sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a koliko okvirno košta farbanje, pramenovanje prelivanje, ovako nešto, na kratku kosu, nemam predstavu?
a nije meni probelm da provedem 4 sata kod frizera, ali znam da taj dan ne računa na nešto drugo i gotovo

I to zavisi od frizera.
Sobota ce za tu avanturu da ti uzme 100 evrica nece ni da trepne.
Prosecni bg frizeri oko 50.
Neki frizerski u kraju mozda i manje al efekat moze da bude ......necu da kazem kakav ...

Zadnji put sam radila pramenove na dugu kosu i uz to sisanje i feniranje izaslo me je oko 45 evra.
Al ja sam nasla poslednjeg mohikanca od frizerke koja kaze da srbija nema para i zato nece da dere a radi nevidjeno.

Od kad nju imam silne pare ustedeh .
Soboti sam ostavila pola jedne garsonjere :(

ja se šišam samo i isključivo kod frizera jednog u smederevu : I
čovek je genije, stvarno odličan frizer a cene su mu više nego ok(šišanje 500 din), poznaje moju kosu, moj fazon i ume da me ošiša baš dobro

ja se šišam samo i isključivo kod frizera jednog u smederevu : I
čovek je genije, stvarno odličan frizer a cene su mu više nego ok(šišanje 500 din), poznaje moju kosu, moj fazon i ume da me ošiša baš dobro

E pa super.
Sestra moje je platila 2700 za sisanje,feniranje i pramenove na ekstra dugu kosu.
A samo sisanje je oko 900 din.
Znaci ti si tu negde sa cenama.

ošilala sam se
prvo, nije moglo na moju dužinu da bude sve kao sa slike jer šiške su mi bile poprilično kratke,pa ta strana gde je duže nije mogla da bude takva, pa smo improvizovali, al uvila mi se kosa od kiše i tako, ok je frizura ali nije kao što sam zamislila
boje mi nisu neke,nije me frabao celu(pošto kaže da bih onda trebala da dolazim jednommesečno, a ja nemam vremena jer je u drugom gradu), nego je na moju kosu izvlačio neke pramenove, ništa se tu meni nešto ne svidja kako je uradio sve te boje
evo slika ali nipta se ne vidi, probaću sutra na dnevnom svetlu...
img2573l.jpg

img2570n.jpg

ne znam, meni se ne svdija, trebalo je da me prvo prefarba u čokoladu, pa da onda izvalči pramenove (al smo zaključili da je bolje ovako,jer je lakše za održavanje I )

J.bg.... al' dobro sad,i ovako je fino.
Siske mi se svidjaju,oblik i prosaranost bojama :)
Ja nesto slicno,al' opet razlicito :lol: planiram kad konacno zavrsim sa faksom,da uradim na svojoj kosi.

J.bg.... al' dobro sad,i ovako je fino.
Siske mi se svidjaju,oblik i prosaranost bojama :)
Ja nesto slicno,al' opet razlicito :lol: planiram kad konacno zavrsim sa faksom,da uradim na svojoj kosi.

I ja planiram, i tara me sad skroz žacnula sa pramenovima, opet bih da se upuštam u avanturu. A i dosta mi je više šišanja na ravno, sad bih nešto ovako ko njeno, ali ne smem ovako kratko, bojim se :mrgreen:

I ja planiram, i tara me sad skroz žacnula sa pramenovima, opet bih da se upuštam u avanturu. A i dosta mi je više šišanja na ravno, sad bih nešto ovako ko njeno, ali ne smem ovako kratko, bojim se :mrgreen:

:lol:
Ja sam bila na redovnom sisanju i prelistaval sam kataloge i videla super frizuru...
Sad mi je zao sto je nisam slikala telefonom....
Duza je nego Tarina a ima pramenove u boji oko lica i neke super siske(moje moraju da porastu da bih to izvela)
Mada cu tom frizurom pokvariti plan za kosu koji imam sad,nesto me bas vuce da to uradim,mnogo dobro izgleda :)

:lol:
Ja sam bila na redovnom sisanju i prelistaval sam kataloge i videla super frizuru...
Sad mi je zao sto je nisam slikala telefonom....
Duza je nego Tarina a ima pramenove u boji oko lica i neke super siske(moje moraju da porastu da bih to izvela)
Mada cu tom frizurom pokvariti plan za kosu koji imam sad,nesto me bas vuce da to uradim,mnogo dobro izgleda :)

A ja ne mogu ništa sa šiškama jer imam razdeljak, i onda ako ih skratim onda mi beže na levo i desno i to me frustrira :lol: Dolaze u obzir na stranu, ali malo duže... i ovako stepenasto uz lice kao tara. Ali me ubi kako ću ja to uspeti da montiram posle...

ma, zaključila sam da je on ok za šišanje al farbanje mu ne ide nešto, pa sam u problemu

hihhi moja frizerka obrnuto, ajde da ih nateramo da zajedno otvore radnju
znaš kako i u onim stilističim emisijama jedan farba drugi šiša

nego meni se sviđa, tj mislim da će da bude ok kad je opereš
frizeri kad se nalože da ti naprave frizuru, kao da te počaste valjda jer ste se toliko farbali tu jedino pranje pomaže =)

hihhi moja frizerka obrnuto, ajde da ih nateramo da zajedno otvore radnju
znaš kako i u onim stilističim emisijama jedan farba drugi šiša

nego meni se sviđa, tj mislim da će da bude ok kad je opereš
frizeri kad se nalože da ti naprave frizuru, kao da te počaste valjda jer ste se toliko farbali tu jedino pranje pomaže =)

ajde da ih spojimo, taman onako fino, suptilno, da se ne uvrede previpe i da im ne dirnemo u frizersku sujetu : )

a to za loženje da ti "ugode" frzuru imaš pravo sto posto
uvek ali uvek mi bude bolje kada sama operem i osušim

Back