Sve je super osim zvuka

Da li vam se desilo, da vam je cura super u svemu a u seksu narocito, osim jedne stvari, a to je kako ona uzdise?

Pa me zanima da li bi se cura naljutila ako bi ja u toku torbanja stavio na usi mp3 na kojem je snimljeno uzdisanje neke druge cure, jer to uzdisanje vise odgovara mojim usima?

kakav si ti car
ovako se nisam nasmejao do juce...
mp3 je proslost koristi "walkman" em retro em je in :D

Da li vam se desilo, da vam je cura super u svemu a u seksu narocito, osim jedne stvari, a to je kako ona uzdise?

Pa me zanima da li bi se cura naljutila ako bi ja u toku torbanja stavio na usi mp3 na kojem je snimljeno uzdisanje neke druge cure, jer to uzdisanje vise odgovara mojim usima?[/QUOTE

sad sam te zamislila sa antenama na glavi dok hvatas signale sa radija a on cijuce....pa pomislis, ma ipak bolje da slusam nju..;)

Ja sam onda pokusala da odglumin nesto za eru, njemu se svidelo. Ali poucena iskustvom, jer meni se to nije svidjalo kako glumim, kasnije Nemanji nisam nista htela da glumim. On se zalio da me uopste ne cuje, da me ne oseca, doduse stidljivo, a ja sam mu rekla da bolje slusa, pa sam ga onda sledeci put pitala jel me sad cuo i osetio, on je rekao da jeste. :lol:

Ma jok. Eri sam zaboravila ime u istom trenutku kad sam ga procitala u njegovoj licnoj karti, i dala sam mu ime Miso. Tako sam i Dusku zaboravila ime pa sam mu dala ime Dusko. Igoru nisam menjala ime samo zbog toga sto mu to ionako nije pravo ime, odnosno Igor je univerzalno ime za nekoliko njih.

Back