Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
![]()
eto manje vise imam stalno pustenu kosu,duzina varira izmedju dugacke i jos duze,ponekad vezem pletenicu ili dve,al vecinu vremena mi je kosa postpuno neupotrebljiva jer radi sta joj se ocei nemam slike gde je kosa u prvom planu
![]()
verujem da ne smišljaš odgovore na chat temama, inače bih se zabrinula
ja sam pričala o drugim temama koje konstantno spamuješ, kao recimo tema o raskidima koju sam očistila i obrisala skoro pola postova, od kojih su pola bili tvoji. To je samo jedan primer. Ako nećeš da odgovaraš na temu, ili "nemaš vremena za prepucavanje", onda nemoj ni da podstičeš chat.
Kao što sam rekla, nisi jedina, i zato sam nastavila ovu prepisku javno, da bi se i drugi našli prozvanim i shvatili šta im je činiti![]()

Ne znam... Mene je baš ubila crvena farba.... UŽAS : ((
Kupila sam posle sve što se dalo kupiti samo da prestane da opada - kopriva, pantenol, pakovanja s ricinusom, s maslinovim uljem, ampule................ pu, pu da kucnem u drvo ne opada više
A o crvenim peškirima i jastučnici... o crvenoj vodi u kadi da ne govorim : (((
A i što boja posle dve nedelje postane tako ofucana...

cesljam se samo posle pranja,izmedju dva pranja se ne cesljam u opste,i stavljam niveinu masku za kosu cisto da mi se razmrsi i da bih je lakse ocesljala posle@Banshee A je l stavljas nesto od kozmetike na kosu nakon pranja? I da li se cesljas? =)
ne susim fenom.ne bas crnka al smedjokosa...kosa mi dosta menja boju u zavisnosti od svetlosti,na onoj prvoj sam bila dosta vremena provela na suncu plus je bio suncan dan pa izgleda svetlije,al druga slika je onako kako ja sebe vidim u ogledalu'nači, ja sma bila sto posto sigurna da je banši crnka =I
al lepo je, ne kažem =)

uh pa nije bila bas tolika,i sad mi je jako dugacka samo tad sam je cesljala a sada je ne cesljam pa izgleda krace jer se ulokna i ucebaJednom kad sam videla banši imala je najdućžu kosu u gradu... a ni na jednoj od postavljenih nema fotke sa tom tolikom kosom

eh pa zavisi kakvo je svetlo bilo...@Banshee super ti je kosa,nekako mi se cinila tamnija....mislim da sam negdje vec vidjela sliku....mozda grijesim....![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
eto manje vise imam stalno pustenu kosu,duzina varira izmedju dugacke i jos duze,ponekad vezem pletenicu ili dve,al vecinu vremena mi je kosa postpuno neupotrebljiva jer radi sta joj se ocei nemam slike gde je kosa u prvom planu
![]()

aha, crvena je bila promašaj totalni, ličila sam na onog klovna maskotu iz mekdonaldsa + što mi je pola kose opalo i zapušilo celu vertikalu u zgradi
Nikad nisi menjala frizuru?

, samo nemogu da nadjem fotke sa skroz kratkom kosomA gde je fotografisano?
, ovde izgledas ko da imas navise 17 godina super si ( ovako nekako sam te i zamisljala sve dok nisam videla fotku u profilu pre neko vreme )

Bože što me podsećaš na nekoga...
Bože što me podsećaš na nekoga...