Sve je krenulo naopako...

Samo mi nije jasno u koja bi to davno prošla vremena da se vratimo, tj kad je to bilo kako drugačije. Podseti me na zgodu, kada je nn matorac krenuo da pametuje na mlađe kako samo sede ispred kompa i drkaju, i pita ispisnika jel se seća kako ej bilo u njiovo vreme, a ovaj će mu: 'ma pusti decu i mi smo isto tako samo u kukuruzu'. Pa se neko i ebavao u tim kukuruzima posle, blud i nemoral. Samo se nije čulo dalje od svog zaseoka, a i šta se čulo ko da pamti pa kao nije bilo.

Pocetak 21. veka je dovelo da seks postane veoma otvorena tema za razgovor i ako ja smatram da to nije u redu.Mislim da sva intima treba da ostane izmedju partnera,pa cak i anonimno pricanje/pisanje o seksu nije u redu.Zasto ljudi pokrecu teme na forumu 'prvo pusenje' zar je to nekome toliko vazno da cita iskustva drugih ljudi ? A onda mozete misliti kakvi su ljudi sto pisu svoja iskustva na glupim temama...
I treba da bude tema...Pokrecu se teme za normalne ljude koji nemaju lazni stid i moral,i hoce da pricaju o svemu.
Zasto ljudi ne postavljaju teme vezane da je normalno biti nevin/nevina u 25 godini ?
Pa zato sto to ne da nije normalno,nego je za lecenje...
'Vraca se stara moda,a ja se pitam kad ce se vratiti stari moral'
Jel' to onaj stari moral od pre neku deceniju,kad nije bilo seksa apriori, a malo-malo su ljudi nalazili ispred vrata kolevku sa novorodjencetom.Ili se neka snasa hitno odselila kod rodbine da pomogne tetki dok je bolesna,pa kad se porodi u drugom gradu,da dete na usvajanje ili u dom,i vrati se u svoje selo da glumi postenu i nevinu?

Decko,zivi zivot,jedan je i brzo prolazi.Pitace te starost gde ti je bila mladost...

Danas se sve vrtio oko seksa i para,ko prevazidje to veliki je...
Pocetak 21. veka je dovelo da seks postane veoma otvorena tema za razgovor i ako ja smatram da to nije u redu.Mislim da sva intima treba da ostane izmedju partnera,pa cak i anonimno pricanje/pisanje o seksu nije u redu.Zasto ljudi pokrecu teme na forumu 'prvo pusenje' zar je to nekome toliko vazno da cita iskustva drugih ljudi ? A onda mozete misliti kakvi su ljudi sto pisu svoja iskustva na glupim temama...
Zasto ljudi ne postavljaju teme vezane da je normalno biti nevin/nevina u 25 godini ? Ljudi koji su nevini sa 25 godina to gledaju kao sramotu jer je to uticaj napaljenog drustva,da li nesto ima zanimljivije o seksa - naravno da ima. Zasto moramo seksualno komentarisati druge zene/momke dok smo u vezi/braku i posle se pitate sto 90% braka zavrsava sa preljubom.
Devojke koje su moralne,normalne i 'staromodne' se smatraju zatucanim,a ustvari su bolje,postenije od ovih devojaka koje do ranih jutarni sati provode na spavovima...I sad ljudi govore 'kakvo postenje to su gluposti' ali postenje je ono sto ostaje iza nas,mogu ja da govorim kako sam bolji fudbaler od Mesija ali kad legne uvece u krevet recu sebi 'Davide ti nisi bolji od Mesija'.
To vazi i za muskarce.Muskarci koji ne puse,ne konzumiraju alkohol ,ne koriste opijate,lezu rano u krevet,koji su imali 1-2 seksualna partnera se takodje smatraju zatucanim ali oni su ustvari vitezovi za ove kafandzije...
Borimo se za legalizaciju prostitucije ali zasto ? Pa naravno da neke devojke zarade nesto para,a muskarci da potrose na te zene. Prostitucija za zenu je nesto najgore sto sebi moze da uradi,takodje tako i za muskarce vazi koji placaju prostitutke.
Ali zene zele kriminalce,a muskarci zele sponzoruse i to je veza iz interesa,oni nikad nece osetiti pravu ljubav.

a ti si moralan garant ko kujjjac ciganjski

I treba da bude tema...Pokrecu se teme za normalne ljude koji nemaju lazni stid i moral,i hoce da pricaju o svemu.

Pa zato sto to ne da nije normalno,nego je za lecenje...

Jel' to onaj stari moral od pre neku deceniju,kad nije bilo seksa apriori, a malo-malo su ljudi nalazili ispred vrata kolevku sa novorodjencetom.Ili se neka snasa hitno odselila kod rodbine da pomogne tetki dok je bolesna,pa kad se porodi u drugom gradu,da dete na usvajanje ili u dom,i vrati se u svoje selo da glumi postenu i nevinu?

Decko,zivi zivot,jedan je i brzo prolazi.Pitace te starost gde ti je bila mladost...

Normalno je da se pokrenu normalne teme,ali tema koje nemaju smisla sa moralom trebaju da se zaobilaze.
Na naslovinim stranam je vest kako Bekam ljubi svoju cerku usta...Taj objava ne treba da bude u novinama,to treba odmah da se sacksione.
Ja nisam protiv rijalitija jer je za mene rijaliti boks za glupe ljude,ali rijaliti ne treba da se emituje...
Kad pricam o starom moralu ne govorim o vremenu kad je bio ww1 ili za vreme komunizma,jer je odatle sve pocelo...Ja kad govorim o starom moralo to je moral od pre 200 godina...

Recenica 'zivi zivot,jedan je i brzo prolazi.' je sasvim pogresno razmisljanje...Svaki normalan covek,pa cak i ateisti znaju da se sve desava sa razlogom.Kod coveka ne postoji osecanje 'nepostojanje' i tacka.
A pogresno tumacis 'Pitace te starost gde ti je bila mladost' to se odnosi na greske koje su nastale u mladosti ali ostavljaju trag u starosti,jednostavno 'tek boli kad se ohladi.

Danas se sve vrtio oko seksa i para,ko prevazidje to veliki je...
Zasto ljudi ne postavljaju teme vezane da je normalno biti nevin/nevina u 25 godini ? Ljudi koji su nevini sa 25 godina to gledaju kao sramotu jer je to uticaj napaljenog drustva,da li nesto ima zanimljivije o seksa - naravno da ima. Zasto moramo seksualno komentarisati druge zene/momke dok smo u vezi/braku i posle se pitate sto 90% braka zavrsava sa preljubom.
Devojke koje su moralne,normalne i 'staromodne' se smatraju zatucanim,a ustvari su bolje,postenije od ovih devojaka koje do ranih jutarni sati provode na spavovima...I sad ljudi govore 'kakvo postenje to su gluposti' ali postenje je ono sto ostaje iza nas,mogu ja da govorim kako sam bolji fudbaler od Mesija ali kad legne uvece u krevet recu sebi 'Davide ti nisi bolji od Mesija'.
To vazi i za muskarce.Muskarci koji ne puse,ne konzumiraju alkohol ,ne koriste opijate,lezu rano u krevet,koji su imali 1-2 seksualna partnera se takodje smatraju zatucanim ali oni su ustvari vitezovi za ove kafandzije...
Borimo se za legalizaciju prostitucije ali zasto ? Pa naravno da neke devojke zarade nesto para,a muskarci da potrose na te zene. Prostitucija za zenu je nesto najgore sto sebi moze da uradi,takodje tako i za muskarce vazi koji placaju prostitutke.
Ali zene zele kriminalce,a muskarci zele sponzoruse i to je veza iz interesa,oni nikad nece osetiti pravu ljubav.

Ebote al sam matora:)

Sasvim je normalno.
Ali brate ja tebi imam samo da kazem da ne dozvolis sebi da ti pricaju ljudi 'da nije normalno biti nevin sa 25',jer vecina sto prica to ima razvaljena ledja,nema matericu,ima/imali neku od polnih bolesti...I kako ti mozes da slusas coveka koji ne moze da se brine prvo za sebe?
Nikad nisam cuo da bilo ko kaze da nije normalno biti nevin sa 25. Sa kim se ti to druzis?:malav:

Back