати и када ће им дати, да штекају сваки динар кад жени треба да се уплати да иде код супруга у Хаг итд. Мислим да је и Шешељ дубоко свестан да је оставио странку дебилима и да има много среће што се добро бранио и што немају шта да му нађу као основ за кривицу. Он максимално може да добије 7 година за откривање идентитета оних сведока, шест је већ одлежао што значи да ће брзо кући. А онда ће морати да почне од нуле ...

Па, јесам мало упућен ...
Што се Јадранке тиче, у праву си,
али то се дешава пре свега из разлога што би финансирање Јадранкиног пута и боравка у Хагу ДС са "братским-придруженим" странкама моментално искористио за кампању "Шешељеви радикали троше страначке паре за Јадранкин провод и шопинг у Хагу"...

Што се тиче организационе структуре странке, пољуљана је, Тома је копије све страначке документације, уз помоћ "Лауфера" из администрације преузео, и да није било back-up копије, странка би заиста морала да крене од почетка пошто је бивша чланица покушала сву документацију да "форматира" (то је она што ју је Дјука пре неколико месеци онако здушно бранио) ...

А да ће Воја кренути од "нуле",
када се врати,
и то је тачно ...

Тома је први ...

Па, јесам мало упућен ...
Што се Јадранке тиче, у праву си,
али то се дешава пре свега из разлога што би финансирање Јадранкиног пута и боравка у Хагу ДС са "братским-придруженим" странкама моментално искористио за кампању "Шешељеви радикали троше страначке паре за Јадранкин провод и шопинг у Хагу"...

Што се тиче организационе структуре странке, пољуљана је, Тома је копије све страначке документације, уз помоћ "Лауфера" из администрације преузео, и да није било back-up копије, странка би заиста морала да крене од почетка пошто је бивша чланица покушала сву документацију да "форматира" (то је она што ју је Дјука пре неколико месеци онако здушно бранио) ...

А да ће Воја кренути од "нуле",
када се врати,
и то је тачно ...

Тома је први ...

Не верујем да је то због демократа, они никада нису водили прљаву кампању која се своди на прозивање других за неке приватне потезе а на Јадранку Шешељ не би ударили сигурно, посебно зато што се и њима обраћала за помоћ више пута. Разумем да је Тома однео добар део новца из странке и да су радикалима паре потребне али нажалост од њиховог рада резултата нема а закидају Шешељевим клинцима прилику да виде оца сваки месец.

Они расипају новац а тога нажалост нису свесни. Верујем да нико од њих нема логично објашњење због чега су окитили камион балонима СРС, назад ставили Шешељеву слику, са стране Марину Рагуш и Стеву Драгишића и онда тим камионом прелазе трасу аутопута (од Галенике до Аутокоманде) десетине пута дневно док се неки човек дерња са разгласа : "Воја Шешеееееељ"! То им неће донети гласове а поред тога, свакога ко живи крај аутопута ово невиђено нервира (почев од моје куме из чијег стана сам ово видела). Чак и ако претпоставимо да је камион Тодоровићев (знам да их он има туце), поставља се питање колико кошта сав тај бензин, колико плаћају тих десетак људи који на смену урлају итд.? Ако је то њима маркетинг (у фазону оних што најављују циркус) онда ме и не чуди да за Шешељеву жену и децу нема. А питање је шта он мисли о томе. ;)

И још само да додам - разумела бих да им закидају и да у Хаг иде једна или две особе - али они тамо иду сви, на смену. Раније је ишао Николић, сада се ређају сви одреда тј. барем петнаестак њих. Колико људи само помаже његову одбрану? Е за све њих има пара да "иду и троше" а за породицу не. Само не би било лоше да објасне како нема новца за породицу Шешељ а има страначких пара да се плаћа смештај удовици, мајци троје деце која је негде изгубила седамнаест станова и локала. :dash:

Back