- Poruka
- 389.200
pravda za moral i david je u pravu... seks nije najvažniji, ima i drugih vaznijih stvari u životu koje treba da radite a ne non stop da se seksate

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro.pravda za moral i david je u pravu... seks nije najvažniji, ima i drugih vaznijih stvari u životu koje treba da radite a ne non stop da se seksate![]()
Moralni to rade samo radi produženja vrste, a mi pogani zato što volimo.па да су раније били морални нас не би ни било хаха
једино што нису ходали полуголи и није све било јавно
остало све исто
I treba da bude tema...Pokrecu se teme za normalne ljude koji nemaju lazni stid i moral,i hoce da pricaju o svemu.Pocetak 21. veka je dovelo da seks postane veoma otvorena tema za razgovor i ako ja smatram da to nije u redu.Mislim da sva intima treba da ostane izmedju partnera,pa cak i anonimno pricanje/pisanje o seksu nije u redu.Zasto ljudi pokrecu teme na forumu 'prvo pusenje' zar je to nekome toliko vazno da cita iskustva drugih ljudi ? A onda mozete misliti kakvi su ljudi sto pisu svoja iskustva na glupim temama...
Pa zato sto to ne da nije normalno,nego je za lecenje...Zasto ljudi ne postavljaju teme vezane da je normalno biti nevin/nevina u 25 godini ?
Jel' to onaj stari moral od pre neku deceniju,kad nije bilo seksa apriori, a malo-malo su ljudi nalazili ispred vrata kolevku sa novorodjencetom.Ili se neka snasa hitno odselila kod rodbine da pomogne tetki dok je bolesna,pa kad se porodi u drugom gradu,da dete na usvajanje ili u dom,i vrati se u svoje selo da glumi postenu i nevinu?'Vraca se stara moda,a ja se pitam kad ce se vratiti stari moral'
Sve je krenulo naopako...
Danas se sve vrtio oko seksa i para,ko prevazidje to veliki je...
Pocetak 21. veka je dovelo da seks postane veoma otvorena tema za razgovor i ako ja smatram da to nije u redu.Mislim da sva intima treba da ostane izmedju partnera,pa cak i anonimno pricanje/pisanje o seksu nije u redu.Zasto ljudi pokrecu teme na forumu 'prvo pusenje' zar je to nekome toliko vazno da cita iskustva drugih ljudi ? A onda mozete misliti kakvi su ljudi sto pisu svoja iskustva na glupim temama...
Zasto ljudi ne postavljaju teme vezane da je normalno biti nevin/nevina u 25 godini ? Ljudi koji su nevini sa 25 godina to gledaju kao sramotu jer je to uticaj napaljenog drustva,da li nesto ima zanimljivije o seksa - naravno da ima. Zasto moramo seksualno komentarisati druge zene/momke dok smo u vezi/braku i posle se pitate sto 90% braka zavrsava sa preljubom.
Devojke koje su moralne,normalne i 'staromodne' se smatraju zatucanim,a ustvari su bolje,postenije od ovih devojaka koje do ranih jutarni sati provode na spavovima...I sad ljudi govore 'kakvo postenje to su gluposti' ali postenje je ono sto ostaje iza nas,mogu ja da govorim kako sam bolji fudbaler od Mesija ali kad legne uvece u krevet recu sebi 'Davide ti nisi bolji od Mesija'.
To vazi i za muskarce.Muskarci koji ne puse,ne konzumiraju alkohol ,ne koriste opijate,lezu rano u krevet,koji su imali 1-2 seksualna partnera se takodje smatraju zatucanim ali oni su ustvari vitezovi za ove kafandzije...
Borimo se za legalizaciju prostitucije ali zasto ? Pa naravno da neke devojke zarade nesto para,a muskarci da potrose na te zene. Prostitucija za zenu je nesto najgore sto sebi moze da uradi,takodje tako i za muskarce vazi koji placaju prostitutke.
Ali zene zele kriminalce,a muskarci zele sponzoruse i to je veza iz interesa,oni nikad nece osetiti pravu ljubav.
'Vraca se stara moda,a ja se pitam kad ce se vratiti stari moral'
Normalno je ali je frustrirajuće.Zasto nije normalno biti nevin u 25.g?
Ne znam kako je ali deluje normalno.Normalno je ali je frustrirajuće.
Naravoucenije-hebite se deco,svejedno ce vas djavo odneti...Apokalipsa je svakako, bez obzira da li ste se poj.ebali
Znam da nisi to REKLA,zato sam ja i napisao skrivenu porukuNisam to rekla![]()
I treba da bude tema...Pokrecu se teme za normalne ljude koji nemaju lazni stid i moral,i hoce da pricaju o svemu.
Pa zato sto to ne da nije normalno,nego je za lecenje...
Jel' to onaj stari moral od pre neku deceniju,kad nije bilo seksa apriori, a malo-malo su ljudi nalazili ispred vrata kolevku sa novorodjencetom.Ili se neka snasa hitno odselila kod rodbine da pomogne tetki dok je bolesna,pa kad se porodi u drugom gradu,da dete na usvajanje ili u dom,i vrati se u svoje selo da glumi postenu i nevinu?
Decko,zivi zivot,jedan je i brzo prolazi.Pitace te starost gde ti je bila mladost...
Zasto nije normalno biti nevin u 25.g?
па да су раније били морални нас не би ни било хаха
једино што нису ходали полуголи и није све било јавно
остало све исто
Sve je krenulo naopako...
Danas se sve vrtio oko seksa i para,ko prevazidje to veliki je...
Pocetak 21. veka je dovelo da seks postane veoma otvorena tema za razgovor i ako ja smatram da to nije u redu.Mislim da sva intima treba da ostane izmedju partnera,pa cak i anonimno pricanje/pisanje o seksu nije u redu.Zasto ljudi pokrecu teme na forumu 'prvo pusenje' zar je to nekome toliko vazno da cita iskustva drugih ljudi ? A onda mozete misliti kakvi su ljudi sto pisu svoja iskustva na glupim temama...
Zasto ljudi ne postavljaju teme vezane da je normalno biti nevin/nevina u 25 godini ? Ljudi koji su nevini sa 25 godina to gledaju kao sramotu jer je to uticaj napaljenog drustva,da li nesto ima zanimljivije o seksa - naravno da ima. Zasto moramo seksualno komentarisati druge zene/momke dok smo u vezi/braku i posle se pitate sto 90% braka zavrsava sa preljubom.
Devojke koje su moralne,normalne i 'staromodne' se smatraju zatucanim,a ustvari su bolje,postenije od ovih devojaka koje do ranih jutarni sati provode na spavovima...I sad ljudi govore 'kakvo postenje to su gluposti' ali postenje je ono sto ostaje iza nas,mogu ja da govorim kako sam bolji fudbaler od Mesija ali kad legne uvece u krevet recu sebi 'Davide ti nisi bolji od Mesija'.
To vazi i za muskarce.Muskarci koji ne puse,ne konzumiraju alkohol ,ne koriste opijate,lezu rano u krevet,koji su imali 1-2 seksualna partnera se takodje smatraju zatucanim ali oni su ustvari vitezovi za ove kafandzije...
Borimo se za legalizaciju prostitucije ali zasto ? Pa naravno da neke devojke zarade nesto para,a muskarci da potrose na te zene. Prostitucija za zenu je nesto najgore sto sebi moze da uradi,takodje tako i za muskarce vazi koji placaju prostitutke.
Ali zene zele kriminalce,a muskarci zele sponzoruse i to je veza iz interesa,oni nikad nece osetiti pravu ljubav.
'Vraca se stara moda,a ja se pitam kad ce se vratiti stari moral'
Jes vala, a koj pa da ne poznava čoeka a ćirilicom piše??nda verovatno znas kako je bilo za vreme Dusana Silnog
Nikad nisam cuo da bilo ko kaze da nije normalno biti nevin sa 25. Sa kim se ti to druzis?Sasvim je normalno.
Ali brate ja tebi imam samo da kazem da ne dozvolis sebi da ti pricaju ljudi 'da nije normalno biti nevin sa 25',jer vecina sto prica to ima razvaljena ledja,nema matericu,ima/imali neku od polnih bolesti...I kako ti mozes da slusas coveka koji ne moze da se brine prvo za sebe?