sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Farba me mama, sisam se 3 puta godisnje (nekad i manje) ne podnosim frizere, jedva istrpim da me osisa.

Juce sam imala pundju na poslu, a danas mi je kosa skupljena u pletenicu, imam posla, ne mogu da je pustim da mi leti okolo.
Sutra je dan za farbanje

Ja se sama šišam i farbam već godinama. U životu nisam bila kod frizera. Kosa mi je ravna i duga, tako da mi nije nikakav problem da je sama malo skratim.

Kako uspes da isteras ravno pozadi?
Kontam da je prebacis na jednu stranu pa ako je seces ravno jedan kraj je duzi od drugog, mora da bude...

Ranije sam terala sestru da me pokrati, ja to zovem poravna, jer nosim dugu ravnu kosu ali stalno me je opominjala da frizeri isfazoniraju i stvarno, jeste u pravu, oni podele kosu na pramenove pa te pramenove podizu i reckaju u vazduhu i u razlicitim pravcima...stvarno mi je bolje i rastresitije, nekako urednije padne i izgleda kao da imam frizuru kada oni odrade svoj posao...

Kako uspes da isteras ravno pozadi?
Kontam da je prebacis na jednu stranu pa ako je seces ravno jedan kraj je duzi od drugog, mora da bude...

Podelim je na pola, pa onda podšišam prvo jednu, pa drugu stranu. Naravno, pazim da ih simetrično podkratim i uvek neko pogleda kako to izgleda od pozadi i da li možda neki deo štrči. Pozadi mi ide malo u V, tako da se i ne primeti puno ako baš i nije simetričmo odsečena. Ranije sam se šišala tako što bih svu kosu prebacila ovako, i onda sekla ravno. Međutim, posle ovoga je bila jako stepenasta (najkraćipramen mi je bio kod brade, a najduži ispod struka), što baš i ne izgleda lepo na kosi koja je tanka kao moja), pa sam odustala od toga.

Ranije sam terala sestru da me pokrati, ja to zovem poravna, jer nosim dugu ravnu kosu ali stalno me je opominjala da frizeri isfazoniraju i stvarno, jeste u pravu, oni podele kosu na pramenove pa te pramenove podizu i reckaju u vazduhu i u razlicitim pravcima...stvarno mi je bolje i rastresitije, nekako urednije padne i izgleda kao da imam frizuru kada oni odrade svoj posao...

Ovo sam i ja čula, ali nikako da se i sama uverim u to. Šta ću kad isuviše volim da seckam svoju kosu. :D

ooooooooooooooooooooooooooooooooo :heart: lepo ti stoji blondi, ali za nijansu mi se vise se svidja dark varijanta

...dajvitj,:zag: volim vishe crnu, a plava sam povremeno...imam i sa dugom kosom (plavom)...a to je isti tip nazovifrizure...mozhda nadjem neku gde imam beli pramen...svidja mi se ova tema...:aha:

- - - - - - - - - -

...ooo, ova zift varijanta mi je dobro poznata... a i grafitna zabodena u rame...:rotf:

...ne diraj moj tattooo i mammooo...:rotf:

...evo hrabro...bila sam i plava...:malav:

Pogledajte prilog 351984

...sad shalu na stranu, jesam povremeno plava...nemam ja ''frizure''...uvek je pushtena, ravna...a u kutjnim uslovima smotana u pundju i zakachena grafitnom olovkom...:lol:

Pogledajte prilog 351985

ignor na amerikan hausvajf plawushu...dezurna crnka...nepred
ostale stoj :lol:

dozvolite da izrazimo iskreno divljenje vashoj inspirativnoj personi
jer zaista...nema vetje motivacione snage od lepe zene prepoznatljivog nositja
naspram vashega umilnoga lika frizuru ne primetjujem...niti ishta vishe
vaistinu :zaljubljena:

bajaga, a šta uradiš sa obrvama da ovako budu svetle, i njih farbaš? i koliko je farbanja potrebno da pređeš u ovako savršeno plavu i kako se to odražava na kosu, jel mnogo suva i oštećena?

Back