sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1839447115.jpg

Svidja mi se...Elegantno... A i boja kose ti je lepa :heart:

Ma to je moja boja.
Taman sam rešila da se farbam i čak odabrala jednu lepu karamel braon boju dok sam se šišala devojka se farbala baš tom bojom. Prirodna (nefarbana kosa) joj je tamno smeđa, ko moja, samo što je moja još i crvena, naročito na suncu. I kada je oprala kosu i isfenirali su je bila je jadna razočarana (a i ja) - ama ništa kosa nije primila, samo lagani crvenkasti odsjaj:dash::dash::dash:
Tako ja odustado od farbanja čuvenim 10 min bojama, pa dok se sede ne vide teram ovako

Ma to je moja boja.
Taman sam rešila da se farbam i čak odabrala jednu lepu karamel braon boju dok sam se šišala devojka se farbala baš tom bojom. Prirodna (nefarbana kosa) joj je tamno smeđa, ko moja, samo što je moja još i crvena, naročito na suncu. I kada je oprala kosu i isfenirali su je bila je jadna razočarana (a i ja) - ama ništa kosa nije primila, samo lagani crvenkasti odsjaj:dash::dash::dash:
Tako ja odustado od farbanja čuvenim 10 min bojama, pa dok se sede ne vide teram ovako

:eek: Wow... Odusevljena sam. Imas prelepu prirodnu boju kose... Ne moras uopste da je farbas. Moja mama godinama pokusava da dobije takvu boju, al joj nikako ne uspeva...

I ja sam nekada imala takvu dužinu kose.
onda sam počela da je kratim kao da promenim i nemam srčku za taj odlučujući korak zvani skroz kratka kosa.
Ustvari volim ravne kose (ali bez peglanja i ostalih smaranja) ali je moja blago talasasta pa i na najmanju vlagu nema nameru da bude ravna (iako je recimo pre toga ispeglana)

I ja sam nekada imala takvu dužinu kose.
onda sam počela da je kratim kao da promenim i nemam srčku za taj odlučujući korak zvani skroz kratka kosa.
Ustvari volim ravne kose (ali bez peglanja i ostalih smaranja) ali je moja blago talasasta pa i na najmanju vlagu nema nameru da bude ravna (iako je recimo pre toga ispeglana)

I ja moram stalno da je feniram... Mrzi me jako, al lepse izgeda...
1839447111.jpg

ja zaista nemam vremena da tako često (kosu mogu da perem jednom nedeljno pošto se ne masti, ali ipak je perem svaki treči dan) odlazim kod frizera, jer to je bar satipo vremena kojeg nemam:dash:zato se sam kao feniram (kratko, pošto me zabole ruke a i dosadno je pošteno rečeno)

eh, zene, ja to ne razumem.
moja je kosa ravna sasvim i bez feniranja, pa kad frizerka uhvati da me drnda 40min a ja ne mogu da joj objasnim da to nema smisla posizim, i to ono jednom mesecno kad se i farbam =/
ono sto hocu da vas pitam je da li je moguce da jedino ravnu isfeniranu kosu smatrate frizurom? mislim, mora da svaka kosa moze da se nacini pristojnom/lepom na neki manje naporan i goreci nacin, guzvanjem, difuzerom, splitanjem u kike ili uvijanjem u pundjicu preko noci... ne znam... imam utisak da talasasta kosa pruza toliko mogucnosti...

moja je kosa ravna sasvim i bez feniranja, pa kad frizerka uhvati da me drnda 40min a ja ne mogu da joj objasnim da to nema smisla posizim, i to ono jednom mesecno kad se i farbam =/
ono sto hocu da vas pitam je da li je moguce da jedino ravnu isfeniranu kosu smatrate frizurom? mislim, mora da svaka kosa moze da se nacini pristojnom/lepom na neki manje naporan i goreci nacin, guzvanjem, difuzerom, splitanjem u kike ili uvijanjem u pundjicu preko noci... ne znam... imam utisak da talasasta kosa pruza toliko mogucnosti...
to se i ja pitam.......

ono sto hocu da vas pitam je da li je moguce da jedino ravnu isfeniranu kosu smatrate frizurom?

ja ne, al jedno vreme svi su nesto redovno peglali kosu, i mnogima je to katastrofalno stajalo:( a mene generalno iritira to podleganje trenutnim trendovima:evil:
moja frizura i svalitet kose zahtevaju to omrazeno jednosatno min feniranje, jer na posao idem bajsom, kose vezane u rep, i kada je posle pustim, bez tog nesrecnog feniranja uopste mi se ne svidja:confused:

Naravno da ne, ali ja smatram da meni licno najlespe stoji fenirana, ravna kosa...

Back