sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:lol:
ja sam upala u fazu da hoću da se šišam ali ne znam kako.
Našla sam toliko dobrih frizura na netu, ali ili su pramenovi ti koji je čine zanimljivom (a ja se ne farbam, i neću),
ili je tako "divlja i neposlušna", što moja nikad neće biti. Moja je ravna, ili još ravnija. Pih :)

...ebala vas divlja kosa! da samo znate koji je to teror...ta moja kosa živi svoj život potpuno odvojeno od mene....sretne žene znaju kad im treba frizura, pa je i namjeste za taj dan :mrgreen: ja nikad ne znam na što ću da ličim...

interesanstno mirka baš, lepo prošarano, ja još uvek ništa nisam odradila sa kosom, al svi koji su me videli uživo razumeli su moju razočarants bojom, posebno je zabrinjavajući jedan narandžasti pramen koji se vidi tek kada stavim rajf : (
sad ću da ga slikam

evo ga
uživo izgleda još gore
kao da sam slučajno izgorela jedan pramen dok sam pokušvala da ga ofarbam u plavo : I
737ff11697.jpg

8be496ab62.jpg

Prelepa! Ne menjaj! :heart:

Lepo :)

Moja,trenutno eto tako,neodredjena duzina i boja....
Cekam da poraste.
Kleopatra :) Divna kosa :)
evo ga
uživo izgleda još gore
kao da sam slučajno izgorela jedan pramen dok sam pokušvala da ga ofarbam u plavo : I
737ff11697.jpg

8be496ab62.jpg
Menjaj frizera... Em nisi dobila sta si trazila, em izgleda kao da si sama eksperimentisala.. :(
Ja sam juce izvlacila pramenove
Ne znam koliko se vidi sa ovom kamerom, al da vadim sad aparat me mrzi
Volim plavo, volim pramenove :heart:

pa da, bukvalno ko da sam se igrala
juče mi drugarica objašnjava kako njoj frizerka vadi pramenove, način i slično i to nema veze sa ovim kako je on meni radio, svi pramenovi su mu široki, preširoki..

pa ja sam jedna krajnje strpljiva osoba : )))
al znate šta me sada muči
mnogo sam ljuta na svog frizera i htela bih da ga promenim, a opet mi i krivo da ga menjam jer me super šiša a ja imam problema da se prepustim nekom frizeru
al opet kad vidim oavj pramen pomislim da bi trebalo da ga menjam i tako

Back