DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
još živa ? 
pa dobro da...ti si relativno mlada

pa dobro da...ti si relativno mlada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Al' znas kako je lepo kada su one lepe lokne, velike, pa se odusevim svaki put kada s epogledam u ogledalo![]()
![]()
Necu skoro da ponovim, jer u kucnoj radinosti susiti kosu uvijenu na viklere jevisesatni posao
a nemam bas love za bacanje da trckam kod frizera ovde, i jos da mi se ne svidi kako ce mi uraditi
i jos da rizikujem da mi sprze kosu
Tako da, ravna do daljeg ...![]()
Neke zene mogu da spavaju sa viklerima. Ne znam kako im to uspeva!? Ali kontam da tim dugim, prirodnim susenjem ima najvise efekta.

Neke zene mogu da spavaju sa viklerima. Ne znam kako im to uspeva!? Ali kontam da tim dugim, prirodnim susenjem ima najvise efekta.

Al' znas kako je lepo kada su one lepe lokne, velike, pa se odusevim svaki put kada s epogledam u ogledalo![]()
![]()
Necu skoro da ponovim, jer u kucnoj radinosti susiti kosu uvijenu na viklere jevisesatni posao
a nemam bas love za bacanje da trckam kod frizera ovde, i jos da mi se ne svidi kako ce mi uraditi
i jos da rizikujem da mi sprze kosu
Tako da, ravna do daljeg ...![]()

E samo da kazem da sam radila brazilsko feniranje keratinom
i da je super.
Osusis kosu samo, ko da si se fenirala pola sata

Najlepese ti je plavo.
A ovo moje je brazilian blowdry. Stave neku hemikalju na kosu i onda isfeniraju i ispeglaju. Kosa bude meka skroz i svilenkasta. I kao da imas isfeniranu kosu stalno. Traje 2-3 meseca prvi put.

pećino, jesu ti to prve dve iz srednje a druge dve sa dvaestogodišnjice mature ili kako?

pa što sjeba onoliko sebi zufru za tako kratko vreme?

Pa nEsi loša.Meni je tako talasasta prirodno, samo sto je ovde mokra, a nemam normalne, s ledja Pogledajte prilog 318798 Pogledajte prilog 318799 i duuugo sam zelela ravnu, ali vremenom prihvatis ono sto imas.
Mislis na tretman keratinom, brazilskim
Ja sam ga radila, danas bas cu da ga radim ponovo, sa tim da traje oko 5-6 meseci. Prvo peres kosu specijalnim samponom, onda nanosenje hemikalije, pa se kosa fenira, pegla, zatim ponovo pere, ostavlja se pakovanje, pa se ponovo susi![]()
A evo svih mojih kosa u zadnjih sest meseci
Prvo ombre, pa tamna braon, pa pramenovi, pa jos pramenova
Pogledajte prilog 323398 Pogledajte prilog 323399 Pogledajte prilog 323401Pogledajte prilog 323400
To je fixer, zato i traje duže... U salonu gde ja radim je oko 120 euraNisu mi prali posle peglanja. A koliko kosta to kod nas?

Jer sam grdnai što si zamrjala facu :/