Sve i svasta...za sve mame, tate, trudnice, bivse trudnice, tinejdzere, svekrve..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobru noc zelim :D
Ehhh dodje i prvi...prolete raspust nisam se ni okrenula.U stvari kad pogledam lete godine,a ne dani :aha:

Kako vasa tako su i moja dece krenula.Mira u srednju,Marija u peti razred,a Mica kod svojih vaspitacica i drugara.Njoj je najbolje jer se nista nije promenilo.Ormaric je isti kao i soba.Sva je bila presrecna...jedva je docekala.Kaze ici ce i sutra i jos puno,puno dana :lol:
Ove dve su isto zadovoljne.Miri se svidjaju profesori,a kaze da ni Marija nije mogla dobiti bolje nastavnike.Tako da videcemo...sad je sve na njima.Sto je bilo do mene ja sam uradila.
Razlicita su smena tako da mi je ceo dan neka frka u kuci...dolaze,odlaze...ali dobro mozda je i bolje tako.
Sutra vec kod Mire na roditeljski :aha: Kupila je polovne knjige danas u skoli za 1500 din. sto je super.Treba samo da uzmemo matematiku i engleski.

I eto...to je otprilike to :heart:

dobro jutro:kafa:
Mmicice drago mi je što te vidim...sad su malo obaveze prošle pa
se nadam da ćeš češće bit snama...:cmok:
inajdic ja mislim da se ljekarsko može i naknadno odnjeti...ili je kod vas
baš prvo ljekarsko pa onda upis?
ja danas idem sa Larom da primi vakcinu onu od godinu dana...stigle napokon
nije ih bilo a vruća je...tako da mi je već muka i zlo a šta će bit tek danas:neutral:

dobro jutro ženice!baš mi je drago što vas se toliko javilo,da bismo mogle zajedno da prebrodimo ovaj period koji je verovatno za roditelja teži nego za samu decu...a vidim i moja draga lica inajdić i mmicica su se ponovo javile...baš mi je puno srce samo da znate...

evo da i ja raportiram kako je nama bilo juče i danas ujutro..moj vrag je sa velikim osmehom na licu seo u sedište bicikla ujutro kada smo krenuli od kuće,ja njemu već danima govorim koliko još treba da spavamo do vrtića...vaspitačica ih je sačekala sa ogromnim osmehom a moj vrag sa još većim uleteo u sobi,i izgrlio se sa svojim najomiljenijim drugarima iz grupe,da ste videli tu ciku i radost...meni skoro potekle suze koliko se on obradovao...i kada sam juče išla po njega vaspitačica kaže da je bio odličan,puno se smejao,jeo,spavao,ma sve kako treba,jedino kada me je video,dotrčao i kada sam ga podigla,onda mu je potekla jedna suzica,ali to je sve...verovatno je i ta suza bila od radosti a ne od tuge po priči vaspitačice...kaže da se već posle ručka i pranja ruku malo vrpoljio,jer zna da sada već treba da dođemo po njih,pa su to pretpostavljam bile suze radosnice što me vidi..i onda u dvorištu sreli Lazy i Nika i njima je super prošao dan u jaslicama,Nik se pentrao na voziću u dvorištu,što ni jedan dan ne mogu da izostave,malo uspela da popričam sa Lazy,i došli kući....danas ujutro opet mom vragu osmeh do uva,znači nešto neverovatno...vaspitačica je i rekla:Jaoj Gabriele što si ti prelep ovako srećan i nasmejan....srce mi je bilo puno...i nadam se da će tako i ostati,moj veeeeeeliki dečkonja je sve samostalniji....

dobro jutro i od mene...joj mici bas mi je drago za Gabiela...on je sad bas veliki momak nema sta :)
micice sve pohvale za tebe i organizaciju i ma daaa treba uzimati polovne knjige ako se moze nista im ne fali a mnogo su povoljnije :)
inajdic kako li je vam u vrticu?jel ste krenuli?
moj lazar ima problem oko ustajanja znaci jako tesko ustane ali kad ustane milina dete trci u skolicu :) jutros kad sam mu patofne obula kaze mama otvori vrata posto su drugari bili na terasi a je i on hteo da utrci da se druzi :)..inace kazu da je juce bio dobar zna da se potuce :( al se sve nadam da ce ga to proci...ne da dete svoje stvari pa to ti je ne znam na koga je pravo da vam kazem :(na sebe sto bi se rekolo hehe a onda je dete uletelo na terasu posto sam mu vrata otvorila i nije me ni pogledao :( znaci ne zanima ga mama vise smrrrrrc...ali smo se pre vrtica izmazili i izljubili moram priznati posto ga ne vidjam celoga dana onda je to tako ...moramo nas mali ritual ujutru da sprovedemo :)

Jao žene kako je to kod vas lepo organizovano, kod nas se vadi samo uverenje da je dete sposobno za vrtić i vakcinisano, ne rade se ni brisevi ni krvna slika, nič. Šmrc. Tako je moja ćerka čitave prošle godine bila bolesna, i zato smo tri puta odlagali operaciju. Krene u vrtić-dobije streptokok, neko je verovatno zdravi kliconoša...tamo ih je premnogo :(

Kameron ne kapiram, ti si sedela tamo sa njim sat i po u sobi?
Meni su rekli samo da ga ostavim na 2 h za pocetak niko nije pominjao moje ostajanje...
Inace danas sam zavrsila onaj lekarski karton, bez po muke, bez dovodjenja deteta bez ikakvih nalaza, jedno sam morala zbog toga da izadjem s aposla jer je moralo u tu smenu...

da,sedela sam sat i po i juce i danas...tako su nam rekli..
u ponedeljak bi trebalo da ostane sam 2h..

Hvala drage moje :zag: i meni je drago da napokon mogu malo i ovde svratiti.
Svi ste uglavnom dobro...neka tako i ostane.
Bila sam kod Mire na roditeljskom...razredna joj je super.Mlada ali otvorena,iskrena.
Sledece nedelje kod Milice,a kod Marije verovatno uskoro :aha:

E sad,htela sma nesto reci u vezi tog pocetka polaska u vrtic...mada mislim da dosta vas to i zna.Meni je sve to sa "privikavanjem" skroz glupo i nepotrebno.Tu se ne zna ko se vise muci dete ili roditelji.Te sad dva dana mama je sa njim,pa je onda dva dana samo,pa ostaje do 9 pa do 11 pa tek onda skroz.Naravno da ce plakati i da nece hteti da ide.Stvarno mi nije jasno sta se time postize :confused:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back