sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ovako... U Francuskoj sam prepustila svoju kosu vestim rukama jednog "vrhunskog" frizera. Zapravo, i nije neka promena, ofarbao mi je kosu i sada ona ima nekako plavkasti sjaj
13dc393293.jpg

Ne znam koliko se primecuje na slici, ali na suncevoj svetlosti ima bas plavi - teget odsjaj i uopste mi se ne dopada. Znate li kako da je prosvetlim, da bude smedja? I hoce li uspeti ako nanesem smedju boju? :think:

teško :think:
postoji mogućnost da dobiješ one glupe crvenkasto-borde nijanse :mrgreen:
možda iz više puta, ali kod domaćih frizera :cool:

meni su ovo izvukli iz neke kestenjaste boje i čini mi se da mi je tada bila najlepša :zaljubljena:
Maja2004.jpg

Edit: mada mislim da nema potrebe da to radiš, super ti je i ovako :heart:

Ja sam 2 puta isla na dubinsko pranje kose. Oba puta sam izasla iz salona prezadovoljna. Samponiraju ti kosu nekim posebnim( bar tako mislim,nisam ispitivala sve detalje) samponom,onda ide, ako se dobro secam, regenerator,pa 2 razlicita pakovanja koja drzis po 10-15 minuta. Moja kossa je posle tog tretmana bila prelepa, sjajna, bujna, bas bas sam bila zadovoljna. E sad, da li je tako u svakom frizerskom salonu, ne znam, ovako je u Vrscu.
Nadam se da sam bar malo pomogla.:bye:

Moje vecito pitanje je kako da se osisam? Imam kosu malo ispod ramena, i do skora je bila ravna sad pocela da se uvija i katastrofa je...ja hocu da se osisam na kratko, skroz na kratko i bila sam kod 2 frizerke ali ni jedna NECE da me sisa na kratko...:eek: sad se pitam jel ne znaju da sisaju ili sta je problem?:dontunderstand::dash:

Moje vecito pitanje je kako da se osisam? Imam kosu malo ispod ramena, i do skora je bila ravna sad pocela da se uvija i katastrofa je...ja hocu da se osisam na kratko, skroz na kratko i bila sam kod 2 frizerke ali ni jedna NECE da me sisa na kratko...:eek: sad se pitam jel ne znaju da sisaju ili sta je problem?:dontunderstand::dash:

nemaju srca tako drasticno rezati lijepu kosu...:)
moja frizerka obozava moju kosu i primijetila sam da se naljutila kad sam htjela da mi je malo vise odreze....cudno

E ovako... U Francuskoj sam prepustila svoju kosu vestim rukama jednog "vrhunskog" frizera. Zapravo, i nije neka promena, ofarbao mi je kosu i sada ona ima nekako plavkasti sjaj
Pogledajte prilog 59098
Ne znam koliko se primecuje na slici, ali na suncevoj svetlosti ima bas plavi - teget odsjaj i uopste mi se ne dopada. Znate li kako da je prosvetlim, da bude smedja? I hoce li uspeti ako nanesem smedju boju? :think:
u francuskoj ici kod frizera samo ako moras
ja jedva cekam da kad za leto dodjem otrcim do bilo kog naseg frizera,svaki mi je bolji od najboljeg francuskog:)
nije trava zelenija kod komsije,verujte mi na rec

ja verujem =I
tj isprobala na svojoj koži.. kosi...
al sam nešto drugo htela da kažem a to je da meni dubinsko pranje kose deluje ko da uzmu neki mali kirbi i operu ti kosu dubinski =)

jest duže čista
ali
probala sam i ja da se trljam i češkam ko blesava šamponom, onda je i menii duže čista.
a vidiš šta kaže devojka, to dubinsko pranje podrazumeva samo korišćenje nekih posebnih preparata, šta ja znam =)

poenta je da se sa kose skinu svi tragovi drugih samopona i preparata tako da moze da dise
nuspojava je da se usput i osteti sama vlas
te je obavezan onaj dio sa pakovanjima za kosu i izbjegavanjem dubinskog jos neko vrijeme dok se ista ne oporavi

Back