СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jesam li vam rekla nekada da moj bratanac kada je tek poceo da prica govorio DAN DAN! to je trebalo da znaci dobar dan!
e pa dan dan i vama :)
uzivate li u vrelom vikendu? prvi dan raspusta i taaako... mojoj ceri raspust u skoli, ali i sah i balet i muzicka skola do 27. nju to inace raduje, takav je tip - samo da se nesta desava i da zuji kao mama :lol:

Raspust - to znači nema ustajanja na alarm,
malo više druženja sa decom
put za Banju

Vrućina, al će da ljuljne nešto. (kiša il nešto slično :P)
Promenili smo knjige kod drugara, vratili za peti, uzeli za šesti razrd.
A on daleko stanuje, bio nam dobar trening.

Danas saznah da na četrdesetak km od nas postoji neko čudno lekovito jezero, uređeno...Pačir.
Kažu, ljubičasta voda, slana, topla oko 30 stepeni, ima svakavih minerala, ali i litijuma pa svi idu kući srećni i to ih drži bar dva dana...
Odosmo u ponedeljak da se nadopingujemo :)

Imam jednu drugaricu iz Pačira, al ovo nisam znala..:)
Izgleda daona to ne koristi..
Javi kako ste se proveli, baš me zanima.
Jel smeju deca na to to jezero, Koliko njime litijum smeta?

Danas kod mene dan za pakovanje,to najviše mrzim,
jedva čekam samo da sednem u autobus.

Дакле Џивина на'рањена, јабуке петроваче и ситне крушкице што је ветар синоћ отресао покупљене, самлевене и у бурету, напољу је 21Ц, ветра нема, ведро је уз неку прозрачну облачност.
Синоће је пала нека слаба киЈшица и дувао осредњи ветар, али није било невремена.
Чуо сам се с оцем, јечам није полегао, за неколико дана ће бити пожњевен, кукурузу и луцерки је ова киша дошла ко кец на једанаест, деца су код ћалета и кеве на салашу, а Џена и ја ћемо да пијемо кафу...
Требаће да уплатим фиксну и мобилну телефонију за мене и Џену, купим лимунове и рајдове ловке за бубашвабе, старе су ослабиле, имају већ 2 године и таракани су се опет појавили.
Цео дан на менију биће воће и салате с нашиЈем поврћем, увече зна се, шуЊке и парадајза... уосталом шта друго јести лети(лето званично није почело. али у метеорологији јун, јул и август се рачунају као летњи месеци) за вечеру?
Ето тако... можда бих после могао рекреативно и да се изврнем и одспавам једну партију?!?

af4d4812c12436cfc6a9af15acab1329b65b25c9bdfe00df478b6a4bbaf717a7.jpg

Voda je ljubičasta, slana, topla, oko 30 stepeni, lekovita i gusta. Jedino stopala i dlanovi postanu potpuno crni, kao da ste nosili ugalj, ali to nekim čudom koža apsorbuje tokom noći i ujutru nema traga. Kupaći se upropasti, bude siv, pa je preporučljivo nositi tamnije varijante (isprobano na sopstvenom primeru)

Sad mogu da te posaljem u spijunsku avanturu. Dete mi je otislo u banju sa vrticem :). Bice tu do subote. Javljaj bar kakvo je vreme, ja stalno tripujem da je tu znacajno hladnije nego ovde.

Nije drastično hladnije, ali prijatnije - jeste.
Danas je oko 3 palo malo kiša,taman da nas vrati iz Banje,al kad smo se mi vratili i kiša je stala.
Sad sija sunce opet, al mene mrzi da idem sad.
Moji nose šorceve - eto.
Dete če ti se napiti lepe i pitke planinske vode..:ok:
Vozić radi..;) nadam se da će ga i oni iskoristiti.

Ćao ljudi, gde ste?

Vremenski izveštaj za phe:
Jutros je bilo oblačno i malo hladnije nego juče, ali ono prijatno sveže.Moja deca su obukla kratke pantalone.
Sad pada kiša, ali brzo će da prestane, mislim da će brzo da se opet razvedri jer je dosta svetlo nebo.

Pozdrav za sve :bye:

cao!
ja potpuno usla u posao pinjata... trenutno pravim dva olafa, minion kevin-a i mini maus... kuca u haosu, haos u glavi jos veci... cera do kraja juna ima jos tri koncerta, 22. i 27. balet i 25. muzicka... 27. je polaganje baletskih koraka...
ona uziva, ne pamti datume... skakuce i peva po kuci... svremena na vreme pita -kolko jos dana do ovoga?... vidim da je potpuno opustena pa to i meni daje snagu :)
posle prvog idemo kod moje mame na 20- ak dana, posto i ona sada zivi u srbiji morace kako zna i ume da izmisli potvrdu da smo kod nje letovali, da i ja smanjim taj porez... i tako...
odoh sad da raaadim :bye:

Zoljo, aj malo detaljnbije o smanjenju poreza
Za koliko smanjuju porez?
Kolika je peripetija vaditi potvrdei sl?
Ja sam odavno utripovala da ću imati još i problema sa supom što nisam menjala adresu boravka.

Inače, u toku popodneva se kiša ispadala i zahladnelo je morali smo da obučemo dukseve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back