- Poruka
- 20.599
Žene pitanje: jel u Srbiji mogu da se nose naočare kada se ima fizičko? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Могу.Žene pitanje: jel u Srbiji mogu da se nose naočare kada se ima fizičko?![]()
Kako bez naočara da radi fizičko neko ko ima veliku dioptriju?Žene pitanje: jel u Srbiji mogu da se nose naočare kada se ima fizičko?![]()
Žene pitanje: jel u Srbiji mogu da se nose naočare kada se ima fizičko?![]()

Pitam zato što me pozvala nastavnica fizičkog i rekla da Marta ne sme više da učestvuje jer nema SPORTSKE naočare
Koja je to glupost sad...![]()
nije glupost damo...ona brine o njenoj bezbednosti ..
bilo bi dobro da je poslusas...

Ma sve znam i uzećemo i te naočare, ali ne shvatam što sad odjednom
Plus što do sad niko ništa nije rekao, evo već godinu i po je nosila naočare i ništa...
Pa reko možda su svi kolektivno negde nešto promenili![]()
ne znam kako ti nije ranije rekla..
ja mojoj deci odma prvi čas kad se dofatimo skrenem pažnju i kažem šta sme šta ne sme i zbog čega je to tako...moraš im obrazložiti zbog čega postoje određena pravila

ali snaći ćemo se
ali zaslužila sam 

I ja isto. Prvi put čujem za te sportske.
Doduše ja sam išla u školu pre više od 20 godina, ali tada niko nije tražio sportske.
Sada se podrazumeva da svako kupi nekoliko pari naočara, kao što se i podrazumeva da je 15.000 dinara sasvim ok za 4 dana rekreativne nastave i na sve strane se podrazumeva da roditelji rađaju pare za šta god im padne napamet. Nekada se vodilo računa o budžetu roditelja, danas je sramota reći da nemaš, tj. to uopšte nije ni opcija.

Damo jel kod vas u skoli imaju uniforme?
Poslato sa Lenovo A536 korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

A šta je sa decom koja se ne bave aktivnije sportom? Ovde kažu da su sportske naočare obavezne na fizičkom.Sad ću ispasti branilac sistema, a nisam, nego moram da kažem da kada se nose sportske naočare nije neophodno da se imaju i klasične. Deca koja se aktivnije bave sportom a imaju veću dioptriju nose samo sportske, uvek. Alternativa su meka sočiva.
Sa druge strane, kad sam ja išla u školu, pa se nekome u odeljenju polome naočare, uvek smo skupljali pare da se plate nove. Sada niko, ili skoro niko ne bi dao pare za drugog.
- - - - - - - - - -
Jao uniforme.. Možda je to dobra stvar, ali ja se redovno naježim pri pomisli na njih. Uh što ih ne volim