- Poruka
- 93.769
Sve je već viđeno i odrađeno, ostaje samo seks kao vanvremenska stvar. Da li se i vama čini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како комеInternet ubi svu radost života.
To je sve naizgled dobro ali enormno ubrzava život, a to nije dobroКако коме
Код тебе је управљач.To je sve naizgled dobro ali enormno ubrzava život, a to nije dobro
To ne može da se kontroliše. Svi smo omađijani.До тебе је управљач.
Нетачно. Наравно да може.To ne može da se kontroliše. Svi smo omađijani.
Može, ako ti neko oduzme internet pristupНетачно. Наравно да може.
Мислиш да те интернет спречава да одеш у шуму и прошеташ, да пијеш пиће и гледаш у звезде или њене...шта год, очи, сисе, да се крешете целу ноћ, да седнеш на авион, воз, тротинет и пдеш да видиш неку земљу, неки град јер ти се учинио занимљивим итд итд итдMože, ako ti neko oduzme internet pristup
Naravno da te internet sprečava. On te neprestalno doziva, ne možeš mu se odupreti.Мислиш да те интернет спречава да одеш у шуму и прошеташ, да пијеш пиће и гледаш у звезде или њене...шта год, очи, сисе, да се крешете целу ноћ, да седнеш на авион, воз, тротинет и пдеш да видиш неку земљу, неки град јер ти се учинио занимљивим итд итд итд
Купиш кошнице и пчеле
Посадиш јбну бамију
................................
Ја ти понављам да је до тебе. Сам си написао, не можеш да му се одупреш. Ти.Naravno da te internet sprečava. On te neprestalno doziva, ne možeš mu se odupreti.
Kažem, jedino da te neko kidnapuje i odvede gde ga nema ili ti otme sve uređaju preko kojih se internet javlja
Ma dobro ja. Ja svašta mogu, nije to lični problem već problem drušrtva u celini.Ја ти понављам да је до тебе. Сам си написао, не можеш да му се одупреш. Ти.
А да покушаш?
Слажем се. Деца држе телефоне у страху да им не промакне нешто. Они тако одрастају..Ma dobro ja. Ja svašta mogu, nije to lični problem već problem drušrtva u celini.
Prezasićenost informacijama dovodi do kašastog mozga koji više nije sposoban za kritičko razmišljanje i idealna je podloga za kontrolisanje.
Znam starije koji su se zgražavali na takvo ponašanje mladih a nakon samo nekoliko meseci ih vidim kako ne dižu glavu od telefona. Zato kažem, zaraza, zavisnostСлажем се. Деца држе телефоне у страху да им не промакне нешто. Они тако одрастају..
Не капирам старије, посматрала сам парове, седе у кафићу, башти ресторана и док чекају пиће/храну свако скролује по свом телефону. Тужна слика.
Заменити стварни живот непостојећим.
Имам ја тај вајб са девицама...Vas dvoje ste nekako komplemetarni. Prosto mi žao da prekinem niz. Samo kažem.
Neka neka, uđite, dobrodošliVas dvoje ste nekako komplemetarni. Prosto mi žao da prekinem niz. Samo kažem.
Можда је то разлог што ретко ко пише кад се ти и ја распишемо. Изгледа им као да смо коткућеNeka neka, uđite, dobrodošli
Sve neki fin narod, neće da se namećeМожда је то разлог што ретко ко пише кад се ти и ја распишемо. Изгледа им као да смо коткуће![]()
МхмSve neki fin narod, neće da se nameće