Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
ma to se znalo to nije nista cudno sigurno ce biti vlade do kraja nedelje!
Znam da se znalo, ali su i dalje pricali da pregovaraju samo sa DSS-om i SRS-om. Nisu priznavali da pregovaraju tajno sa Tadicem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to se znalo to nije nista cudno sigurno ce biti vlade do kraja nedelje!
Opet tvoje krajnje ograničeno i iskrivljeno shvatanje patriotizma, i s kojim se pravom uopšte ti upuštaš u procene smem li ja i odakle da "pomerim dupe", i šta sam sve i kako radila i radim za ovaj naš narod i državu? Ko si uopšte ti, da prozivaš druge za patriotizam?![]()
Znam da se znalo, ali su i dalje pricali da pregovaraju samo sa DSS-om i SRS-om. Nisu priznavali da pregovaraju tajno sa Tadicem.
Ne kažem ja, nego je to - tako. Ništa se ne ponavlja, a ti veruj i dalje, tako je najlakše, u to krajnje pojednostavljeno tumačenje i bezlične apstrakcije.Ako ti tako kazes, nek bude. Zapamti, sve se ponavlja!!!!
aha znaci svercovanje benzina je ustvari vrhunski izraz ljubavi prema svom narodu i otadzbinida ja koji sam skoro svaki dan na kosmetu sam lazni patriota a ti koje dupe ne smes da pomeris dalje od beograda si prava patriota? kako da ne, kad bi se zezali![]()
Ne vredi da se nervirate, pokusajte OPET za 4 godine. Bye, bye...
Ako ti tako kazes, nek bude. Zapamti, sve se ponavlja!!!!
Radikali ce se nekako i odrzati, ali DSS je gotov. Kazu ne moze DS da ima i predsednika i premijera, eto, ipak moze. Oni su izgubili SVE. Cak ih je i Dacic odhebao, suvise su mu retrogradni.