СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
17362480_1430635566994353_5824029541705968553_n.jpg

skola moje cerke organizovala i ove godine posetu beogradskoj filharmoniji. danas isla deca. cera mi je dosla potpuno raspilavljena: slusali su divnu muziku! docekao ih je i. tasovac licno :) odgovarao na pitanja i fotografisao se pojedinacno sa svakim detetom koje je zelelo fotografiju... i tako...
inace smrzavamo se svako jutro, kukamo zbog pomeranja sata i cekamo da se naviknemo (ako se naviknemo), preko dana lepo suncano...

a vi, kako'te?

Ehej draga, ne vodiš monolog nego, makar je, ne postizavam ni da prdnem a kamoli da pišem :lol:
Pročitam na brzaka i to je to... :aha:

Jaooooo baš lepo, mora da je uživala :D jel se i ona slikala?
Kakvo je vreme kod vas? Ovde u Beču 25 stepeni preko vikenda, pa smo se rasštrkali, sutra idemo na 15ti Uskršnji trg sa decom :D ---> http://www.ostermarkt.co.at/en/the-market.php

Inače se selimo i od Maja će nam biti ludilo... em Maji 1. rođendan, pa suprugu 40ti, pa pakovanje za selidbu, pa ispis Marte iz škole i pokušavanje da je ubacim u dobru školu, koja je blizu kuće i onda 12. Juna selidba :metla: :pljus:
Ne znam kako će sve to uticati na decu i kuce, ja ću verovatno biti mrtvosana... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back