Sve manje muškaraca želi vezu, ali ne zato što se plaši:

zena_dilema_cijela.jpg

“Ne bojim se veze, samo je ne želim. Volim svoju slobodu, volim da budem na poslu i da znam da niko nema pravo da me gnjavi sa glupostima. Volim da dođem kući znajući da nemam obavezu da se nađem s nekim. Znam da to nije dugoročno rešenje, ali trenutno mi tako odgvara i želim da budem sama”, Marina (25)

“Većina muškaraca koje poznajem se boji da budu solo i traže bilo kakvu žensku. Mislim da žene jednostavno nisu takve. Uprkos stereotipima, nama ne treba sigurnost koja dolazi s vezom, ok nam je i kada smo same. Ja trenutno nemam dečka – imala sam ga pre šest meseci. Sada sam solo dok ne naiđe neko zbog koga ću želeti da se vežem. Ali, ne pada mi na pamet da budem s bilo kim samo da bih rekala da sam u vezi”, Jovana (30)

“Vrlo jednostavo jer u par minuta na Tinderu nađem tipa koji će doći kod mene na seks bez obaveza i otići kući. Ako počne da me gnjavi, mogu da ga blokiram. To mi trenutno odgovara mnogo više nego da imam dečka”, Nebojka (31)

“Monogamija mi jednostavno ne ide. Probala sam i nikad nisam uspela, pa sam varala svakog momka. Mislim da je pošteno od mene da se klonim veza i držim samo neobaveznih situacija”, Mirka (40)

:lol:

:bye:

Jel bi vi bili rado neverne Tome?
Mislim da ove sto imaju sve neke kvalitetne drugarice i sablaznjavaju se kakve to mi zene srecemo a srecemo ih u ogromnom broju, da lepo upoznaju te njihove primere sa nama , da se mi zrtvujemo vreme i da sklonimo predrasude i iskustva i utiske nego da se to objektivno i analiticki prozivi...

- - - - - - - - - -

Mogu da zamislim kako bi izgledao proces selekcije sa njihove strane, hajde posalji sliku da vidim kakav si....

Konvencionalne veze su danas retkost, preovladjuju kombinacije, seme, frendzone sa ili bez benefita. Klasicna veza sve teze moze opstati jer prevare su postale normalna stvar u toj meri da da je doslo do tranzicije klasicnih u otvorene veze gde svako moze biti sa svakim.
U brak se ulazi iskljucivo radi interesa. Muskarci se tu teze snalaze jer za razliku od zena u Srbiji, oni su barem nekim delom zadrzali tradicionalnu svest.

Jel bi vi bili rado neverne Tome?
Mislim da ove sto imaju sve neke kvalitetne drugarice i sablaznjavaju se kakve to mi zene srecemo a srecemo ih u ogromnom broju, da lepo upoznaju te njihove primere sa nama , da se mi zrtvujemo vreme i da sklonimo predrasude i iskustva i utiske nego da se to objektivno i analiticki prozivi...

- - - - - - - - - -

Mogu da zamislim kako bi izgledao proces selekcije sa njihove strane, hajde posalji sliku da vidim kakav si....

Mogu zamisliti tu zurku Koka Prisli....

Back