dobro jutro ženice!baš mi je drago što vas se toliko javilo,da bismo mogle zajedno da prebrodimo ovaj period koji je verovatno za roditelja teži nego za samu decu...a vidim i moja draga lica inajdić i mmicica su se ponovo javile...baš mi je puno srce samo da znate...
evo da i ja raportiram kako je nama bilo juče i danas ujutro..moj vrag je sa velikim osmehom na licu seo u sedište bicikla ujutro kada smo krenuli od kuće,ja njemu već danima govorim koliko još treba da spavamo do vrtića...vaspitačica ih je sačekala sa ogromnim osmehom a moj vrag sa još većim uleteo u sobi,i izgrlio se sa svojim najomiljenijim drugarima iz grupe,da ste videli tu ciku i radost...meni skoro potekle suze koliko se on obradovao...i kada sam juče išla po njega vaspitačica kaže da je bio odličan,puno se smejao,jeo,spavao,ma sve kako treba,jedino kada me je video,dotrčao i kada sam ga podigla,onda mu je potekla jedna suzica,ali to je sve...verovatno je i ta suza bila od radosti a ne od tuge po priči vaspitačice...kaže da se već posle ručka i pranja ruku malo vrpoljio,jer zna da sada već treba da dođemo po njih,pa su to pretpostavljam bile suze radosnice što me vidi..i onda u dvorištu sreli Lazy i Nika i njima je super prošao dan u jaslicama,Nik se pentrao na voziću u dvorištu,što ni jedan dan ne mogu da izostave,malo uspela da popričam sa Lazy,i došli kući....danas ujutro opet mom vragu osmeh do uva,znači nešto neverovatno...vaspitačica je i rekla:Jaoj Gabriele što si ti prelep ovako srećan i nasmejan....srce mi je bilo puno...i nadam se da će tako i ostati,moj veeeeeeliki dečkonja je sve samostalniji....