sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Е, тако једном ја отишла до фризерке, и показала јој фотку такве неке рибе, кажем да хоћу тако да изгледам .
Она ми каже:,,Дошли сте на погрешно место. Знате, ја сам фризерка, а Вама треба пластични хирург! '' :mrgreen:
Onda promjeni frizera jer ta ocito ne prati trendove i nacin sisanja frizura.
Moja frizerka ima 30 godina staza i dalje se usavrsava i ide na seminare a to je jako bitno.

Moj pokušaj da budem pametnija definitivno nije za mene....braon boja nije za mene ...zato sam ja od danas ponovo plavuša ....pa nek ide zivot.....

13yl79i.jpg

pocetak ljeta sa crvenom karijerom
Clipboard01-3-1.jpg
kraj ljeta, odvikavanje od crvene... inace ova mi se boja jako svidja i rado bih je dozivotno imala, ali mogu da je dobijem jedino nakon sto se originalna ispere... a tad vec imam 2-3cm izrast :roll:
Clipboard03-1.jpg
jesen, ljubicasta
Clipboard012-1.jpg

sta sam pila ovog ljeta :P

SPOILERt1235075837-1.jpg

U nazad mesec dana....
Neki me andrak spop'o pa se prefarbah u smedjkasto.
Misim bilo je plave u naznakama al u globalu je bilo smedje.

Al u medjuvremnu sam zakljucila da to nije za mene i da sam plavusa u dusi ( ima tu još jedna iako se ona odlučno protivi :lol: ) i vracam se .....

unsaie ista si kao avatar :) svidja mi se ljubicanstvena :)

:rumenko: i meni, kada se ispere dovoljno da ne izgleda crno

i onda letos dok se nisam napala makazama... a neuspeli dred cetkom :mrgreen: (ne smem ni da stavim fotku bez blica gde se vidi koliko je u tom trenutku bio uzasan)
IMG_4419-1.jpg
IMG_4458-1.jpg

i parka jel sam uspesno odgovorila na zadatak...

zar od ovako divne kose dredove? :besna: ne mogu da vjerujem
mi kosom koja se cim poraste priljubi pri glavi kao uvenuli filadendron bi ubili za tako divne kovrdze

Back