sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Necemo se svadjati.
Raspusteno.

images

ma batali me neproždranih sendviča, mi treba da se borimo za naklonost ove neudate...
ne može ona sa dvojicom

Inspirisana diskusijom na dvvd4 o tome kako udate zene ne vode racuna o sebi, i cim se udaju i dobiju decu zbabe se i zapuste kosu.. Hajde da vidimo dal je tako?

Danas pundja kezual, sad idem da pocastim kosu samponom i maskom.
A sutra idem kod frizera i bas se radujem :)
Verujem da one koje farbaju kosu imaju mnogo vise "posla" ..
Jel se same farbate?
Ja farbam moju sveki cesto, doduse njoj uglavnom samo izrastak, kad farba sve ode kod frizera.
ne farbam se i nikad se nisam farbala
trenutno imam celu kosu namazanu kokosovim uljem, od temena do krajeva jer mojoj kozi i kosi veoma prija
inace tokom nedelje za posao francusku pletenicu ili riblju kost, uz to kao izgledam pristojno sve ostalo puf zbun.

Inspirisana diskusijom na dvvd4 o tome kako udate zene ne vode racuna o sebi, i cim se udaju i dobiju decu zbabe se i zapuste kosu.. Hajde da vidimo dal je tako?

Jel se same farbate?
Ja farbam moju sveki cesto, doduse njoj uglavnom samo izrastak, kad farba sve ode kod frizera.
Kod mene nije. Sa rodjenjem deteta kao da mi se rodilo i samopouzdanje. Jesam mu se posvetila ali nisam zanemarila sebe. Osecala sam se bolje i zenstvenije.
Фризура неуредна али коса здрава јер редовно шишам крајеве. Не сушим феном, не пеглам, не чешљам.

Фарбам се сама. Нисам саката па да морам да идем код фризера.
:ok: Isto.
Ne znam zasto, ali frizer mi je najomrazenije zanimanje.
A i zasto bih placala frizera, molera, zenu koja pravi kolace... kada mogu sama. Imam obe ruke.

Kod mene nije. Sa rodjenjem deteta kao da mi se rodilo i samopouzdanje. Jesam mu se posvetila ali nisam zanemarila sebe. Osecala sam se bolje i zenstvenije.

:ok: Isto.
Ne znam zasto, ali frizer mi je najomrazenije zanimanje.
A i zasto bih placala frizera, molera, zenu koja pravi kolace... kada mogu sama. Imam obe ruke.
Autofrizerka, automolerka, autokolačarka, autodadilja... Majušna, pa ti si pravi auto... pardon, prava hauzmajstorica! Moje iskreno divlenije! :heart:

Jel se same farbate?

Farbam se kod frizera, otprilike na mesec i po dana. Neki put cela kosa, neki put samo izrastak (otprilike cela kosa svaki drugi put) i skratim krajeve svaki treci put kada odem... Izfenira me po potrebi.

Ranije sam se sama farbala, ali nije to to.

Back