sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ja ne mogu ništa sa šiškama jer imam razdeljak, i onda ako ih skratim onda mi beže na levo i desno i to me frustrira :lol: Dolaze u obzir na stranu, ali malo duže... i ovako stepenasto uz lice kao tara. Ali me ubi kako ću ja to uspeti da montiram posle...

I ja imam razdeljak na sredini glave i bila sam ubedjena da ja siske nikako necu moci da "gajim" :lol:
Al' evo,vec nekih 6-7 godina sigurno bez problema stoje :)

hvala vam žemske : )
al izgleda da sam previše gledala u frozuru ove ribe sa slike i očekivala sam da bude identično, onako optimistički baš : )
pa ja ne znam nikoga kome je ikada ispalo isto ko sa slike
(meni barem nije a isto sam tako optimistično pokušavala negde od 16. do 25. godine, sa predasima)

pa ja ne znam nikoga kome je ikada ispalo isto ko sa slike
(meni barem nije a isto sam tako optimistično pokušavala negde od 16. do 25. godine, sa predasima)

Pa identicno nema sanse.... svaka kosa se razlikuje i drugacije reaguje na sisanje.

ma znam u pravu ste, al ovo je prvi put da sa se naložila na sliku i što je najgore em je non stop gledam na kompu em sam i uradila jednu, da njemu pokažem, pa je konstsnto uz mene : I spuki
a kada vidim u katalogu kod frizera, vidim na blic, pokažem mu i to je to, više je nikada ne pogledam

dbt4.jpg

Moja je sad recimo najpribliznija ovoj,samo sa kracim siskama.
Trazim na netu onu sto sam videla kod frizerke,ili bar slicno nesto,da se podsetim :)

aleks, ova prva je lakša za održavanja i glsam za nju
ova druga je super ali je i zahtevna i za feniranje a i cenim da treba na svakih 20 tak dana da se krati, šiša, čim malo izraste....

aleks, ova prva je lakša za održavanja i glsam za nju
ova druga je super ali je i zahtevna i za feniranje a i cenim da treba na svakih 20 tak dana da se krati, šiša, čim malo izraste....

Ona prva je moja sad,a druga mi je samo simpa....
Ne mogu da trazim vise,otici cu do frizerke da uslikam frizuru :lol:
Ima da mi se smeje zena,al' moram da se naviknem prvo na ideju te frizure,pa onda i da se stvarno resim da uradim to.

Tara, frizura ti je odlicna.
Po mom misljenju je mogao jos malo da ti posvetli kosu, mogao je jos svetlijih pramenova da stavi.
Ali frizura ti je super.
Kazu da obicno treba oko nedelju dana posle sisanja da kosa padne kako treba.
Ni ja nisam uvek ekstra zadovoljna tek kad se osisam, da ne spominjen sto se milion puta feniram sama cim dodjem od frizera:mrgreen:
Znaci to je prolazno:)
A mogu da vam kazem da sam ja najelpse pramenove imala kad mi je drugarica izvlacila na kesu sa feklicom. Prave mnogo veliku mudrost od toga, kad se setim kako smo se mi same godinama satirale. Prvo ona mene, pa ja nju. Posle sam postala profi pa sam i na foliju radila pramenove i to u dve boje. Treba ti cesalj, folija i malo strpljenja i to je to.:)

Tara meni je friz ok , u pravu je torjanka tu samo fali svetlijih pramencica al nemoj ni slucajno to sama da si radila ima da budes zuta u najavi ti tako tamna u osnovi.
Osim toga ako bi sad dodala plave i prelila se dobila bi tu cokoladu sto si htela u osnovi da ti bude .
Da se razumemo to sto si ti zamislila da te on prvo prefarba pa onda da ti radi pramenove ...to ti ne bi radio ni jedan frizer koji ima iole mozga u glavi.
Ovo sto ti je on dao kao izgovor nema veze sa zivotom( dobro ima al je sekundarna stvar) nego si mu se petljala u posao bzvz.

E sad sto se pramenova tice , mogao je da izvuce cokolad, i sve ove boje koje si htela i onda ne bi morala da se farbas stalno.
Na smedjim kosama izrastak se ne vidi bas toliko da mora da se zafarbava svaki cas .

Uostalom nije tvoje da sve to znas , njegovo je ti si trazila friz sa slike njegovo je da ti on to uradi ako ume il da kaze ne umem.
Ovo sto si dobila nije lose , naprotiv slatko je ali nije tvoja zelja.
Al nije ni nepopravljivo :)

Tara, meni se baš sviđa, najiskrenije :D
Nemoj da budeš razočarana. Em ne može da ispadne kao na slici, em treba malo vremena da kosa "legne" na novu dužinu, a i da se ti navikneš.
Daj joj malo vremena, sačekaj prvo pranje, probaj da je namestiš kako ti se više sviđa, eksperimentiši malo...dotle ćeš već jasno skontati šta ti se ne sviđa i da li nešto definitivno treba promeniti.
Ali meni je baš lepo i ovako. Mislim, znam da je nebitno da li se meni sviđa, ali, eto, moram da kažem :D

Tara, meni se baš sviđa, najiskrenije :D
Nemoj da budeš razočarana. Em ne može da ispadne kao na slici, em treba malo vremena da kosa "legne" na novu dužinu, a i da se ti navikneš.
Daj joj malo vremena, sačekaj prvo pranje, probaj da je namestiš kako ti se više sviđa, eksperimentiši malo...dotle ćeš već jasno skontati šta ti se ne sviđa i da li nešto definitivno treba promeniti.
Ali meni je baš lepo i ovako. Mislim, znam da je nebitno da li se meni sviđa, ali, eto, moram da kažem :D

i meni se bas svidja, nije tesenje:D
ja sam se vec navikla da nikada ne ispadne kao na fotki i na tudjoj glavi, tako da bez gledanja na fotku, frizura je odlicna, pramenovi isto;)
moze tu jos da se igra bojama, ali to mozes da ostavis za sledeci put

definitivno sam zaključila da frizer moj ne zna da farba,ćaskala sa još par ljdi koji isto idu kod njegu, svi zadovljni šišanjem al farbanjem jok
sada treba da nadjem nekog drugog za farbanje (pošto sam se primila), ali pojma nemam kako će reagovati moj sadašnji frizer na to

evo još par sličica, ono što sam ja zaključila je da je moja boja pretamna za neke prmaneve koje je izvlačio i da tu nema nekog lepog prlivanja nego grubi šareniš
fali mi čokolada, što reče mirka, i fali mi malko crvenskate i plavičaste koju ja nemam uopšte u tom obliku

ova p
img2590uj.jpg

img2589h.jpg

arkina sa slike je baš kul, ima i crvenskate i čokoladne...

Back