gost 10000
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
Nesto izmedjuSamo da se ''ribice upecaju''.!!!Kakvi lakrdijasi!!!
![]()
da znaš...lakrdijaši........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto izmedjuSamo da se ''ribice upecaju''.!!!Kakvi lakrdijasi!!!
![]()
Ja sam moderator ''Automobilizma'' dao sam vam objašnjenje s te strane, lingvističko vam je dao Svabov, ne znam šta nije jasno.Moderatori na ovom forumu bi mogli za početak međusobno da se podučavaju pravopisu, dok mi ostali u međuvremenu časkamo o uslovima pod kojima "Fijat" kupuje "Zastavu".
Nemam ja šta s nekim da se konultujem, nisam član njihov uopšte i baš me briga šta piše u njihovom biltenu, nisam ga ni čitao niti nameravam. To što ti u nekim stvarima polaziš od sebe nije moj problem.auu sad si ga zeznuo. U Biltenu DS-a Blicu pise Fijat :shock: A nesa em aktivni clan ds-a em automobilista a nije se konsultovao sa centralnom stranke i prilagodio recnik shodno uputima iz centrale![]()
Da li bi ja trebalo svaki put kada naiđe tvrdoglava nepismena spodoba da ponvaljam ono što sam već objašnjavala? Ne... U slučaju da te interesuje, potraži na forumu, u slučaju da te ne intersuje zaobiđi me.
Pisanje imena kompanija vam se nameće u isključivo originalnom obliku zbog marketinga i ništa više. Jezik je jezik, i ima svoja pravila - koja nisu faking tržišna!
FIAT, Fiat, Fijat, fijat nije isto.
Pravilno je prvo, treće i četvrto u zavisnosti od načina upotrebe.
![]()
Ja sam moderator ''Automobilizma'' dao sam vam objašnjenje s te strane, lingvističko vam je dao Svabov, ne znam šta nije jasno.
Nemam ja šta s nekim da se konultujem, nisam član njihov uopšte i baš me briga šta piše u njihovom biltenu, nisam ga ni čitao niti nameravam. To što ti u nekim stvarima polaziš od sebe nije moj problem.
Zastava nije prodata Fiat nego se osniva zajednicka kompanija u kojoj ce 70% udela biti Fiat-ovo a 30 % zastavino,tako da tu nema tendera. A gasni sporazum sa Rusijom predvidja prodaju 51% NIS-a rusima. To su ipak bitne razlike.
pa ja ne sporim i dalje tvrdim da je tender najpošteniji oblik privatizacije
pravopis srpskog jezika
http://pravopis.tripod.com/pisanje_tudjih_reci.html
ok fair enough, al ipak te nisam video da onako vatreno pljujes ovaj memorandum sa fijatom kao sto si vatreno pljuvao vladin sporazum sa rusijom u vezi NIS-a![]()
ok fair enough, al ipak te nisam video da onako vatreno pljujes ovaj memorandum sa fijatom kao sto si vatreno pljuvao vladin sporazum sa rusijom u vezi NIS-a
verovatno zato sto iza ovog ugovora stoje ovi tvoji iz DS-a a iza onog su stajale kolege iz DSS-NS-a![]()
Imam ja tvrdoglavi knjige, pravopise i rečnike. I zamisli, koristim ih.
Iz principa neću da ti kažem u čemu je "caka"
Ti si samo glup, ******,
Prosetaj do Smedereva pa pitaj radnike Sartida da li se bune sto je prodat bez tendera.
Verovatno je mogla biti bolje prodata zelezara cije visoke peci rade na struju kao kod Matkovica.
Rekla sam ti -. već smo raspravljali u jednoj drugoj temi i razjasnili smo. Zato neću da ponavljam. Pretraži.
neka se zove kako hoce bitno je da radi.prijatelju zastava se gasi a osniva se nova kompanija koja ce biti 70% u vlasnistvu fiata a 30% u vlasnistvu drzave. nece postojati dve auto kompanije u kragujevcu vec samo jedna.
shodno tome trebalo je organizovati tender. licemeri![]()
ajde bas cu da pogledam.....
u stvari, sad se osecam glupo posto to vec nisam, al ajde.....