Sve moje cigare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da roditelji bas i ne treba da forsiraju dete da ne pusi... Svako koga znam da pusi njemu su roditelji to branili, a oni kojima roditelji to dozvoljavaju, oni ne puse.

Nisu roditelji bas za sve krivi.;)

Ne kazem da ne trebaju da im zabranjuju Nego da paze da se sve to ne desi pa barem pre 3-4 godine srednje...A ne klinci balavci po 5-6 godina mladji od mene gradom setaju cigarom u ustima..Inace bas mislim da su roditelji krivi....Naravno uticaj ima i drustvo ali ako bolje pogledamo opet su rodtelji i tu krivi!

Ne kazem da ne trebaju da im zabranjuju Nego da paze da se sve to ne desi pa barem pre 3-4 godine srednje...A ne klinci balavci po 5-6 godina mladji od mene gradom setaju cigarom u ustima..Inace bas mislim da su roditelji krivi....Naravno uticaj ima i drustvo ali ako bolje pogledamo opet su rodtelji i tu krivi!

Znam na sta mislis, kod mene klinci koji su 5 razred, dodju ispred srednje skole i stoje tamo pred svima i puse... Debili.
Naravno da i roditelji imaju tu delovanja, ali nisu za sve oni krivi.

dA...sLAZEM SE...:mrgreen:
Mada ko ce njima sada u pubertetu zabraniti niko....
jA uopste ne bih voleo da ptobam ovo zlo...

I ja.:mrgreen:
Pa sad...sigurno im je neko iz grada uzor, kad bi im on rekao kako to ne valja, valjda bi ucili od njega..
Ja sam to kao mali probao, cisto sam hteo da probam i da vidim zasto je starijima to tako zanimljivo...malo je falilo da umrem od kasljanja.:lol:

Od kako zvanicno pusim - evo, skoro tacno tri godine. Pocela sa Lucky-jem, bas lepo prijateljstvo bilo, sto bi rekli i u dobru & i u zlu, a onda mi se pre godinu dana odjednom nesto zgadio. Sad sam na Winston Blue i dobro nam ide:heart: Mada, evo, nisam zapalila 7 dana (neki virus me spopao), tako da mislim da bih mozda i mogla da prestanem, al `ebi ga, nesto nemam zelju....:neutral:

Sve moje cigare! Ko od vas sve pushi? Pocecu ja, prvi!

Prva cigara se uvek pamti. Ja je se secam bolje od svoga prvog poljupca (bejah alkoholisan). Moja prva cigara bila je jedna divna, prava predstavnica Marlbora, a popushio sam je sa 11 godina. Bila je to ljubav na prvi udah. Josh uvek se secam vrtenja u glavi i nagona za povracanjem. Bile su potrebne josh 3 godine da bi se popeo na vishi nivo i postao zavisnik. Za to vreme imao sam kratke afere sa Drinom (ko nije? A?), par puta sa Slimsom (od drugarice, pushacice sam se stekao :( ), prelazio sam preko kubanskih pravih cigara, Besta, Pointa i Lovcena (uzas) i sada sma na Lucky-ju. Lucky je doshao kao neki prirodni izbor. Do njega, sam lepo oblikovao svoja pluca, brusio ih i zasijao pred L. kao dijamant.

Ne nameravam da izbacim cigarice, ne stete mi, a i ja sam kao konj, ne moze mi niko nishta.

A vashe price?

:)

Ah, prva cigara takodje Marlboro, kratki, crveni... Za divno čudo moj prvi susret s cigaretom prošao je bez kašljanja, povraćanja i padanja u nesvest... Sudbina, šta li je...
Nažalost, posle tog prvog Marlbora nisu mi cvetale ruže pa sam se nekako snalazila za Vek, Lovćen, Wells... Dok nisam počela da kupjem svoje cigarete, mislim da je prva kupljena paklica bila LM. Sve to beše pre još malo pa 10 godina, i od tada su se na repertoaru nalazile razne krdže i fine mešavine: Monte Carlo, Pall Mall, onaj kratki, stari, pa Pall Mall 100's u mekom pakovanju, pa Kent, Partner, Walter Wulf, Business Club, Memphis Platinum, Filter 57( :super: ), Marlboro svih fela, Davidoff svih fela, Lucky Strike, Pierre Cardain, da bi se jedno tri godine zadržala na zlatnom Winstonu 100's, a kad sam od njega počela krv da iskašljavam prešla sam na crveni Pall Mall 100's i ta ljubav još uvek traje... :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back