sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Само да пријавим: после вишегодишњих упорних настојања да постанем плавуша у сваком смислу - данас сам се офарбала у смеђе! z:hm:
Нек иде живот!

Само да пријавим: после вишегодишњих упорних настојања да постанем плавуша у сваком смислу - данас сам се офарбала у смеђе! z:hm:
Нек иде живот!

ЈУ! z:dm3:
Сликај се одмах и турај, да знамо да ли да се враћаш у плаво!

da ne bude da spamujem,evo me ja trudna kleopatra :)
(bila sam model nekoj grupi za scensku sminku,a malo naduvena zbog trudnoce :rumenko: )
2amfeo.jpg

hm da,to je bila jesen/zima 2001

Poslednja izmena:
Прошле године, мало свечанија варијанта:

Ове године, нешто као чупава пунђица (ту сам била нешто мало шаргарепаста):

Свакодневно и неформално закачена шналом:

ovo je trenutna moja boja , farbala sam se pre pola sata i svidja mi se , ali ja ovu periku obicno skupim snalom kad nemam vremena da je ispravim malo ( a stalno nemam ) i to ..., a ono na ruci je 2/8 k diamond :manikir: ( ozbiljno :) )

Poslednja izmena:
Ja sam po prirodi brineta, sada prisilna plavuša...ko ne zna zašto, i nije za njega...z:mrgreen:

Fotke nemam, čim vidim fotoaparat, bežim ...urođena stvar.....ono malo što su me slikali, bilo je ili "moralno", ili na prevaru - pa tako i izgledam, ali su sve od pre mnogo godina, pa da ne glumim mlađu...

Kosa mi je kraća nego mm....z:lol:

Šta ćeš više?

ovo je trenutna moja boja , farbala sam se pre pola sata i svidja mi se , ali ja ovu periku obicno skupim snalom kad nemam vremena da je ispravim malo ( a stalno nemam ) i to ..., a ono na ruci je 2/8 k diamond :manikir: ( ozbiljno :) )

Pih...sad si ko ja
a070.gif

Pa što. crna, tako lepa, pa ode na tako težak fakultet, umesto da manekenišeš, bog da te vidi!?z:shock: ccc....

Cici, nisi valjda i ti....mislim ...to...sa faksom....?!

Back