sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Што се косе тиче, мени је мењање боје и дужине као мењање веша. (Ахахаха, једном у неколико месеци! :eek:)
Шминкам се исто, већ 30 година, а косу мењам како ми падне на памет.
Рекох већ, била и црна, и плава, и црвена у свим нијансама, и тегет, и тиркизно плава, имала зелене, љубичасте, светлоплаве праменове... Свеједно ми је. Сад сам још светлија, али то није гаранција да нећу бити црнка опет.
Само напред, Тара!

tara, mislim da će ti ovako ošišana frizura super stajati. Takođe mislim da nije teško izvući ovakve pramenove, a i pretpostavljam da ideš kod proverenog frizera tj. da poznaješ njegovu umešnost. Moje drugarice su izvlačile pramenove kod Cvrleta i znam da ih on baš dobro radi.
Pošto brineš zbog tena, frizer može da ti preporuči ove nijanse, ali možda u drugačijoj razmeri, npr. više čokoladnih, manje bakarnih ili tako nešto. Moja preporuka GO FOR IT =)

hvala eoja : )
osećam se ko neka njanjavica kojoj treba silno nagovaanje za sitnicu,al stvarno sam neodlučna, svidja mi se baš baš
u frizera imam poverenja, bar što se šipanja tiče, oodličan je, valjda je dobar i kod farbanja i pramenova

obavezno, ja sam uvek za akcije sa kosom:D
kao sto i sama kazs, kratka je, brzo ce da izraaste, a ako ti se ne bude svidjala kombinacija boja, nekoliko sisanja i opet si stara.
mada, mislim da ce promena lepo da ti stoji;)

uzdam se u frizera, tj u to da će mi reći ako misli da nešto tu treb da se menja, zbog tena
sada jedva čekam ponedeljak opet : ))
hvala vam
al stvarno, u najgorem slučaju mogu da se prefarbam i da korz par meseci pustim opet moju kosu
a u najboljem mogu da zablistam i zasijam i sve : )

ma i meni se svdija, ali se brinem kako će meni to stahati, s obzirom na taman ten ( a stvarno se ne rezumem u to, tj nemam osećaj)
i plus me brine da li ću moći da ostavim moju boju kao osnovu pa samo da dodajem rezne pramenove ili ću morato skroz da se farbam
joj,al sam se sada spetljele sa pitanjima
e,da, bojim se da se ne navučem na farbanje i šatiranje a ustvari to je skroz kul i osveži te lepo i sve : )

Ne mora da te farba. Samo ti izvlaci pramenove u dve boje. Svetlo plava i med.
Go for it, mozes uvek da se prefarbas u svoju boju. Kad ides u svetlije nema sta da brines.

uzdam se u frizera, tj u to da će mi reći ako misli da nešto tu treb da se menja, zbog tena
sada jedva čekam ponedeljak opet : ))
hvala vam
al stvarno, u najgorem slučaju mogu da se prefarbam i da korz par meseci pustim opet moju kosu
a u najboljem mogu da zablistam i zasijam i sve : )
pa stavi kanu, meni to super a i lepo mi stoji :rumenko:

Ne mora da te farba. Samo ti izvlaci pramenove u dve boje. Svetlo plava i med.
Go for it, mozes uvek da se prefarbas u svoju boju. Kad ides u svetlije nema sta da brines.

kako samo u dve boje, kada ima i crvenkaste boje i čokoladne?
ima 4 boje, zbog toga mislim da je komplikvano, als ve jedno primila sam se ko niko, ne mogu da dočeka ponedeljak da se ošišam i ofrabam : )
i fala vam ženske na bodrenju : D

ima 4 boje, zbog toga mislim da je komplikvano, als ve jedno primila sam se ko niko, ne mogu da dočeka ponedeljak da se ošišam i ofrabam : )

Pa jedna je tvoja prirodna. Ja mislim da nema potrebe da vise od 2 boje, dovoljno bude sareno i sa dve.:)

Nije komplikovano, ali je proces...računaj da ćeš celo popodne provesti u salonu. Samo blanš ima da ti uzme sat vremena.

ja ovde vidim jedno 5 boja : )
nek jedna bude moja, daklem još 4
a blanš, jaoo, na to sam skroz zaboravila, al ima super da se provedm kod frizera, konačno ću ko prava žemska da provedem celo popdone kod frizera, da kafenišem i tračarim : )

a blanš, jaoo, na to sam skroz zaboravila, al ima super da se provedm kod frizera, konačno ću ko prava žemska da provedem celo popdone kod frizera, da kafenišem i tračarim : )

:lol:
Ja sam sad za ovo radikalno šišanje htela da iskočim iz kože :)
Prvo redovno farbanje
Pa pranje
Pa šišanje
Pa lagano sušenje
Pa blanš na par pramenčića
Pa preliv
Pa pranje
Pa sušenje+šiškanje tj. korigovanje nekih detaljčića

4 sata, sunce ti ebem, nikad kraja :lol:

Racunaj da to sve treba da se ponovi za koji mesec. Kad se satiras i treba da ides da ti srede izrstak, frizer mora da pogodi iste pramenove kao i prosli put. Da pramenovima ofarba samo izrastak.
A to je bas tesko.
Tesko se postize isti rezultat kao prvi put.

Ebote gde vi to idete na pramenove meni nikad niko nije boo pramenove da bi sredio izrastak, urade mi preliv i to bude kao novo i kao bonbona .

Nemojte da tripujete devojku nepotrebno.
Ovo sto zeli su najobicniji visebojni pramenovi koji u njenom slucaju jer je osnova smedja a nema puno plavih nece mozda ni zahtevati prelivanje.

A i da zahteva to se radi jednom u mesec ipo na tamne kose i ne traje vise od 30 min.
I kosta trecinu od cene pramenova.

Samo napred Tara ...ispirace se i rasce kosa al ovo sto ti hoces nije nista nenormalno a ni bog zna koliko zahtevno.

Al za pramenove fakat treba odvojiti jedno 2-4 h zavisi od spretnosti i pedantnosti frizera.

Back